ruma45 wrote:1245495 Duplicate Fashion Product Identification
novi ID
to je onaj klasičan, normalan zadatak... trebao je da izađe u subotu, ali su poranili
...-ali cena 0,02$

...rješio kviz i dosta.

l.p.

ruma45 wrote:u vezi one ankete od 0,21
Congratulations, you were bonused 0.21 $ for your work on Everyday Decisions (6)! Good work on job 1233338!
dulenator wrote:smota9 wrote:Uhvatio poslednji put oko 16h.
Meni nije pustio broj koji počinje nulom, na prethodnoj strani kažu da pušta.
I kako da znam šta će mu pasti na pamet kad naiđe sledeći sa nulom
U uputstvu više ne piše da mogu da se izbace nule na početku, a pisalo je u uputstvu u pretprošlom ID-u, tako da se piše sa nulama, ali je problem što još nisu izbacili ili sredili stara testna pitanja, a verovatno ni neće, jer su brljavi.
U suštini kako nas u***e.
Edit:
Koliko sam provalio, kad ima više PO brojeva, samo se upisuje prvi. Sad je bilo u testu na dva mesta tako i prošlo je samo sa jednim upisanim PO brojem, a i pre je uvek bila ispravka na testnom kad upišem više od jednog.
Duka93 wrote:koki1983 wrote:evo prošao ga začudo sa 100posto kviz-kolega smota-probao sam sve,ali ne vredi-u kvizu je uvek tako,a u work mode-u se samo popravi i vidi normalno,hvala sa savet.
![]()
oooo...-i po/bol brojevi novi,lepo otvaranje dana.![]()
l.p.svima ekipo
Drzi ctrl i pritisni + na tastaturi, videces sve lepo.
1243050 Duplicate Fashion Product Identification Task - CAW na 166
eufrat wrote:1244595 Visual Compare For Coats & Jackets
kviz +2, bice kasnije ponovo
smota9 wrote:Hvala na odgovoru, Koki.
Ipak, to banovanje na duplikatima mi ostaje delimično misteriozno.
smota9 wrote:Koki, a da li si taj odgovor dobio na pitanje koje se odnosi baš na duplikate konkretno?
Pitam jer su mene banovali mnogo puta sa duplikata, iako sam klikao na glavni predmet i sve njemu veoma slične ili iste predmete. Na očigledno različite nisam.
smota9 wrote:koki1983 wrote:ruma45 wrote:1243324 Product Data Validation
0,02
lvl 2
oprez...stranice i cijene su update-ane,tako da sam kviz prošao jedva sa 4/5 i još 1task uradio,i na idučem tasku mi opet nudi cijene koje nisu na web stranici pa bolje give up.
..ne znam kako je dalje i koliko ima tih unfair korekcija...-btw lv3 je job.
![]()
l.p.
Bolje da si išao na give up, ali iz drugog razloga: sa tom jednom greškom bi verovatno bio izbačen, jer ima dosta nefer korekcija.
A u tvom konkretnom slučaju, kada je navedena cena koje nema na sajtu imaš opciju "no" kad te pita da li je cena xx $.