incomehomejob wrote:
Hvala puno moj malero pehist RichKoko, na dobrodoslici. 
Hvala puno svima i za 'lajk', koji sam protumacila kao podsku. 
Puno mi znaci sta ste pisali i sta ste izrazili 'lajkom' (ukoliko nisam lose protumacila
), u vidu podrske, hvala vam. 
P.S.
RichKoko, potpno se slazem sa ovim sta si napisao, da na sve strane samo 'promene situacija i stanja' u svemu sta si naveo.
Zao mi je sto nisam uspela ranije da se izorganizujem, izvinjavam se. 
P.P.S.
Sta se desava sa svima vama?
Kako se vam porodice?
Kako se snalazite sa svim ovim sto nas je snaslo u vezi taskovanja i u vezi svetskog sveob
(Ako nista drugo, bar ovde mozemo da caskamo i malo 'smirimo zivce', jedni drugima, o svemu sta nas brine.
)
Taskovi su postali,čak i za Hrvatsku,jedini izvor prihoda,a taskovi su pali i sa cenama i kvalitetom i kvantitetom za dobrih 75% po mojoj računici,jer zarađujem 4puta manje nego prošle godine npr.,no još je rel. "Mlada godina",pa se možemo nadati boljoj situaciji,no nekako čisto sumnjam,a ubeđen sam da nisam jedini ovdje!??
Zarada ove godine,od 1.1.2020. mi je,zvanično... 2,16$ ,i to od anketa koje su 'tiltale' i redirect na home page(sečaš se tog problema,još si bila aktivno s nama tada),no ovde ne pišu one ankete koju su naknadno plačene,i primeteo sam da,ako se žalim,oni plate...zatim sam slučajno 2 puta poslao tiket-oni meni 2 puta za jednu te istu anketu platili,pa sam probao i 5-6 puta čak,e onda postaje zanimljivo-npr.2 ankete mi odbiju jer ne mogu kao ući u trag i potvrditi da sam zaista završio anketu,dok taj isti dan kroz par min.do par sati,ostale 4 ankete bi mi uredno isplatili,i još sa generičkim isprikama-i dalje pričamo o samo jednoj anketi...neki su čak,shvativši to,po cele dane samo tikete pisali i tako znali za 1.anketu dobiti po 10 i više dolara kroz tiket odgovore,strava,tek sam tad shvatio koliko nas lažu i koliko baš nitko ništa ne provjerava ovdje!
To je,najkrače moguče ,sastavljeno evo sada draga,kad idem uskoro kući iz bolnice ,iz 24 satne smjene(od 7 ujutro jučer do 7 ujutro danas),a COVID-19 nas je jučer pregazio,jer smo,kao narod,zakazali i ispali prava balkanska đubrad neuka-ljudi iz izolacije uhvačeni vani(po ljekarnama,kafićima,roštiljima sa ekipom,itd.),ostali ljudi su shvatili ovu pandemiju kao neku vrstu bonus godišnjeg,pa su masovno hodali po gradu,rukovali se,ljubili,bez pranja ruku,itd. E onda nam je i Predsjednik,a naročito Min.Zdravstva "pukao" pa su od danas od ponoči ukinute sve zračne,pomorske,željezničke trase,pa međugradski autobusi,zatvaranje svih željezničkih kolodvora,a kasnije pop. su potpuno ugasili sav promet-javni prevoz busevima i tramvajima! Sad se čeka,logički,samo tren kada će Zagreb pasti prvi u karantenu,odmah zatim ostatak države.Čak su jučer (postoje snimci) policajci kružili gradom i tjerali ljude na svim trgovima,parkovima i ulicama,jer se nisu držali sig.razmaka od 1,5m i sl.,mnogo bitnib stvari, koje neuki retardirani pojedinci napraviše...i od 160 zaraženih,sada smo na 206,a dok ovo pišem,brojka je verujem i biti će do 300+ zaraženih,i to najmanje do kraja ovog dana!
#ostanikodkuce i #stopkoronavirusu,ali biti će mnogo mnogo gore još,prije nego postane imalo bolje,takve su prognoze večine stručnjaka,a moglo se to sprečiti lepo,samo da se ostalo u kući 7-14 dana,i sad ,ako ove lude mere ne zaustave narod od izlazaka,scenarij je nešto gori od Talijanskog, kroz nekih 18-20 dana!
Nek nam Bog pomogne svima,kad ne znamo ili nećemo sami!!!
L.p.svima ,naročito našoj Income,i sorry ako ima pravopisnih grešaka u postu,pisuckam s posla preko mobitela krepan umoran i neispavan.
Lakše je da,eto malo se puno raspisao,ali tteba to da čovek izbaci iz sebe,taj osečaj nekog napada,i još od okom nevidljivog 'neprijatelja',svatko se time nosi na neki svoj način.Sina smo poslai u Slavoniju kod babe(tamo je trenutno najsigurnije,nema niti 1.zaraženog za sad),hvala Bogu i na tome!
Kako je kod vas ostalih ekipo,??...čujem nigdje nije bajno,javite se,recite,komentirajte...Mod.nam se napokon vratio!