...-ekipo pozdrav
uff-dugi post,jbg.trpite me malo haha
...-imam pitanje,nije za ovu temu jer je više za tehničke probleme,ali opet-radi se o AR-u,pa zato...naime,
dešava mi se,i to često,da mi ar krene uhvatiti posao kad je nariktan na 2.sek. i vrti nekoliko sek.i krene vrtit iznova na 2.sek umjesto da je stao i uhvatio job/task...ali tajmer mi odbrojava i zna i odbrojati do kraja,ako nemam sreče pa da ga ar ponovno uhvati-nekad u zadnjim minutama,tek toliko da stignem na Give up.
...-ima li vas/nas još sa ovim problemom i što to znači
...-bojim se da,ako tajmer istekne,platforma računa to kao expelled,i lako je tako izgubiti značku-več jednom jesam kao početnik kad nisam ni znao za give up. ...-savjeti,komentari,iskustva,lijek-sve je dobrodošlo.hvala.
l.p.svima.
edit
...za sve koji imaju ovaj problem,moj lek pali-upravo isprobao-odkako se to počelo dešavati,ostavite ar na 2sek,sve ostale kartice pogasite,i kada vidite da će ar uhvatitit posao i krene vrtiti,tada sam,do sada,brzo podesio ar na 30sek.i task bi se onda napokon uhvatio i krenuo bih raditi gdje je tajmer bio i kada je odbrojavao 'na prazno'ono kada je pisalo standard 'There is no more work here,but...',a tajmer odbrojava.
...-e sad sam skroz ugasio ar,i ručno ga vrtio ko luđak i u cca 45sek.sam uhvatio task i mogao ga ispuniti i submitirati,yeaaaa.

...znači,definitivno je bolje,u takvome slučaju,potpuno ugasiti ar i ručno ga, sa F5 'uhvatiti'.
...-baš sam happy sad zbog ovog 'otkriča',i častim vas SVE cugom jer sam ŽIV
...-išao kuči autom s posla iz nočne smjene, iz bolnice,i u srijedu, u 7i15 ujutro, lik zaspi i tako još stisne gas i frontalno u mene udari-izbio me iz cipela,kako bi se reklo-razvalio me,ono,totalno

...auti totalke naravno,a klinac napuhao oko 1,70 promila alkohola u dahu/dregeru-bravo majstore
...-zato-VOLITE SE SVI JER ŽIVOT JE TAKO KRATAK-BIO TO DOBAR AUTO,POJAS I ZRAČNI JASTUCI,JAKA DUGAČKA MAŠINA,SREČA ILI SVE TO U KOMBINACIJI...NE ZNAM,ALI PRAVO JE ČUDO ŠTO SAM ŽIV OSTAO,KAŽU POLICAJCI I HITNA/DOKTORI.
-...kako bi to mladi danas rekli...''VRAG ME JEB++++ 'STROLAO''.