...dali ste voljni biti sponzor F8-u,davanje podataka i pristanak na videopozive,testirati taskove i sl.-sve za pare naravno.
...-min. poznavanje/čitanje/pisanje/razumijevanje i razgovor na engleskom obavezni.
l.p.i ugodna nedjelja svima ekipo.

ruma45 wrote:Ja se izvinjavam što "ulećem", ali me interesuje koji onda kanal da bude aktivan?
Ja držim CS kanal, ne znam da li sistem menja te kanale od zadatka do zadatka?
salatica wrote:Veliki pozdrav svima zelim!!!!!!! Imam mali problem pa je svaki savet i iskustvo dobrodoslo.Od kada su mi deaktivirali nalog na figureeightu i pustili me da ponovo radim taskove jedno vece sam samo video i taskove za lvl 3. Bio sam 86.5 posto i lvl. 3 .Sutradan su mi skinuli lvl.3 a procenat mi je i dalje 86.5 evo i sada a vidim samo taskove za lvl. 1 i lvl2. Nisam se javljao na forumu do sada i nisam im slao tiket ,nadao sam se da ce mi vratiti lvl. 3 .Jel treba da im saljem pitanje,da pitam o cemu se radi ili da cekam jos? Sve ovo traje jos malo pa mesec dana....
Mirakrs wrote:dulenator wrote:1271749 Reach/Door Classification
$0.03 lvl1
Lagan i za sad bez (nefer) korekcija.
Kod mene rekordnih 0% u kvizuocigledno nisam shvatila sta je autor zadatka hteo da kaze!
I kako uopste raspoznati otvorenu/zatvorenu policu...
Inace, 1271831 Help Us Link Phrases To Wikipedia - 104 max!
SentinelOnyx wrote:Berikai wrote:SMS verifikacija pušiona. Nakon što se utipka kod izbacuje "request expired" (preko
panela) ili vraća sve ponovo na početak da se upiše broj. Kako je kod vas?
Meni je jucer bilo isto. Unosio sam verifikacioni broj jedno 5 puta, na kraju sam ocistio komp, napravio restart i sve je proslo najnormalnije. Probaj mozda i kod tebe upali.
Sretno.
Haralampije wrote:1267823 Help Us Moderate Images (Potential Explicit Content)
$0.02 1282
1267824 Help Us Moderate Images (Potential Explicit Content)
$0.02 1281
1267825 Help Us Moderate Images (Potential Explicit Content)
$0.02 1282
Samo polako pa šta bude.
Probao prvi dva kviza,normalno,u drugom dve slike broken i ispao,80%,neću dalje ni da se smaram.