Please wait...
HomeForumPosts by RichKoko

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by RichKoko

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #3928

Mon Aug 13, 2018 04:49 in Ex-Yugoslavia

Mprof wrote: 1292183 Primary Category For The Business lvl3
Bez kviza.
Je li siguran za rad_

...-i mene je strah,odradio 6 i give up,nema kviza ni testnih-sumnjivo jest,jeli siguran-vidjet ćemo ubrzo,nadam se da neču neki flag dobiti,iako,uradio tih nekoliko najbolje što znam.

l.p. :)

PITANJA I SAVJETI » Post #436

Sun Aug 12, 2018 11:43 in Ex-Yugoslavia

Why are only half the tasks I did being counted?
This problem is related to some of tasks paying only half cent and in order to get paid for those tasks you need to complete them at least twice -- only one transaction will show on your ClixSense tasks history.

They show $0.01 on their tasks listing because they are not able to show 3 decimals ($0.005). This is something we have requested them to fix but it doesn't appear it will be fixed anytime soon.

Also sometimes they pay for more than one task at once as you can see on your tasks history, sometimes you see "(and 1 other job)".

The numbers shown on your ClixSense account are not always matching your Figure Eight dashboard for these 2 reasons.

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #3916

Sat Aug 11, 2018 07:31 in Ex-Yugoslavia

Kalimero_N wrote: 1292237 Duplicate Fashion Product Identification Task
$0.02 200 novi

padoh kviz ko kruška 3/5 :oops:

...mnogo su mi teški ovi novi duplikati,dok sve isprovjeravam ode mi puno vremena,i onda još padnem kviz jer linkovi ne vode gdje trebaju u 80 i više posto zadataka...kako vi ostali to radite,onako brzo,od oka,ili provjeravate sve :?:

...-hvala unapred i l.p.. :)

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #3915

Sat Aug 11, 2018 07:21 in Ex-Yugoslavia

1278822 Look For A Person With A Specific Title, On A Company's Leadership/Biographies Page lv 1

...-zanima me jeli itko došao do max. i koliki je :?:

...-ja trenutno na 320+ kom. i još pušta,najbolji,a i najduži job tog tipa do sada...sky is the limit-i wish :lol: ;)

l.p. svima :)

PITANJA I SAVJETI » Post #425

Fri Aug 10, 2018 10:05 in Ex-Yugoslavia

marina1502 wrote: Pozdrav svima,imam jedno pitanje. Radila sam od offer od Trialpay-a Time to be a hero, koliko sam vidla dobije se 1,30 dolar, treba se dosegnuti level 7 na igrici, trebalo mi je doduse mjesec dana ,ali sam uspjela. Oni nisu valjda vidli da sam ispunila offer i sad hocu kontaktirati support da submitam dokaze da sam rijesila, medutim kad kliknem na link support, otvori mi se link koji se non stop učitava i nemogu nikako tamo upisat svoje podatke niti se loginat preko fejsa.
Sta jos mogu napraviti u vezi toga? Mucila sam se mjesec dana s igricom i sad mi je bed da mi ne priznaju to, a vidim da je offer i dalje aktualna.

Sta mi je ciniti?
Pozdrav svima. Isprike ako nisam na dobro mjesto postavila pitanje :?:

više od pola tih ponuda,a naročito download i igranje igrica nama u Hrvatskoj nikada ne priznaju,možda svaku 7-8-u ponudu,i to ako priznaju,tako da znaš za ubuduče,ja sam odustao od tih offersa,pošto ih odradio cca.100kom.,a priznali mi cca. 10,max. 15 od njih stotinu.žalbe ne vrijede bez potvrdnog e-maila da si uspješno završila tu i tu ponudu,a niti to nam,baš nikada,nisu poslali,za niti jednu ponudu.nažalost,ali tako je-sirova istina.samo ankete/surveys vrijede,ali njih ima od 0 do max. 5-6 mjesečno,jbg.. :(

l.p.

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #3909

Fri Aug 10, 2018 09:58 in Ex-Yugoslavia

TamaraRakovic wrote: 1291776 Topic Analysis lvl2

1291776 Topic Analysis 18 17 22 77%

17+1 i MAX.,ali mnogo unfair testnih,dobro je što pušta do 75 posto provjereno,vjerojatno i niže. ;)

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #3905

Fri Aug 10, 2018 04:49 in Ex-Yugoslavia

smota9 wrote: 1291292 Duplicate Fashion Product Identification Task

Nov. Moze da se ide do 70%, ako neko ne zna.

Mnogo teško za radit taj job,novi duplikati-pošto nema,ili slike i podataka,ili je link za home page ,umjesto konkretnog produkta,ili je neki generic ili drugi error,page unavailable,ne može se prikazati zbog novog zakona od 28.05....itd.

...-zasad plivam iznad 90posto čak,ali tek sam na 17-18 kom.,dobro je jedino što pušta do 70 posto,ali stari duplići su ipak bili ''zakon'',nadam se da će ih vratiti,kao i stare dobre benzinske-ko ih se sječa zna o čemu pričam. ;)

l.p.svima i ugodan weekend vam želim. :)

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #3902

Thu Aug 09, 2018 12:00 in Ex-Yugoslavia

1280913 Document Recognition And Translations (Cf Redesign) 172 192 199 96%

...-napokon došao i ja do MAX.,194 ili 195 kom. :D

Kafana » Post #2900

Thu Aug 09, 2018 05:03 in Ex-Yugoslavia

...-evo ekipo,da se i ja malo pohvalim,došao Koki do svojih prvih tisuču poslova :D ,što nije mala stvar smatram,obzirom što smo sve preživeli ovdje skupa-flagove,banove,tužne i ljute,frustrirane,ali i mnogo lijepe i smiješne trenutke-sve zajedno,hvala Vam svima od srca na tome,ne bih bio ovdje bez vas nikada-You are the best. :clap: :thumbup:

LEVEL STATISTICS

JOBS COMPLETED
1,000

ACCURACY RATE ON
TEST QUESTIONS
93.1%

...-ajmo sad dalje,do 10 000 poslića ;)

l.p.svima ekipo. :)

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #3901

Thu Aug 09, 2018 04:57 in Ex-Yugoslavia

1291478 [1] Clean Version Of Music Job 1
1291468 [1] Clean/Explicit Contents Job 1
1291470 [1] Top Charts Job 1
1291477 [1] Tune Radio Job 1
1291475 [1] Switch Music Source 1
1291473 [1] Latest Music Job 1

...-svi lv1 0,07 ,nema kviza,samo1task po poslu.

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1480

Wed Aug 08, 2018 09:22 in Ex-Yugoslavia

...-ova obavijest mi je došla danas na mail,a vezana je za Skrill,pa eto...

- Important information about your account -

Dear M......,

We are making some changes to our terms and conditions which will come into effect on October 16, 2018.

Skrill Account Fees

The following changes shall apply to the Fees stated in the Skrill Account Terms of Use:
No upload fee will be charged for single upload transactions of EUR 20,000 (or equivalent) or higher, after deduction of any applicable bank or currency conversion fees. All other upload transactions will be charged at 1%.
Your continued use of our services after October 16, 2018 will be taken as your acceptance of the above changes. Please get in contact with us should you need further information.

Sincerely,
The Skrill Team

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #3894

Wed Aug 08, 2018 08:21 in Ex-Yugoslavia

smota9 wrote: 1290719 Product Detail Page Validation

...-odradio do CAW-a,znači 22+1,a plačeno samo 18 kom.,jel i ostalima tako :?: -provjerite si.

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #3893

Wed Aug 08, 2018 08:19 in Ex-Yugoslavia

1291226 Color Family Evaluation lv3 0,02 -ne ulazi u GA ;)

l.p.

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1225

Tue Aug 07, 2018 08:08 in Ex-Yugoslavia

...-evo odgovor od F8 Support Team-a,ja nisam odmah kliknuo na ''Dispute'',več sam im prijavio problem putem ''I still have problem with this ticket'',kao nastavak prošlog tiketa od prekjučer...

Hi M.......,

Thanks for letting us know that you received a new flag for Job 1282110. We have reported the issue. We suggest that you click on the link to create one ticket for the flag.

Thanks for your help, M......!

Sincerely,

The Contributor Success Team

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1211

Tue Aug 07, 2018 03:38 in Ex-Yugoslavia

ajmo opet mayor flag i banned poruka za onu anketu istu/1282110/,opet mi se pojavila kao 1. posao u jobs history-u i ima opcija dispute,ali neču to ni dirati,zanima me jel i ostalima ovako opet danas,sada-provjerite si. :?:

l.p.

edit,

...-evo i na gl.forumu ljudi isto prijavljuju opet ovu istu grešku,jooj :x ,koja glupost...samo da mi ne ukinu pristup poslovima opet,dok to ne riješe,opet. :roll: i opet nema crtice na kraju posla-kao da se računa u level statisticts :?:

...-ima li nas još u regiji sa ovim recidiv problemom :?:

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1203

Sun Aug 05, 2018 11:18 in Ex-Yugoslavia

Jeste,tako je bilo kod moje prve deaktivacije u 5om mesecu-poslove sam vidio sve i imao sva 3 levela,ali kad kliknem na neki posao izbacilo bi mi ono Sign in i onda klik na to i "Your CF/F8 account was deactivated,if you believe this is..".
Da..i ja sam,naravno,opet u ovom moru deaktiviranih i flagovanih,ali prije nisam mogao uči nikako u F8 dashboard i jobs history,a sad mogu,i zato verujem da je ogromni bug u pitanju.došla mi i poruka da je mayor flag deaktiviran..zanimljivo je sto mi se pojavio taj posao kao zadnji koji sam uradio u jobs historyu,sa datumom na kraju od 10.07.,a sada je nestao i vračen je gde mu je i mesto u jobs history-u,i stavljena je crtica pokraj posla(Not included in level statistics).Ma bit će to ok ekipo..nemoguče je tako masovno banovanje povezano sa flagom i suspenzijom uz ID istog posla.sutra pomalo verujem da će svima da reaktiviraju naloge. ;)

L.p. svima i ne se sekirati.

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #775

Sat Aug 04, 2018 08:55 in Ex-Yugoslavia

Steffbat wrote: Dobro vece.Ima li neko problem sa lvl-ima? odjednom samo mi je nestao 3 lvl,acc 87.5% :roll:

...u zadnje vreme to se zna desiti,no vrati se sam od sebe level koji nestane, obično nakon 24sata max.

...-ako se ne vrati nakon cca.48-72sata,znači da si previše puta bio expelled sa više poslova/ono kad ti izbaci ''Your accuracy is too low''.

...lijek za to je jedan jedini-nastavi raditi bez da budeš expelled nekoliko poslova novih,i level će ti biti vračen automatski,i uvijek koristiti ''Give up'' opciju-mnogo važno. ;)

...-nadam se da sam pomogao barem malo.. l.p. :)

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #3878

Sat Aug 04, 2018 04:02 in Ex-Yugoslavia

1289706 Duplicate Fashion Product Identification Task lv3 0,02

...onaj što se može zumirati,kviz 4/5,ima 5 pitanja svaki task,ali mnogo unfair testnih-pušta do 75 posto provjereno,možda i niže. ;) -nije za preporuku,iskreno da znate-bolje ga izbječi nego raditi.

...-kviz prošao sa 100 posto,zatim 2 korekcije i ''there is no more work here'',i stao sam na 5 7 9 77%. :thumbdown:

l.p.

edit,

...-dao još 4 taska koje sam,obzirom da skoro svima fali 1.slika i podaci,nekako pogodio,i sad sam na 9 11 13 84%

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #3866

Fri Aug 03, 2018 05:04 in Ex-Yugoslavia

Kalimero_N wrote: 1289933 Duplicate Fashion Product Identification
$0.02 novi

Da li submit moze ispod pola minute na ovom zadatku?

ni slučajno...ako ideš na 31 sek.izbaci ''there is no more work here'',ako ideš/pričekaš barem na 1+ min.,onda pušta dalje.za manje od 30 sek.ne znam kako bi platforma reagirala,vjerojatno neki autoflag,moguča i deaktivacija računa,pa ti je moj iskreni savjet-minuta i više i ''siguran'' si. ;)

l.p.

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #3865

Fri Aug 03, 2018 05:00 in Ex-Yugoslavia

1290052 Check If Two Addresses Are The Same - Matching 201806 lv1

...odličan i lagan posao,za sada samo kviz 4/5.

...-dobro proučiti instrukcije,ali sve se jasno vidi na google karti kada usporedite dvije date adrese.

l.p.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 6, 2023 13:12:45 PST