...-uvjeren da prolazim sa 100 posto kao u prvome djelu,padoh sa 2/5 40 posto-ne preporučujem ga,mrvu je drugačiji,sreča pa ne ulazi u GA.

l.p.
haklenda wrote:[10X Bonus] Record English Audio 6
Ima XX slicnih poslova i svi imaju bas visok rating ali meni kad otvorim onu stranicu iz uputa samo izbaci da se logujem, registrovao sam se i prijavio ali nista ne detektuje, samo mi opet izbaci zahtjev sa prijavu. Radi li neko ovo?
Steffbat wrote:Steffbat wrote:nenadvisnjic wrote:Steffbat wrote:Dobar dan,imam jedan problem odjednom,task 1278822 Look For A Person With A Specific Title, On A Company's Leadershi...,uradjeno 79,kada hocu ponovo da udjem izadje mi poruka work error...jel mozda zna neko o cemu se radi? hvala
Isto se meni desavalo sa proslim ID, tek pred kraj nego sto ce se skinuti sa liste, vratio se u normalu.
mhm...steta,lagan task i ima ga dostahvala na odgovoru[/qu
Samo da javnem da je task konacno proradio
TamaraRakovic wrote:1294072 Arts And Culture (Urn 693906) Top-Level Sahara/Up-Rise lvl3
mislim da je submit 2 min,ali nemojte mi verovati.
max 15+1 (submit je 31 sek,hvala koleginici)
smota9 wrote:incomehomejob wrote:smota9 wrote:Jeste li dobili neku poruku od CS preko chata? Ili su je samo posebni zaslužili?
Samo posebni kao ti.
Nisam mogla da odolim.
(Za sve ostale clanove, ne brinite u vezi te poruke ako ne zloupotrebljavate chat, ali je shvatite ozbiljno.)
Pa i jesi me nasmejala
Ja reko, sta sam sad radio... kad ono genericko nesto...
koki1983 wrote:1278822 Look For A Person With A Specific Title, On A Company's Leadership/Biographies Page lv 1
...-zanima me jeli itko došao do max. i koliki je![]()
...-ja trenutno na 335+ kom. i još pušta,najbolji,a i najduži job tog tipa do sada...sky is the limit-i wish![]()
![]()
l.p. svima
incomehomejob wrote:koki1983 wrote:Why are only half the tasks I did being counted?
This problem is related to some of tasks paying only half cent and in order to get paid for those tasks you need to complete them at least twice -- only one transaction will show on your ClixSense tasks history.
They show $0.01 on their tasks listing because they are not able to show 3 decimals ($0.005). This is something we have requested them to fix but it doesn't appear it will be fixed anytime soon.
Also sometimes they pay for more than one task at once as you can see on your tasks history, sometimes you see "(and 1 other job)".
The numbers shown on your ClixSense account are not always matching your Figure Eight dashboard for these 2 reasons.
Hvala ti puno koki1983.
Treba mi liink ka tome delu FAQ, to sam omasila da nadjem, izvinjavam se svima.
Ako mozes, molim te, da mi zalepis ovde, onda pored objasnjenja, mogu da dam i link clanovima.
Hvala ti jos jednom, znaci mi puno.