incomehomejob wrote:
Evo ovako, ponovo imamo napad na forum.
Podnete su prijave za koje nemam drugu rec osim no comment:
"we received a complaint on the helpdesk regarding some of your posts. They are saying that you are not very polite and some people are afraid of posting."
Sto se mene tice, moj plan je da ovo teram do kraja, da se izbaci celokupna istina na videlo, ko je ko i sta ko radi iza ledja.
Iskreno,ostao sam zatečen ovime,pogotovo iz 2 razloga,
1. Prvobitno sam mislio da se radi o jednom prijašnjem problematičnom članu,i da je isti to prijavio CS-u putem tiketa,no sad vidim ''They'',znači množina,tako da ,znači,postoje barem 2.ili više osoba koje su ovo uradile tako kukavički,svima iza leđa,a sada šute-pa javite se sada lijepo ovdje i kažite što imate,ako imate,i obrazložite svoj razlog/e prijave
2. ''Niste mnogo ljubazni i neki ljudi se boje postirati''.
Kada naš Mod.nije pristojan

Samo kada imamo grozne (ne)ljude ovdje i 'uzurpatore',koji ovdje prave svađu,najviše na nacionalnoj bazi,iskompleksirani jer ne mogu/znaju kako zaraditi koji dolar ili iz nekih osobnih problema,npr. ''kod kuće'',na poslu ili opčenito u životu,pa se ovdje pokušaju istresati,započeti bilo kakvu svađu,i onda se Mod. umiješa i sreže to u korijenu,jer je pravilo za sve takve i takvima slične - ''Nulta tolerancija''-to je pravilo CS-a,i toga se Mod.ovdje strogo drži,što je za svaku pohvalu,jer večina Modova na drugim forumima samo šute i puštaju da se ljudi vređaju i diskriminiraju na toliko nivoa,da to nije ni za zamisliti,kamo li pisati
...-moje iskustvo ovdje,a trebali bi sada svi reči svoje smatram,jer kada nam Income zatreba onda je super,a kada se pljuje po njoj,onda ćemo da se držimo po strani,pravimo 'ćoravi',okrenemo glavu i gledamo kako se sama brani,a nema od čega-e to nije u redu smatram,i svatko ovde treba da se izjasni glede istog
Da ne bi bilo zabune,evo uzet ću sebe za primjer od kako sam član,znači nešto više od 2.godine,
...-u početku nikako nisam mogao da dođem do lv1 značke,a kada i jesam,zbog svojeg neiskustva,ubrzo sam ostao i bez lv.1-bio sam mnogo mnogo ljut,i i 'opalio' sam po CF-u i CS-u,kako su svi krivi osim mene,ja jadan žrtva,blablabla,itd.-I što je Mod. napravio-upozorio me prvi put,kao i sve do sada , na takvo ponašanje,i prosljedio mi link ''Pravila ponašanja na CS forumu''-to je Mod. posao ovdje i uradila ga je po P.S.-u tada,baš kao što radi i dan danas.
Ja,zatim,umjesto da sam ju poslušao i pročitao sve to,našao sam neki bezvezni link na Facebooku o ukidanju Paypal-a kao platne opcije na CS-U , i kako je ovo ''Kraj čuvenog ClixSense-a''.
-I što se desilo...-Dobio sam opomenu pred ban,jer je i to strogo zabranjeno po Pravilniku Foruma,-znači opet je uradila svoj posao i prijavila me-toliko o tome kako taj naš 'grozni' Mod. radi svoj posao ovdje,i kako ima navodno svoje 'miljenike',za kojeg ste verovatno smatrali da sam i ja jedan od takvih,...e pa nisam,i zato ovo pišem onako kako i jeste bilo
...Tek kada sam zaista odlučio poštovati sva pravila foruma i ponašanja na istome,te isto i primjenio,nakon par mjeseci,nekako smo počeli komunicirati preko foruma,i od tada do dan danas,taj 'grozni' Mod. mi je pomogao u xy situacija,baš kao i svima vama,a to joj nije u opisu posla i nije plačena za to-u biti,nije plačena uopče za ništa od ovog! -sve to pomaganje nama je samo i isključivo njena dobra volja, u kombinaciji sa velikodušnosti,poznavanjem tržišta,Support Team-ova i načinima njihova rada iz iskustva,poznavanjem Engl.jezika/Američkih slengova i njene višegodišnje stručnosti u svemu tome
Do sada,pomogla mi je oko jednog Admin i nebrojeno mnogo Mayor flagova,zatim 2.deaktivacije naloga i još uvek ima i volje i srca da mi pomaže i oko,verovatno moje treče i zadnje deaktivacije naloga,-i sve to samo ove godine
Nisam nikada sreo takvu osobu u svome životu,a da je nisam nikada ni vidio,koja je toliko velikodušna,dobra,suosječajna i uvijek nađe vremena za svakog i svačije probleme da sasluša,savjetuje i pomogne koliko god može!
...-jednostavno-cijelu sebe je dala u ovaj forum i sve nas-sve članove ,i zato joj skidam kapu,jesam i uvijek ću joj biti vječno zahvalan i dužnik do kraja života...-''Bravo Incomehomejob,radiš lavovski svoj posao ovdje,štitiš nas ostale članove od bilo kojih vrsta agresija,i činiš ovaj forum mjestom na koje uvijek ,svaki dan,volim doči i naučiti nešto novo,našaliti se,nasmijati vas i/ili sebe,svi zajedno prolazimo i kroz teške probleme,zajedno i slavimo u Kafani kada se isti riješe,i sve to još po Pravilniku CS-a,bez ijednog propusta, i pregledom baš svakog posta-meni osobno najbolji Moderator ikada,i da nema nje,-ne zavaravajmo se-znamo da nitko ne bi posječivao forum niti išta uopče postirao,komentirao,savjetovao,itd.''
...-ja sam svoje,najkraće što sam mogao,sada rekao,i nadam se pokrenuo i sve vas ostale da napišete što vam je na umu glede ove teme,jer tomu i služi!
L.p.svima