velezovac87 wrote:
ja više nemam ideju ni dal da im spamjem sa 500 tiketa il da se pomirim s tim da mi neče nikad ni odgovoriti, a kamoli uradii nešto
...-nemoj im slat više tiketa-nečeš postiči ništa bolje niti brže,štoviše-naljutit češ ih samo i suspendirat će te trajno
...-ništa se ne događa u F8-u glede nas i Support-a,samo opči odgovori-da mijenjaju softver,korisničku podršku,žao im je za sve i zahvaljuju se na strpljivosti i razumijevanju,i to je ugl.to.
...-a da nas nije moglo zakačit to flagovanje u gore vrijeme,to je istina,zbog svih tih promjena u F8-u.
...-i ne preostaje nam ništa drugo nego čekati-ja več zaboravio kako izgleda lv3 značka,sa accuracy-em 93.1 posto

,za 5 dana bit će cijeli mjesec od kako sam dobio flag,prije 8 dana je flag zvanično skinut,ali lv3 mi nije vračen,jbg.
...-sad opet na gl. forumu vidim,neki se žale na nove deaktivacije računa,pa zato bolje šutit i čekati,spori su,ali uvijek odgovor stigne,ponekad i nakon 2-3-4 mjeseca maknu flag,kao što je kolega Buchevski več naveo sebe za primjer.
pozz i drž se one narodne...''Strpljen/spašen''