bk5b wrote:
Pozdrav,
danas mi je NAPOKON na addonu iskočilo nešto, bio je survey.
Ošao sam viditi, nekakav naslov je pisao i samo sam brže bolje kliknuo prihvati ili što već.
Tu me tražilo neke podatke o sebi (mislim baš ysense da me pitao) što sam ispunio (grad, mjesec i godina rođenja, posao...) i kad sam završio nije mi više bilo surveya dostupnog niti bilo čega...
Zna tko o čemu je riječ? Ima li kakve šanse da uopće bude čega više ili? Svakodnevno sam ispočetka bio prijavljen i refreshao i polako gubio volju i danas mi iskoči notifikacija na addonu šta imam i sad opet ne stane...
ovako,mladi padovane/šala mala...kolega,
...-kod nas ti iskaču ankete na temelju tvog profila-nekad traže muške,nekad ženske,često i oboje,zatim dan,mjesec i godina rođenja,kao i mjesto iz kojeg dolaziš-tu nemoj nikad lagati,jer češ tako samo još brže ostati bez ijedne ankete/blokiraju te sami provajderi anketa/CINT,Samplicio,YoursSurveys,itd.-pretpostavljam da si naletio na Cint-ovu anketu,pogledaj ispod Surveys-a,kad klikneš na surveys izbaci ti 1 podmeni...''Surveys history'',i tamo ti piše što se desilo,ili si ''Screened out''/moja predpostavka i najlogičnije je,ili je ''Qouta full'',ili ti piše samo ''Clicked'',e onda je greška do ankete ili mreže ili ko zna što sve može biti-ugl.pokušaj sa refreshom te zadnje stranice ankete.
...-što još..popuni profil dobro i istinito,čak i ovdje na Ysense-u,a tako i u svim početcima anketa,jer neka su kontrolna pitanja,da vide da li pratiš anketu i/ili lažeš,a neka su na osnovi spola,ciljane dobne skupine ispitanika,demografije,itd.
..kod nas,nekad 3-4 ankete mjesečno,nekada i 10-12,ovisno o potrebi firma raznih da rade/plate anketiranje nas,članova ovdje.
...nadam se da sam barem malo pomogao,zato smo ovdje-samo upitaj,netko će več da odgovori čim nađe vremena,jer svi smo mi ostali strogo u taskovima,no to je več prića za drugu priliku-kad osvojiš barem level 1 značku.
l.p.
edit,
...a evo i odgovora jednom članu koji je 'uhvačen',sad vidio prije par min.Mod.Valerie citira člana,baš glede CINT-ovog odgovora glede blokade pristupa anketama,opa-ovo i ja vidim 1.put od CINT Support-a...
"We've noticed that some of your responses are not being provided as directed or are inconsistent with previous responses.
While our Quality Assurance Team reviews your responses, we're restricting your access to Surveys.
'To protect the integrity of the survey research, we consistently monitor survey responses to ensure the information provided is answered as directed and/or consistent. Due to too many incorrect responses, we are unable to reactive the Survey dashboard on your account.
We ask that you enjoy the other activities we have available on our site."