Please wait...
HomeForumPosts by RichKoko

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by RichKoko

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1626

Sun May 03, 2020 23:35 in Ex-Yugoslavia

1570193
Your work on Job 1570193 has been flagged by the Task Author. Please check your Job History for more details.

1570193 Clothing And Gender Categorisation Task 30 42 43 97%

nova firma,stara politika,autoflag i dalje aktivan,da se zna..ima li vas još :?:

edit...

nakon 30-ak min. došla autoporuka,tiket nitko ni otvorio nije još...

Your Major Flag on Job 1570193 was removed after a job owner or Appen Community member thoroughly reviewed your ticket.

The Major Flag should no longer be visible on your Job History and you may continue working on this Job if it is still running. We apologize for any inconvenience.

Thanks!
The Appen Team

Surveys, Offers, Video, Games » Post #709

Wed Apr 29, 2020 09:41 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: RichKoko, pregledace tvoj nalog i probace na osnovu tvog primera da nadju sta pravi problem.
Hvala ti puno za ss. :)

Molba za sve - molim vas prijavite sve sto vam lici na bug ili sto pravi problem na vasem nalogu.

dear Income,danas mi se desilo isto,ništa nisu popravili,Cint-ova anketa opet,samo drugi ID,evo SS...

Screenshot by Lightshot

pozz :)

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #6898

Sun Apr 26, 2020 09:04 in Ex-Yugoslavia

1573572 Medical Manufacturing Companies - Batch 2 lv.3 0,03 -NE ulazi u GA ;)

edit...

...ovaj job je bio predobar,samo da ga nisu tako kasno pustili,i/ili da mi se dalo cijelu noć raditi-lijepo bih zaradio vjerujem,pošto je pisalo da ima preko 500 taskova u tom poslu.

Prvo sam expelled na početku/negdje odmah nakon kviza,zatim je T.A. prihvatio jednu korekciju i vratio mi accuracy na negdje 83%,a zatim dalje bez ijedne greške uradio još 20-ak taskova i klik na ''Give up'',pošto je več bilo vreme za spavanac,i tako završih sa nekih 20-ak taskova,sa 95% accuracy-em. :D

...-job je dosta lagan,da li neka kompanija proizvodi dijelove,lijekove,med.pomagala i sl.,ili je samo preprodavač,dobavljivač/supplier i sl.u proizvodnji/manufacturing of medical equipment svega več navedenog,no po tasku mi je trebalo nekih 5min.,mogli su to i bolje platiti,onda bih ostao i radiio ga cijelu noć,to je jedina mana posla bila.

l.p. svima :)

Kafana » Post #3536

Wed Apr 22, 2020 20:01 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Hvala puno RichKoko. :)

Stavicu u Nove informacije.
Link nije problem, ne brini, to je link ka zvanicnim informacijama zvanicnog partnera ySense.
(Ostavicu i tvoj komentar, ne moram da prevodim puno onda, ti si sumirao sve sta nas ceka. :D )

Hahahahaha-Income dear - legenda si naša,bila i ostala,volim tvoj smisao za humor,fali nam smijeha sada više nego ikada smatram. :) ;) :lol:

-pozz svima,RichKoko ode raditi u dječju bolnicu,''samo'' 24-satnu smenu/od 7 danas do 7 sutra ujutro,čujemo se sutra ekipo,ostanite veseli i dobre volje. :) :) :)

PITANJA I SAVJETI » Post #652

Wed Apr 22, 2020 18:57 in Ex-Yugoslavia

bk5b wrote: Pozdrav,

danas mi je NAPOKON na addonu iskočilo nešto, bio je survey.

Ošao sam viditi, nekakav naslov je pisao i samo sam brže bolje kliknuo prihvati ili što već.

Tu me tražilo neke podatke o sebi (mislim baš ysense da me pitao) što sam ispunio (grad, mjesec i godina rođenja, posao...) i kad sam završio nije mi više bilo surveya dostupnog niti bilo čega...

Zna tko o čemu je riječ? Ima li kakve šanse da uopće bude čega više ili? Svakodnevno sam ispočetka bio prijavljen i refreshao i polako gubio volju i danas mi iskoči notifikacija na addonu šta imam i sad opet ne stane...

ovako,mladi padovane/šala mala...kolega,

...-kod nas ti iskaču ankete na temelju tvog profila-nekad traže muške,nekad ženske,često i oboje,zatim dan,mjesec i godina rođenja,kao i mjesto iz kojeg dolaziš-tu nemoj nikad lagati,jer češ tako samo još brže ostati bez ijedne ankete/blokiraju te sami provajderi anketa/CINT,Samplicio,YoursSurveys,itd.-pretpostavljam da si naletio na Cint-ovu anketu,pogledaj ispod Surveys-a,kad klikneš na surveys izbaci ti 1 podmeni...''Surveys history'',i tamo ti piše što se desilo,ili si ''Screened out''/moja predpostavka i najlogičnije je,ili je ''Qouta full'',ili ti piše samo ''Clicked'',e onda je greška do ankete ili mreže ili ko zna što sve može biti-ugl.pokušaj sa refreshom te zadnje stranice ankete.

...-što još..popuni profil dobro i istinito,čak i ovdje na Ysense-u,a tako i u svim početcima anketa,jer neka su kontrolna pitanja,da vide da li pratiš anketu i/ili lažeš,a neka su na osnovi spola,ciljane dobne skupine ispitanika,demografije,itd.

..kod nas,nekad 3-4 ankete mjesečno,nekada i 10-12,ovisno o potrebi firma raznih da rade/plate anketiranje nas,članova ovdje.

...nadam se da sam barem malo pomogao,zato smo ovdje-samo upitaj,netko će več da odgovori čim nađe vremena,jer svi smo mi ostali strogo u taskovima,no to je več prića za drugu priliku-kad osvojiš barem level 1 značku. ;) :)

l.p. :)

edit,

...a evo i odgovora jednom članu koji je 'uhvačen',sad vidio prije par min.Mod.Valerie citira člana,baš glede CINT-ovog odgovora glede blokade pristupa anketama,opa-ovo i ja vidim 1.put od CINT Support-a...

"We've noticed that some of your responses are not being provided as directed or are inconsistent with previous responses.

While our Quality Assurance Team reviews your responses, we're restricting your access to Surveys.

'To protect the integrity of the survey research, we consistently monitor survey responses to ensure the information provided is answered as directed and/or consistent. Due to too many incorrect responses, we are unable to reactive the Survey dashboard on your account.

We ask that you enjoy the other activities we have available on our site."

PITANJA I SAVJETI » Post #648

Wed Apr 22, 2020 10:38 in Ex-Yugoslavia

evo i ja da prijavim ovaj posao,iako bih to svrstao u isti tip kao i zgrade,samo se ovaj posao zove ...

1572331 Review Annotated Parking Lots lv1 0,005 -niti jedna od 20 slika u kvizu se neće otvoriti.

Screenshot by Lightshot

Screenshot by Lightshot

Screenshot by Lightshot

Screenshot by Lightshot

..ako Income smatra da je ovo za prijavu-prijavi draga,ako ne-zaboravi,i opet dobro. ;) :)

Attack them or self ??.......tasman1 » Post #4

Wed Apr 22, 2020 06:53 in General Talk

tasman1 wrote: U.S. continues to attack China with support of Germany , France and Australia

World stinks , blame game at high level

And,if there will be a war,but i hope that this is just Trump angry/drama speaking-those countries that You tasman1 mentioned, and the rest of the E.U. countries , will stay by America,don't forget that too.

Where did that leads to :?: -WW3- :?

Kafana » Post #3534

Wed Apr 22, 2020 06:32 in Ex-Yugoslavia

evo malo informativnog štiva-nije ni čudno što sad jedva da nam otvori par taskova dnevno,uzeči u obzir da Appen sad ima preko 1 MILIJUN aktivnih taskera,omG :!: :o

Appen Fully Integrates Figure Eight in Solution Offering

We’re thrilled to announce that the refreshed Appen website is live. With this refresh, we have also phased the www.figure-eight.com website out, and have successfully transitioned all former Figure Eight assets – the platform, developer portal, Success Center, and social media accounts.

Redirects are in place for all links that have changed, and our team has been working with all our customers, users, partners, internal users, and the crowd to ensure a seamless transition to the new Appen naming and branding.

Our current solution offering brings together our over 20 years of expertise running data projects, the global crowd of over one million skilled contractors who speak over 180 languages and dialects, in over 70,000 locations and 130 countries, and the industry’s most advanced AI-assisted data annotation platform. Our reliable training data gives leaders in technology, automotive, financial services, retail, healthcare, and governments the confidence to deploy world-class AI products.

...cijeli članak može se pročitati ovdje...ako naša Income dozvoli naravno,ako ne-samo ti obriši taj link draga. ;) :)

Appen Fully Integrates Figure Eight in Solution Offering

l.p.svima želim.. :)

PITANJA I SAVJETI » Post #646

Tue Apr 21, 2020 13:12 in Ex-Yugoslavia

bizz555 wrote: Clothing and Gender Categorisation standardni flag kada dostignete broj urađenih 27+ većina taskera ne ide preko jer ćete biti flagovani iako ste sve uradili kako treba,ovaj task vuče flag jako dugo,mnogi bi ga radili ali ne žele upravo zbog toga,ovo se vjerovatno neće rješiti ali vjerovatno znate duži period za ovaj bug u tasku...

vi procjenite da li ovo treba prijaviti ili ne,zašto se dobivaju flagovi bezveze kakva je svrha reklamiranja preko neta ili ta ne želi više taskova da jedan contributor uradi...,ali što ne stavi poruku da ste dostigli max broj taskova, jer zašto flag zar tako nebi bilo mnogo bolje za sve,nadam se da vam nestvaram poteškoće dosta ne logičnosti od strane TA

Lijep Pozdrav :)

pitanje - jesi li dobio/la mayor flag na ovom najnovijem ID-u,od kako je Appen preuzeo,to me zanima,ili je flag i dalje aktivan automatski nakon 25-og taska odprilike-zadnja 2 Id-a sam pokupio flagove,1. na 35-om tasku,drugi na 34.tasku,i sad ,dalje se ne usudim,neki savjet :?: ...osim da ne radim dalje/toliko znam sada. :lol:

stao sam,a i to je 2 much več,na...

1570193 Clothing And Gender Categorisation Task 24 36 36 100%

edit i P.S.

...-Income-bizz555 je postavio/la jako dobro pitanje glede tog sprecifičnog posla i autoflaga nakon 27.-28. taska-nije li svima jednostavnije da jednostavno,nakon npr.35-og taska izađe MAX. ili CAW-smanjili bi broj tiketa/dispute-a za 100 posto tako,a i nama bi bilo lakše mnogo kao taskerima...jer čak i taj mayor flag se skida automatski koliko sam primetio-predzadnji sam dobio u petak,i čekao 6 dana da se skine,zadnji sam dobio u četvrtak,tiket moj nitko još ni otvorio nitko nije,a za ni pola sata došla mi poruka da je flag skinut.-ni lv.3 mi nije nestao,eto koliko je kratko trajalo...samo kažem,opet je sve na njima/Appen-u kao vlasnicima , i T.A.-ima ,koji su njihovi klijenti i plačaju njih,a oni nas-uzeti treba sve faktore tu u obzir.

l.p.svima želim. :)

Surveys, Offers, Video, Games » Post #708

Tue Apr 21, 2020 06:57 in Ex-Yugoslavia

martin111 wrote:
RichKoko wrote: Completed 21 April 2020 06:25:34 PST 8m CINT 4726xxx $0.48

...o spolnim 'igračkama',lubrikanti,kondomi,itd. :D :oops:

Eto, care, i opet ti preko veze!!! :clap: :thumbup:

Za mene jok tih "vrućih" $0,48 . . .

..ne znam,onda valjda ne koristiš te sexy 'igračke',lubrikante i sl. ,hahahaha :lol: :lol: :lol:

...-joooj bar sam se nasmijao ko budala,odlično.

...pozz veeliki ekipi,keep it on. ;) :)

Surveys, Offers, Video, Games » Post #706

Tue Apr 21, 2020 06:37 in Ex-Yugoslavia

Completed 21 April 2020 06:25:34 PST 8m CINT 4726xxx $0.48

...o spolnim 'igračkama',lubrikanti,kondomi,itd. :D :oops:

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #6893

Tue Apr 21, 2020 06:13 in Ex-Yugoslavia

martin111 wrote: 1570301 Adult Content According To Google Adsense Rules

Rekli bi u Zg: nemreš bilivit . . . :D

..kolega , pogledaj iznad svog posta još 5 postova-highlighted skoro pa sve u žutome. :lol:

...-sve 5,desi se svima,ali čisto da znaš-old news-prije 4 dana. ;)

pozz iz Centra. :)

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #6891

Tue Apr 21, 2020 06:10 in Ex-Yugoslavia

1571804 Clothing Categorisation Task lv 1 novi ID ,bez m/ž podele

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #6887

Mon Apr 20, 2020 10:56 in Ex-Yugoslavia

1571434 Generate Utterances: Tax.deadline lv1 0,10 + 0,30 bonus preko F8 ILI Appen inboxa

..odličan job,ako opet naleti da znate..dobijete ključnu reč koju morate ubaciti u pitanje koje trebate skrojiti glede roka za predaju poreza,preporučam-odradio ga za manje od 4min.,zatim dobio 15 žutih F8 poruka u kojima piše...

Congratulations, you were bonused 2.0 cents for your work on Generate Utterances: Tax.deadline! Great work, here is your bonus!

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #6886

Fri Apr 17, 2020 09:54 in Ex-Yugoslavia

1570355 Transcribing Handwritten Names 1 5 5 100% 2020-04-17

1565084 Help Us Categorize These Animal Pictures 1 3 3 100% 2020-04-17

1570301 Adult Content According To Google Adsense Rules 1 24 25 96% 2020-04-17

...OPET ISTA PJESMA - SAMO KVIZOVI,A DALJE NIŠTA :!:

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #6885

Fri Apr 17, 2020 08:14 in Ex-Yugoslavia

1570301 Adult Content According To Google Adsense Rules lv1 0,02 novi ID :thumbup:

...-Nakon skoro ili više od pola godine,ovaj posao je opet oživnuo/aktivan. :D :clap:

...stara t.q.,kviz isto,standard - 20/25 za prolaz.

l.p. svima. :)

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #6873

Thu Apr 16, 2020 11:04 in Ex-Yugoslavia

1569597 Transcribing Handwritten Names 1 5 5 100% LV1 0,10

1569903 Classify Web Pages With Drugs Content 1 5 5 100% LV2 0,05

...DOBRO,PA ŠTA NAS HEBU SAMO SA KVIZOVIMA,STVARNO-TO MI JE DNO DNA OD SVAKOG T.A. :!: :evil:

...i još,čim refreshate job stranu-taj posao odmah nestane,a pisalo ih preko 100 da ima taskova dok sam kviz radio :!:

Sorry za caps.lock ljudi,ostalo mi od ovog prvog gore posla,pa da ne brišem,a i ljuti me to zaista.

l.p. svima :)

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #6872

Thu Apr 16, 2020 08:45 in Ex-Yugoslavia

1569515 Appen Ds Team Audio Annotation Job (C0): Detect Speech (Male, Female), Music, Background Noise, Silence.

lv1 0,15 Work mode :D

...-jedva ga ugledao i 'upecao'-bio je samo 1put na task listi i nestao,i sad na kapaljku pušta,na 8-om kom.sam.

...--odličan job. :thumbup: :$

...--dobijete audio uzorak i morate na grafikonu istog uzorka tagirati glasove u dužini trajanja audio uzorka-m/ž govor/i,ima li muzike,pozadinskih šumova i/ili tišine/ako traje više od pola sekunde.

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #6871

Wed Apr 15, 2020 16:01 in Ex-Yugoslavia

1569388 [V1.5] Photo Scale And Type Classification: Determine The Photo Category, And Whether Human Skin Is Visible [Batch013/Fdneg(Ferr-B13)] lv1 0,07

kviz 6/7 ,odličan job. :thumbup:

Surveys, Offers, Video, Games » Post #703

Mon Apr 13, 2020 11:26 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Ok, prijavicu, hvala puno za info. :)

Ako ti nije problem, molim te, da mi postavis ovde ss, pa cu ja njima. Tako ocigledna slika od 15 komada naredjanih, mislim da ce da privuce brze paznju nego deskripcija. :D

evo i SS dear Incomehomejob,nabrojao sam 20 puta navedeni problem, ... Survey # 47427007

Screenshot by Lightshot

From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 6, 2023 13:11:36 PST