I tako odlučim se ja danas "odvažno" po 1. put uradit kviz za Extract amazon hardocover... posao.
Bacim brzinski oko na instukcije i krenem..klik na link,pa na google na naziv knjige i vidim tamo piše npr. Hardcover i ispod cijena pr. 13.26$,i tako ja ukucam u prvo polje 13,26,maknem zarez i prihvati mi..super..ajmo dalje..onaj ISBN 10 kopiram u drugo polje i dođem za čas do "Submitt trena".
Ipak...pošto znam sebe i kakav sam baksuz,odlučim još jednom bacit oko na instrukcije,konkretnije primjere,i...(koji sam ja debil),omG!!!
No dobro...sad smo se svi nasmijali na moj račun vjerujem,a to je bila i bit ovog posta.
Uglavnom...shvatio ja (huraaaa),da u prvi box ne stavljam cijenu hardcover i paperback-a tražene knjige,pa ajmo brisat sve i iznova.
I stigao ja (čak 3 i kusur min. do isteka tajmera) prepravit sve što se moralo,klik na submitt ,uvjeren da padam,kad ono...čudesa(100% ljudi,5/5),adrenalin pršti,napeto 'ko puška sve..i dođem do negdje 10 kom. i nestade posao. -The End-
...eto moja "pustolovina dana" prepričana,morao sam to da podjelim s vama,(i sad se još sam sebi smijem kako sam ladno cijene knjiga kopirao i stavljao u 1.box,pa neče da prihvati,panika,kaos-šta sad??..."Aha-trebam samo zarez da maknem i sve ok").
Pozdrav svima ekipo.