Please wait...
HomeForumPosts by RichKoko

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by RichKoko

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1413

Thu Jan 31, 2019 00:48 in Ex-Yugoslavia

steka763 wrote: 1281319 Priority Work: Venus Vs. Mars : Help Us Find The Gender Of These People popio major flag na ovaj zadatak ali nema opciju za dispute sta da radim?? kaze da je istekao taj link

...-pa kako si to uspio,što si radio da li znaš , i koji flag je u pitanju :?:

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #5189

Wed Jan 30, 2019 00:01 in Ex-Yugoslavia

1343765 Identifying Scientific Papers About Older Adults (Yes / No / Maybe) lv2

kviz standard 3/3 i još 2 kom. mi dao na kapaljku,ali još 'pecam' i čekam ga,ne odustajem. ;)

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #950

Tue Jan 29, 2019 08:55 in Ex-Yugoslavia

Steffbat wrote: Nesto se svakako desava,gledam sad na glavnom forumu.Koki drzim fige da se sto pre resi :thumbup:

Ocekujem da se uskoro oglasis da je reseno naravno sa BONUSOM :D :thumbup: :thumbup:

...-nešto im se desilo jutros da,čim sam upalio laptop i nije mi izletilo koliko imam dostupnih taskova na clixaddon-u,'ukakio' sam se ubeđen da sam admin flag negdje pokupio,no onda su se i ostali počeli javljati na gl.forumu pa sam provjerio e-mail i shvatio da je greška do F8-a,na nas,hvala Bogu. :D

...-ali nočas i rano jutros,mnogo novih sam video ljudi da se žalilo na nove acc.deactivations,mayor i po čak nekiliko admin flagova,sve od jučer do danas palo,pa..oprez,iako nema pravila-radiš sve po P.S.-u i opet te mogu deaktivirati kako god i kada god žele,bez ikakvog razloga-znate sve i sami.-isto vredi i za flagove,nažalost.
..-samo neka našu regiju zaobiđu i sve 5.

Steffbat-nisam pisao supportu,pa nema bonusa ovaj put,no nema veze...'oprostit ću im',samo ovaj put. ;)

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #947

Mon Jan 28, 2019 23:09 in Ex-Yugoslavia

NEMA NITI JEDNOG TASKA-ILI SAM DOBIO ADMIN FLAG ILI JE,VJERUJEM I NADAM SE OVO...

Figure Eight
Reduced Performance
New incident: Investigating
We have received reports of Reduced Performance affecting our Customer portal. We are working to resolve the problem.

Thank you for your patience!
Time posted
Jan 28, 22:48 PST
Components affected
Major Outage Customer Portal and API

You received this email because you are subscribed to Figure Eight's service status notifications.

EDIT,i ovo mi na e mail stiglo...

Degraded performance
Incident Report for Figure Eight Contributor Status

Update
We are continuing to investigate this issue.
Posted 16 minutes ago. Jan 28, 2019 - 22:55 PST
Update
We are continuing to investigate this issue.
Posted 36 minutes ago. Jan 28, 2019 - 22:34 PST
Investigating
The Figure Eight platform is experiencing degraded performance. We are investing the root cause and will provide updates as soon as they are available.
Posted 38 minutes ago. Jan 28, 2019 - 22:32 PST

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #5172

Mon Jan 28, 2019 05:30 in Ex-Yugoslavia

dupli post zbog glupsona Kokija.

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #5170

Mon Jan 28, 2019 05:28 in Ex-Yugoslavia

bassbass12 wrote:
koki1983 wrote:
bassbass12 wrote: 1342907 Find A Pdf Document L3 $0.15

Da vas ne buni - uglavnom je odgovor no,ponekad se pojavljuju traženi dokumenti,submit išao na 1 mint mada se radi brže

Padoh sa 2/3

-...u 1.pitanju sam imao tražene riječ,kopirao url i nastavio,u 2.pitanju nisam imao traženi dokument kada kliknem na onaj plavi link,ali kada sam ukucao u google taj isin/broj i dodao one riječi,našao sam traženi dokument,čekirao prvo polje yes,no pošto nije imao taj dokument niti jednu od traženih riječi,čekirao sam 2.podpitanje sa no,i treče je bilo no,i klikom na ponuđeni link, i pretragom na googlu,i čekirao sam no.

...gdje sam pogriješio :?:

previše si tražio, na drugom si pogrešio , ako ti je rekao da nema ,onda nema ...žao mi je...

...tako sam i mislio,ali čemu onda te glupe instrukcije,baš sam radio po P.S.-u i eto mi ga na :!: :x

znači-NE tražite extra po googlu ekipo,samo po ponuđenom linku u samom tasku-da se još netko ne bi zeznuo kao ja :!:
...-hvala bassbass na pojašnjenju. :)

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #5168

Mon Jan 28, 2019 05:05 in Ex-Yugoslavia

bassbass12 wrote: 1342907 Find A Pdf Document L3 $0.15

Da vas ne buni - uglavnom je odgovor no,ponekad se pojavljuju traženi dokumenti,submit išao na 1 mint mada se radi brže

Padoh sa 2/3

-...u 1.pitanju sam imao tražene riječ,kopirao url i nastavio,u 2.pitanju nisam imao traženi dokument kada kliknem na onaj plavi link,ali kada sam ukucao u google taj isin/broj i dodao one riječi,našao sam traženi dokument,čekirao prvo polje yes,no pošto nije imao taj dokument niti jednu od traženih riječi,čekirao sam 2.podpitanje sa no,i treče je bilo no,i klikom na ponuđeni link, i pretragom na googlu,i čekirao sam no.

...gdje sam pogriješio :?:

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #5166

Mon Jan 28, 2019 02:59 in Ex-Yugoslavia

Feferedon wrote: Zasto trazis sinonime? Koliko sam ja shvatio, podvucena rec ne sme da se menja.

Nisam ni rekao da ju mijenjam,več si tako dodatno pomažem, sa sinonimima ju obogačujem.

primjer...obavezni početak rečenice,i na kraju npr. ''ATM'',sa sinonimom ispadne npr. ''ATM cash machine'',i tako je fraza obogačena,+ prije još dodam npr. ''full of money'',i tako ispadne od ATM-a ...početak rečenice koji je obavezan + ''full of money ATM cash machine''. ;)

...-mislim da je tako ok,no sada nisam više tako siguran kad si me upitao Feferedron hahaha. :lol:

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #5164

Mon Jan 28, 2019 02:30 in Ex-Yugoslavia

ruma45 wrote: 1343205 Make Phrases More Specific
1343206 Make Phrases More Specific

0,35

nikad brže love,za 12 min riješio oba...samo ih dajte još. :thumbup:

..iako na gl.forumu stoji oprez-netko je flag pokupio,ali taj oćito nije shvatio job i pisao je nepovezane nebuloze umjesto obogačenih fraza.

...-ja taj job radim tako da poplavim riječ koju traže da 'obogatimo',desni klik i nađem sve sinonime za tu riječ,i onda ih stavim u rečenicu uz neki svoj dodatak prema potrebi,da pašu padeži,jednina/množina,i sl.. -mislim da je tako ok :?:

...-ako nije,ubrzo ću doznati,ali nadam se da je ok.

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #5158

Sun Jan 27, 2019 06:24 in Ex-Yugoslavia

Steffbat wrote:
muhameddr95 wrote:
Steffbat wrote: 1342079 Describe Subject Attributes V1.3 - 20190123 Part2 - Updated
$0.10,1lvl,fer task.U startu sam mislila da je zaguljen,vracala se vise puta na instrukcije/slike.Sad ide bas ok,zasad na 27mom.Taman da popuni vikend nedostatak taskova :D

P.S. kad je slika "starinska" tj crno bela,samo obelezite kvadratic.
Prodjem kviz, odradim sve u iducem tasku , ali nece submit. Vraca me na sliku koju sam ispunio komplet, cak nece submit ni kada kliknem image does not load...

Hoce,ne brini.Meni se desavalo na startu...Vratim se i skrolujem sva podpitanja,i uvek je bilo da sam neko preskocila,znaci vrati se na svaku sliku,i javi jel ok ;)

...-tako je,u pravu je Steffbat..obično se "sakrije" neko podpitanje i kad kreneš srolati obično bude da si zaboravio prvo ili drugo pitanje,ali može biti bilo koje,ali negdje nisi čekirao nešto-to je sigurno-kreni iznova i svako podpitanje provjeri i pronači češ ga garant,i još piše crvenim slovima iznad tog podpitanja nešto tipa "You must check at least one of these options". ;-)

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #943

Sun Jan 27, 2019 00:58 in Ex-Yugoslavia

Advanced Proxy Check

Evo vam link,pa si svatko može uvijek provjeriti...čim kliknete mora vam pisat sve false i u zelenoj boji u tabeli i iznad tabele There is not Proxy/VPN detected,tako nekako.

"PROXY SERVICE NOT DETECTED", iznad te tabele točno tako treba pisati,a u tabeli sve "False" i zelenim slovima-onda ste 100% O.K.. ;-)

L.p. :-)

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #5154

Sat Jan 26, 2019 20:34 in Ex-Yugoslavia

Ph0bia wrote: 1343203 Clothing Categorization Task

broken je...kviz mi izbacuje samo dva pitanja i bez submitt opcije,valjda će da ga poprave ubrzo.

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #5150

Sat Jan 26, 2019 03:26 in Ex-Yugoslavia

1342509 Duplicate Fashion Product Identification Task 4 6 8 75%

...-pušta me i dalje raditi sa ovim postotkom,nisam to znao,možda pušta i do 70,ali to ne mogu garantirati. :D

...-zna li itko koja je granica za expelled na ovim duplikatima :?:

Surveys, Offers, Video, Games » Post #624

Sat Jan 26, 2019 01:21 in Ex-Yugoslavia

Start Time 26 Jan 2019 03:51:20 EST
LOI 24m 23s
Project Samplicio.us
Reward $1.87
Status Completed

...-jedna jutarnja super plačena anketa,sve o sony,nintendo,xbox itd. igračim konzolama i uslugama.

oprez...anketa je 'pod opsadom',obzirom da se riješavala ranije za 0,30c , i desi se da dugo prebacuje stranicu,tada klik na 'Help', i to je meni riješilo problem do 99 posto ankete,kada me izbacila i napisano je bilo da je ova anketa trenutno ''too buisy'',e tu mi je refresh jedino pomogao. ;)

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #5140

Thu Jan 24, 2019 23:43 in Ex-Yugoslavia

...-evo nešto novoga ekipo...

1342301 Sv: Transcribe Product Quantity And Other Details From A Receipt lv1 0,06 ,i

1342365 Deepcloud Popcorn Comparison (2017 New) lv1 0,10

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #5133

Thu Jan 24, 2019 03:37 in Ex-Yugoslavia

1342421 Make Phrases More Specific
1342420 Make Phrases More Specific
1342419 Make Phrases More Specific
1342381 Make Phrases More Specific

...WORK MODE,4 rečenice i podcrtana jedna fraza/riječ u njoj,a koju trebate ''obogatiti/više ju naglasiti'.

...-'svi lv.3 0,35 -napadajte dok ih ima ekipo. ;) :$ :thumbup:

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #5130

Wed Jan 23, 2019 13:41 in Ex-Yugoslavia

1342219 Is There Any Swearing? lvl.0 0,03 ...-ne ulazi u GA. :D

...-jako loš audio,ako imate dobre slušalice bit ćete ok,slušate audio klipove,njih 5 ,svaki po 20 sek.i ako čujete bilo koju neprimjerenu riječ-čak i damn,shit i sve iz normalnog Američkog razgovora,onda čekirate 1.pitanje ''Yes'',pa drugo također ''Yes'',oprez-prvo pitanje je da li je audio čist i na engleskom,drugo pitanje je ima li ili nema psovki.

kviz 4/5,kasnije pušta do 70 posto-provjereno. ;)

dosta,po meni,nefer korekcija,ali ne ulazi u GA pa je ionako nebitno. :)

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #5121

Tue Jan 22, 2019 20:52 in Ex-Yugoslavia

1341827 Duplicate Fashion Product Identification Task lv.3 0,02 NOVI ID.

Tasks za level 0 » Post #2198

Tue Jan 22, 2019 10:47 in Ex-Yugoslavia

1340128 Entity Highlighting For Travel Intents lv0 0,07 ULAZI U GA :!:

...prvo sam ispao sa 3/5,sada ispravljen na 4/5,koliki je i minimum za prolaz-pratiti primjere u instrukcijama,shvatite namjeru putnika/pitanje, i trebali bi proči bez problema.

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #5119

Tue Jan 22, 2019 02:38 in Ex-Yugoslavia

nenadvisnjic wrote: 1337337 Select The Best And Worst Accommodations Based On Images
$0.07

lako

...-predobar,lagan i odlično plačen poslić,dobijete 3 slike i po njima gledate te odlučujete koja ima... 1.najbolji smještaj,i pod 2.najgori smještaj-i to je sve. :thumbup: :clap: lvl.2

...-uradio 10 tak kom. i ''There is no more work here,but...'',šteta,nadam se da će se povratit još.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 5, 2023 10:17:04 PST