1364802 Rate Audio Transcription lv2 0,07
MAX. 10+1
KovaCFK wrote:Koki sad tek skontah da sam radio sa tobom, bas imas mracnu mastu
Malo su nas zakinuli, trebalo je da dobijemo 3$ bonusa, ja sam dobio 1.40$ ali je i to super + onih 70c. Zadatak je ekstra
Pajmen wrote:International bank transfers are usually processed via one or more partner banks, which may result in additional banking fees. Such fees are standard and are beyond our control as in this case we act as the payer and not a payment service provider.
Ovim se Skrill ogradio i pokazao prstom na banku koja vrsi medjunarodni transfer novca, ne navodeci o kojoj banci se radi. Ta banka sama odredjuje koliko ce novca da nam skine, a Skrill na to ne moze da utice.
I dalje cekamo da vidimo da li i ljude koji koriste druge platne procesore takodje "dere" neka posrednicka banka.
eufrat wrote:pupijevi wrote:Neke novosti
Appen to Acquire Figure Eight to Create Industry-Leading Solution for High-Quality Machine Learning Training Data | Business Wire
f8 prodat kompaniji Appen, ostajemo nam da vidimo da li ce Appen zadrzati isti princip rada kao F8. Nadajmo se najboljem
marina1502 wrote:1351987 * Increased Pay - Categorize Images And Draw Boxes On Products
1351992 * Increased Pay - Categorize Images And Draw Boxes On Products
1356721 Verify Whether The Person Still Works At The Given Company At Giv...
kod mene zasad samo to,malo su škrti sa taskovima