velezovac87 wrote:RichKoko wrote:velezovac87 wrote:Skrill ima ogromne probleme, meni isplata nije prošla ni jedna. Nešto spominju utorak, tamo vamo, uglavnom napustio bih ovu stranicu do sad i vjerovatno hocu damo da ulovim bedz na nekoj drugoj
...-ako misliš na F8 značke,kompletan dashboard,accuracy i beđevi ti se automatski prebacuju na bilo koju drugu web stranu na kojoj imaš opciju da radiš F8 taskove-provjereno,i to par puta/na nekoliko raznih stranica-možeš do 25 kanala/drugih stranica/provajdera tako.
Nisam to znao,malo mi sumnjivo to, da ne bih dobio deaktivaciju ipak se necu igrati s tim, misalim da sam jendom pokusao davno i da mi je pisalo da nemam ovlastenje da radim te taskove, mozda se nesto promjenilo, tad je jos bio CF aktuelan
...ne možeš samo raditi one poslove i ID-e koje si započeo npr. ovdje na ySense-u,zato ti izbaci poruku kad klikneš na task...''You can only access this task from one account.
Our records show you have already been active in this task on another rewards site. In order to make sure everyone has a fair chance to access our tasks, you are only allowed to work on a task via one rewards site account.''