Please wait...
HomeForumPosts by BilgiliZat

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by BilgiliZat

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #1945

Sat Oct 15, 2022 04:53 in Turkish

Adgate uzun süredir ödül 2x olmuyor moderatör arkadaşımız lütfen bildirebilirmi durumu

Ysense, fake hesabı kapatır mı? » Post #2

Tue Sep 06, 2022 08:17 in Turkish

Ebren21 wrote: Arkadaşlar , diyelim hesabı açıp bölgeyi Marmara yaptık, farklı bir isim oluşturduk cinsiyeti de kadın kadın yaptık, hesap kapanır mı? Mesela bazı anketler konum verilerine erişim istiyor . Ben yeni başladığım için pek bilgi sahibi değilim . Biri beni aydınlatabilir mi?

kapatır dürüst tutarlı özenli doldurmalısınız anketleri yoksa 3 5 anket çözersiniz sonra 3 gündür anket yok 10 gündür anket yok dersiniz yada komple hesaba kazandıklarınızla veda edebilirsiniz veya sadece anket doldurmanız engellenir

Payooner çekim » Post #16

Wed Jun 29, 2022 11:53 in Turkish

Farukkaragoz wrote: hesap işlemleri tamamlandı şimdi çekim talebi verdim ama herhangi bir bilgi istenmedi payoonere ait.

Bilgi istemez 3 gün sonra link gelir ilk çekimde epostaya o linkle girersiniz tanımlanır payoneer hesabınız

Mafia city 25 level » Post #10

Wed Jun 15, 2022 10:48 in Turkish

nazlicanorak wrote: ben teklifi tamamlayana kadar teklif şartları değişmiş, şimdi uygulama içi satın alım yapma şartı koymuşlar. ben bu yeni teklifleri tamamlamadan 30dolar ödememi alamaz mıyım? çünkü 25.levele bugün ulaştım ve herhangi bir uygulama içi satın alım yapmadım ama yeni teklifte 4.99 dolar satın alım yapmayı zorunlu tutmuşlar.

villa seviyen 20 olduğunda ödeme beklemeye gelmeliydi villa değilde oyuncuyu 25 lvl yaptınız sanırım paket almadan villa 20 bile oldukça zor oyunda etkinlik çok değilse

Payooner çekim » Post #9

Thu Jun 02, 2022 06:34 in Turkish

tl banka hesabınızı ekleyip çekebilirsiniz 30 40 tl gibi bir kur farkı oluyor sadece

Anket paylaşımları » Post #2196

Fri May 20, 2022 02:45 in Turkish

şu peanut labs anketlerine biri dur desin artık yeter yaptırıp yaptırıp ödemiyor başlayacam mühendislerine :oops: :oops:

Kayıtlı payoneer hesabımı bilmiyorum » Post #2

Fri May 13, 2022 08:49 in Turkish

scadx wrote: arkadaşlar demin para çekme talebi oluşturdum ama payoneer hesabımı bilmiyorum sisteme kayıtlı hesabı nasıl bulabilirim?

ilk çekimse size e mail ile link gelecek yaklaşık 3 4 gün içinde payoner hesabınıza girip hesapları ilişkilendireceksiniz ödemeniz gelecek, payoner hesabını kendiniz açıcaksınız sitesine girip, sistem açmıyor size

Anketleri kim yediyse ortaya çıksın » Post #2

Fri May 13, 2022 05:47 in Turkish

hepten çöpe çevirdiniz forumu her mesaj için bir başlık

DOLAR HESABI » Post #4

Sun May 08, 2022 22:11 in Turkish

aynen dolar çekimi kesinti çok olabilir, dolar olarak dursun istiyorsanız payoner'de kalsın yada tl olarak çekip mobil bankacılıktan alabilirsiniz

Board Kings Ödeme Yapmadı » Post #6

Thu Apr 28, 2022 17:05 in Turkish

o pending vs ysense offers için geçerli revu tamamladığında direkt veriyor krediyi ödeme olmadıysa revuda supporta tıklayın tıkladığınız teklif orada görünür yanında contact supportsa tıklayıp ekran görüntüsü ile bildirin öderler

Board Kings Ödeme Yapmadı » Post #2

Thu Apr 28, 2022 06:58 in Turkish

Hakli16 wrote: Merhaba.

Offers Revu'daki Reach Level 11 in Board Kings oyunu level 11 oldu.

Pending'te yok.

Visited (offers) alanında da yok.

Oyunu ilk kez indirdim ve şartı olan level 11 ulaştım.

Bu durum neden kaynaklanmakta?

11 lvl i bitirmelisin

MAFİA CİTY 20 LVL TEKLİFİ ÖDEMEM YAPILMADI. » Post #14

Thu Mar 31, 2022 11:03 in Turkish

mmmMEHMETmmm wrote: merhaba soruna cevap bulabildin mi ?benim lider deneyimi 24.seviyede bugün son gün ticket nasıl atılıyor yardımcı olabilir misin?

lider seviyesi değil ana bina yani villa 20 olacak

VERİLMEYEN ÖDÜL VE MÜŞTERİ HİZMETLERİNİN YAKLAŞIMI » Post #11

Wed Mar 23, 2022 07:40 in Turkish

Harunss wrote: Bir ayı geçti maalesef boşa gitti ödev verdiğim para ve zamanım.Hala ilgilenen yok

programı iade etseydinya vermediyse

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #1821

Thu Mar 17, 2022 04:47 in Turkish

Biohalia wrote: Mafia City oyununda 21'ci bina seviyesine ulaştığım halde ödeme alamadım. Yabancıların konuştuğu kategorilerde 21 seviyede ödemeyi aldıklarını yazıyorlardı. Oyunun mevcut haliyle ciddi miktarda para yatırmadan 1 ayda 25 olmak imkansız. Son 1 haftam kaldı, ne yapmalıyım? Oyunu siz oynadıysanız sizlerin ödemesi hangi bina seviyesine ulaşınca yapıldı acaba? Yanıt verirseniz çok memnun olurum.

20 lvl olduğu an ödüyor 7 gün beklemede kalıyor

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #1758

Sat Feb 19, 2022 07:40 in Turkish

mehmet1910 wrote:
erhancho wrote:
mehmet1910 wrote: myjackpot nasıl gidiyo arkadaslar odul alan oldumu? sevıyeler kacta. zor oyun gibi

Hakikaten zor slotta jetonları çoğaltamadım ve açıkçası xp yüklemesi yavaş sanki şu var eğer ingilizcem beni yanıltmıyor ise belli bir süre zarfı içinde bitirilecek yazısı okuyamadım umarım bu şekildedir.

gecen arkadasın dediği slotta oynuyorum cesarda level 50 oldum ama yatarken bileacık bırakıyorum oyun pcde devam ediyor ama cok uzun surer gibi 10x xp toplayıcı lazım oda paketle zor biraz. zaman yok gerçi ama işte uzun sürecek gibi

50 de ödemiştir belki pendingde yokmu birşey yada mail felan gelmedimi 100 olcak gibi değil bu

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #1685

Wed Feb 09, 2022 02:17 in Turkish

ojoooturkey wrote: Arkadaşlar bir teklifi yaparken teklifi yeniledikleri veya degistirdikleri zaman ücreti alabiliyormuyuz

alırsın revuda board kings 9.18 centti inddirdim sonradan değiştirip ücreti düşürdüler ama ama ben bitirince 9.18 aldım

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #1622

Fri Jan 28, 2022 09:22 in Turkish

jediy wrote: Merhaba, ysense offerstan mafia indirmiştim villa 14 levelken telefonum bozuldu ve yeni telefona geçtim, yeni telefona mafia indirip facebook bağlantımla kaldığım yerden devam edebildim. burdan okuduğum kadarı ile 20 levelken pendinge düşmesi gerekiyormuş. 20 level bitti pendinge düşmedi. ben bu villayı 25 yapsam ödemeyi alabilecek miyim acaba? yoksa şimdi ticket atmalı mıyım?

oyuna başladığın cihazdan bitmeliydi 25 olursan birşey değişmez 20 lvl de ödeme yapıyor

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #1614

Wed Jan 26, 2022 16:44 in Turkish

VForVendetta wrote: Bu ayetStudios ta iki katına çıkmış teklifler 6 gün zamanı var diyor teklifleri indirip 6 gün geçtikten sonra bitirsek iki katını veriyor mu

teklife tıkladığında yazanı öder teklifi tamamlayana kadar 2x bitsede diğer duvarlarda aynı şekilde

Payonere param geçmiyor tekrar geliyor » Post #2

Tue Jan 18, 2022 08:18 in Turkish

YarenNur wrote: Merhaba
yaklaşık 1 haftadır ysense den 52 doları payonere atamadım. Parayı payonere atıyorum 2 gün sonra tekrar ysense hesabıma geliyor param. Bilet attım fakat dönüş yapılmadı. Birçok arkadaşımda aynı sorunla karşılaştı. Paramızı çekemiyoruz..... Bunun hakkında bilgisi olan varmı ne yapabiliriz ?

benimde geri döndü

. » Post #2

Tue Jan 18, 2022 08:06 in Turkish

aynı şekilde ödeme geri geliyor çözüm istiyoruz zaten 52 dolar olmak yeterince zor bide ödemeyide alamıyoruz
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 10, 2023 00:33:27 PST