Ebren21 wrote:Arkadaşlar , diyelim hesabı açıp bölgeyi Marmara yaptık, farklı bir isim oluşturduk cinsiyeti de kadın kadın yaptık, hesap kapanır mı? Mesela bazı anketler konum verilerine erişim istiyor . Ben yeni başladığım için pek bilgi sahibi değilim . Biri beni aydınlatabilir mi?
nazlicanorak wrote:ben teklifi tamamlayana kadar teklif şartları değişmiş, şimdi uygulama içi satın alım yapma şartı koymuşlar. ben bu yeni teklifleri tamamlamadan 30dolar ödememi alamaz mıyım? çünkü 25.levele bugün ulaştım ve herhangi bir uygulama içi satın alım yapmadım ama yeni teklifte 4.99 dolar satın alım yapmayı zorunlu tutmuşlar.
scadx wrote:arkadaşlar demin para çekme talebi oluşturdum ama payoneer hesabımı bilmiyorum sisteme kayıtlı hesabı nasıl bulabilirim?
Biohalia wrote:Mafia City oyununda 21'ci bina seviyesine ulaştığım halde ödeme alamadım. Yabancıların konuştuğu kategorilerde 21 seviyede ödemeyi aldıklarını yazıyorlardı. Oyunun mevcut haliyle ciddi miktarda para yatırmadan 1 ayda 25 olmak imkansız. Son 1 haftam kaldı, ne yapmalıyım? Oyunu siz oynadıysanız sizlerin ödemesi hangi bina seviyesine ulaşınca yapıldı acaba? Yanıt verirseniz çok memnun olurum.
mehmet1910 wrote:erhancho wrote:mehmet1910 wrote:myjackpot nasıl gidiyo arkadaslar odul alan oldumu? sevıyeler kacta. zor oyun gibi
Hakikaten zor slotta jetonları çoğaltamadım ve açıkçası xp yüklemesi yavaş sanki şu var eğer ingilizcem beni yanıltmıyor ise belli bir süre zarfı içinde bitirilecek yazısı okuyamadım umarım bu şekildedir.
gecen arkadasın dediği slotta oynuyorum cesarda level 50 oldum ama yatarken bileacık bırakıyorum oyun pcde devam ediyor ama cok uzun surer gibi 10x xp toplayıcı lazım oda paketle zor biraz. zaman yok gerçi ama işte uzun sürecek gibi
jediy wrote:Merhaba, ysense offerstan mafia indirmiştim villa 14 levelken telefonum bozuldu ve yeni telefona geçtim, yeni telefona mafia indirip facebook bağlantımla kaldığım yerden devam edebildim. burdan okuduğum kadarı ile 20 levelken pendinge düşmesi gerekiyormuş. 20 level bitti pendinge düşmedi. ben bu villayı 25 yapsam ödemeyi alabilecek miyim acaba? yoksa şimdi ticket atmalı mıyım?
YarenNur wrote:Merhaba
yaklaşık 1 haftadır ysense den 52 doları payonere atamadım. Parayı payonere atıyorum 2 gün sonra tekrar ysense hesabıma geliyor param. Bilet attım fakat dönüş yapılmadı. Birçok arkadaşımda aynı sorunla karşılaştı. Paramızı çekemiyoruz..... Bunun hakkında bilgisi olan varmı ne yapabiliriz ?