Please wait...
HomeForumPosts by Symk

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Symk

Anket paylaşımları » Post #468

Fri Jan 15, 2021 11:19 in Turkish

samplicious'tan iki tane anket geldi biri kürtçeydi, ikisinden de attı. çok ilginç ya asla ve kat'a samplicious anket yaptırmıyor bana

Anket paylaşımları » Post #416

Sun Jan 10, 2021 05:38 in Turkish

peanuts'tan 211 centlik anketten atıldım :( fakirin yüzü gülmüyor

Çamaşır makinesi anketi sonrası gelen etkinlik » Post #10

Mon Dec 28, 2020 13:03 in Turkish

sedatdlkrn46 wrote: Arkadaşlar iyi akşamlar. Çamaşır makinesi anketi yaptıktan sonra 20 euro ödüllü bir etkinliğe kaydolmak ister misiniz dedi sohbetin rengi evimin keyfi diye bir şey. Kaydoldum etkinlikleri yapıyorum şuan da hiç kaydolan var mı? Neyin nesidir bir bilgisi olan. Başka yapan varsa yazarsa sevinirim boşa zaman kaybetmeyeyim güvenilir bir şey değilse

nasıl etkinlikler vardı? sorulara mı cevap veriliyor yine?

Anket paylaşımları » Post #277

Thu Dec 24, 2020 12:51 in Turkish

msgt wrote: yoursurveys dondurma anketi , iki soru sordu canlı çevrimiçi görüşme yapılacak 7 ocakta, 140 tl lik hediye çeki veriyor , anket ücretini de ödedi :thumbup:

canlı çevrimiçi görüşme nasıl oluyor kamera açıp soru mu cevaplanıyor? güvenilir mi?

Anket paylaşımları » Post #221

Sat Dec 19, 2020 04:36 in Turkish

19 December 2020 04:18:06 PST - Samplicio.us 71695075 bu ankette reklam izletip o anki tepkimi kamerayla göstermemi istediler $1.16'lıktı, ama reddettim. zaten samplicious ile hiç yıldızımız barışmadı ya böyle şeyler istiyor ya da beni hemen eliyor beğendiremedik kendimizi bi türlü :) bir de benim iki sorum var:

1- bazen burada yazılan anketler bende farklı ücretli çıkıyor mesela birine o anket 1.15 dolarlık çıkmış ama 28 centlik geliyor bunun sebebi nedir o kişinin sitede uzun süredir olması falan mı?
2- yıl sonuna 50 dolar kazanamazsak kazandıklarımız sıfırlanacak mı?

Anket paylaşımları » Post #212

Fri Dec 18, 2020 02:49 in Turkish

18 December 2020 02:40:58 PST - Samplicio.us 71565532 telefon anketi. kendi telefon markama apple seçince attı maalesef.

TASK GÜNCEL! » Post #4589

Wed Dec 16, 2020 08:33 in Turkish

tasklar hep 3-4 seviye ama ben sıfır seviyesindeyim. hiç task gelmezse nasıl seviyemi arttıracağım ki task gelmesi için ne yapmak lazım hep kontrol ediyorum?

Anket paylaşımları » Post #136

Fri Dec 11, 2020 04:08 in Turkish

sems-i wrote: bende wannads de 99 yazanı yaptım 0.27 ödededi,yarım saattir siteye giriş yapmiyor sizde de ayni mi

bana wannads'te hiç 99 centlik anket çıkmıyor hep aynı şeyler çıkıyor tıklayınca da zaten tıkladınız daha önce diyor. ne kadar keyifli anketler denk geliyor millete ya ben bir aydır anca 5 dolar biriktirdim ;(

Anket paylaşımları » Post #74

Mon Dec 07, 2020 12:16 in Turkish

bana neredeyse hiç anket gelmiyor bekar çocuksuzum diye mi yaşadığım şehir yüzünden mi bilemiyorum ya anket gelmiyor ya da beni ankete uygun bulmuyor :(

Anket paylaşımları » Post #4

Thu Nov 26, 2020 05:48 in Turkish

koç üniversitesinden bir anket geldi. baya ilerlemiştim ama seçimde hangi partiye oy verdiniz sorusunu cevaplamak istemiyorum seçince anketten attı :((
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 11, 2023 13:09:50 PST