Ne znam kako ova situacija za logovanje na nalog ide kod ostalih kolega sa istim problemom?
Samo kada kliknem na odredjeni zadatak i pokusam da se ulogujem, izbaci mi da sam deaktivirana.
Da mozda treba da gajim nadu da ova moja deaktivacija nije klasicna i da je neka greska u pitanju?
Inace pisala sam im, jednom, bez spominjanja ovog gore napisanog i rekli su da sam deaktivirana jer smatraju da sam radila neposteno ili sa dva naloga i da ne postoji nista sto bi f8 mogao da ucini po tom pitanju....
Duka93 wrote:Fofang wrote:Jel zna neko minimalni submit za Redundancy, ja nisam isla ispod minut
Moze komotno posle 31 sekunde. Moglo bi i ranije, ali necu da preterujem.
Mirakrs wrote:1211433 Evaluate Relevance Of Grocery Item To Match A Recipe Ingredient L... $0.08
Jel radi neko ovaj? Sa koliko % se ispada? Izuzetno nepravedan zadatak. Ja sam na 130 sa 70% i nikako da ispadnem.
leptirmili wrote:1219043 Image Attribute Extraction: Boots - Main-Color-Dec-24-17
Imam jedno u vezi aktuelnog zadatka.
Koje su razlike između ivory (slonovače) i bele boje a koje između beige (bež) i light brown (svetle braon) boje?