killmyself525 wrote:23 dolarım vardı ve siteden bıkmıştım ve 15 dolarını çektim Amazon hediye kartı aldım. İsterseniz bu 15 dolar hediye kartını YABANCILARA satabilirsiniz 10 dolara. Bu tarz alım yapan kişileri bulmakta ben zorlandım ondan dolayı hediye kodunu kendim kullandım. Amazon 10 dolar kargo ücreti alıyor sizden. Yani 50 dolarınız varsa 40 dolarlık bir şey alabiliyorsunuz AMA bu her eşyada geçerli değil. Mesela 40 dolara satıyor adam ürünü ama satın al tuşuna bastığınızda 46 ya da 58 dolar falan olabiliyor para. Bazı eşyalarda bu oluyorken bazılarında olmuyor. Sanırım satıcı bunu belirliyor.
anemongolf wrote:melihozbay wrote:herkese selam bu anket bilgileri neden paylaşılıyor ? teşekkürler
yukarıda sağda profil kısmında transaction history kısmı var. oraya tıkla kopyala yapıştır.
Denemek wrote:Ysense offers da bulunan LOONEY TUNES ve THE WALKİNG DEAD teklifini yapın arkadaşlar çok kolay ve ödemesi yapılıyor.Hatta bana 10 dolar yerine 10 cent yatırmışlardı 1 hafta içerisinde düzelttiler.10 ar dolardan 20 dolar güzel para.
Looney 2 gün walking dead 3 gün sürdü
ecegezer wrote:Burada benim gibi hesabı kısıtlanan pekçok kişi var.Ayrıca yanlış veya tutarsız bilgiler vermedim.Bizim gibi ülkelerle çalışmak istemiyorlar ve zorluk çıkarıyorlar.Keza Paypal , Skrill vs