Please wait...
HomeForumPosts by dejan68ks

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by dejan68ks

Kafana » Post #2176

Tue Aug 08, 2017 02:05 in Ex-Yugoslavia

Prvo da se zahvalim na svesrdnoj pruženoj pomoći našem moderatoru incomehomejob-u, isreno na njen nagovor, jer sam ja već digao ruke, posle višemesečnog prepisivanja i čekanja uspela je da mi pomogne i da mi skinu flag, income hvala, cirkus opet radi, piće za sve :D

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #608

Sun Jul 23, 2017 14:57 in Ex-Yugoslavia

Napokon evo konačnog odgovora od CF-a i staviše mi na znanje :
Hi Дејан,
Thanks for writing in.An admin replied on both flag tickets after reviewing your work for that job and told you that the flag will not be removed from your account. This means that the flag is permanent and will not be removed.
Tako da ovom prilikom, prvo želim da se oprostim od svih Vas da Vam zahvalim na druženju i na dobroj volji i strpljenju koju ste imali, koja je svim početnicima ipak potrebna, drugo da svima skrenem pažnju da su za neke stvari CF postali neumoljivi, vodite računa kod sumnjivih taskova bolja manja zarada nego nemati ništa i na kraju posebna zahvalnost za admina i savet za ostale nju i starije članove čuvajte njihovi saveti su uvek dobrodošli to pričam iz iskustva, SREĆNO u daljem radu ...srećom ima drugih sajtova gde nema CF-a i nema banovanja, a zarada je pristojna

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #601

Fri Jun 30, 2017 09:15 in Ex-Yugoslavia

Stiže i meni danas napokon odgovor od CF-a " Hi Дејан,

We apologize that this ticket slipped through the cracks and has remained open for over 30 days. Please reopen this ticket if you are still experiencing an issue or require any additional assistance.

Best,
CF" e majke mi strašni su a ja ostadoh da visim i nadalje

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #600

Tue Jun 27, 2017 07:52 in Ex-Yugoslavia

Hvala na interesovanju, još uvek ništa, dispute stoji i dalje open, a u medjuvremenu naknadne tikete lepo otvore pogledaju i mole da ne šaljem nove dok mi ne zatvore glavni tiket, zbog toga i nisam više redovan na forumu, nažalost, čekam i polako gubim nadu, samo molim sve da se ne zaleću na dobru zaradu, bolje malko da izgube vreme na glavno forumu i da provere task pre početka rada, svima želim što veću sreću i što manje bilo kakvih flagova

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #530

Wed May 24, 2017 13:10 in Ex-Yugoslavia

Iskreno želim ti mnogo veću sreću od one koju imam ja, ulazim sa admin flagom u četvrti mesec, kako mi se čini biće ovo porodjajne muke kod mene

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #453

Tue May 09, 2017 04:50 in Ex-Yugoslavia

Evo da svima podelim moje iskustvo oko flagovanja, skoro treći mesec vučem flag, ako vidite nešto sumnjivo pitajte ili pročitajte ako ima postova u vezi taskova ne zalećite se, bolje je mala ali stalna zarada nego ništa kao kod mene. Strpljivo radite ne žurite sa submitom ma koliko lagan zadatak bio, ako je lagan a primamljiva cifra zarade ako nemate iskustva ili pitajte (ako niko nije pisao o dotičnom zadatku) ili zaobidjite, toliko

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #342

Sun Apr 23, 2017 09:24 in Ex-Yugoslavia

Danas punih dva meseca kako sam flagovan, tuga šta drugo reći, tiket i dalje otvoren ... Job ID: 991557
Job Name: Decorative Art Image Categorization

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #328

Fri Apr 07, 2017 23:39 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Molim te da ne 'pljujes' po CS-u samo zato sto ne razumes da CS nema veze sa flag-ovima, vec su to odluke CF-a.
Takodje, postuj u odgovarajucim temama.
sry income post je bio u kafani ( mesto za sve i svakoga, zar ne?) iskreno ne vidim grešku, no nije ni bitno, a kako misliš pljuvanje? I da odlično znam ko banuje, mada mi moj slučaj i dalje nije jasan ...
Molim te ne shvati ovo kao početak neke prepirke i shvati moju isfrustriranost dužinom bana kao što sam i ja shvatao uvek tebe i davao ti punu podršku i ne netražim na osnovu toga ništa još jednom sry i ne želim nikako da te povredim ipak si ti veličina za mene srdačan pozzzz

Kafana » Post #1799

Fri Apr 07, 2017 12:18 in Ex-Yugoslavia

Mod edit:

Non-relevant topic, flooding, moved to the relevant topic.

Pitanja i saveti » Post #4188

Thu Mar 23, 2017 14:49 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Da li si dobio neki odgovor, ili samo pise 'resolved'. Koliko sam ja u toku (izvini nisam imala takav slucaj licno, pa ne mogu da budem sigurna), trebalo bi da imas i odgovor.
"

Hi Дејан,

Our records indicate that the task author flagged your work on job ID 991557: “Decorative Art Image Categorization” after reviewing your answers. You may have submitted a suspicious answer distribution, exceeded the submission rate limit, or your answers simply did not match the author’s expectations of quality. Unfortunately, flags are not lifted unless an admin determines they’ve occurred in error. Please take this opportunity to work on any of our other tasks that interest you. Thanks for writing in!"
sad sam im odgovorio i zatražio da uzmu u obzir da sam flagovan na kviz modu a ne na work modu i da pogledaju još jednom i da zaboravih dobro nam se vratila

Pitanja i saveti » Post #4186

Thu Mar 23, 2017 13:44 in Ex-Yugoslavia

Evo mene opet sa pitanjem, šta dalje, koliko vidim moj dispute je dobio status resolved sa datumom od 22. marta ali još uvek ne mogu da radim taskove??? Da li da sačekam još malko kad sam čekao ceo mesec ili da odmah pišem tiket??? Svaki pravi savet je dobrodošao...

Kafana » Post #1607

Fri Mar 17, 2017 09:56 in Ex-Yugoslavia

Duki944 wrote: Nisam cak ni slican zadatak ovo mi je prvi put da radim zadatk ove vrste. Pisao sam Ticket nadam se da ce mi izaci u susret inace sta ce da mi otkinu za Admin flag?
pa osim što ti poskidaju sve levele za taskove, čekaš oko mesec dana da ti skinu flag, ja čekam od 23. februara i još čekam

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #245

Thu Mar 16, 2017 03:37 in Ex-Yugoslavia

Vodite računa evo ja od 22-og prošliog meseca sam na hladjenju i nema zarade, strpljivo i dalje čekam da mi skinu flag sa kviz moda :o :cry:

Kafana » Post #1568

Mon Mar 13, 2017 02:42 in Ex-Yugoslavia

NedTwice wrote: Jedan veliki pozdrav za raju, tu sam, nisam vas napustio :lol:

Zaglavio sam sa ovim flagom pravo (od 12.02.), naleti pokoji survey, ali sve je to sitno...

Cheers! ;)
E nisi me baš utešio sa tvojim odsustvom flagovanjem , ja čekam od 22.02. da mi skinu, a sad kad videh od kad čekaš ti :oops: , no dočekaćemo i mi da nas vrate na posao :roll:

Pitanja i saveti » Post #4058

Thu Mar 02, 2017 13:05 in Ex-Yugoslavia

CicoSreckovic wrote: Je l' ti u opste otvoren ticket?

nije što je najcrnje, ne smem da ih više zatrpavam da ne bude neki ban, ćutim čekam nadam se pa opet u krug...

Pitanja i saveti » Post #4054

Thu Mar 02, 2017 09:12 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Ja za sve tikete CF-u dobijam obavestenje i na mejl. Izvini, ne znam da li je to do nekog inicijalnog podesavanja i/ili ima neko podesavanje da se to ukine. :(

ma i ja sam ranije dobijao ali sad ih nema a nisam u podešavanjima dirao ništa, čudi me da nisu ni pogledali tikete i dispute :(

Pitanja i saveti » Post #4052

Thu Mar 02, 2017 09:02 in Ex-Yugoslavia

Da li je moguće da se ne dobije obaveštenje mail-om kada se otvori tiket suportu, uradio sam dispute i 23. februara i juče ponovio tiket :( zbog admin flaga na kviz modu :o

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #774

Thu Mar 02, 2017 03:03 in Ex-Yugoslavia

income ne smaraj se nikada sa nebitnim stvarima, zaslužila si mnogo više sa savetima šta i kako ljudima koji su bili pametni prvo iščitali pa onda pitali, čuvaj svoje živce i nastavi kao do sada, iskoristi svoje pravo koje imaš, forum postoji da se ljudi informišu znači prvo čitanje pa ako muci nema leka kulturno pitanje, tako je na svim forumima, gde ipak nema mesta za lenje ljude koji pri tome misle da su najbitniji, toliko od mene

Kafana » Post #1222

Sun Feb 26, 2017 14:28 in Ex-Yugoslavia

CicoSreckovic wrote: Koliko vec cekas? Meni je bilo 2 sedmice.
ajoj :oops: a ja se smorio za tri dana čekanjam nisi me uveselio

Kafana » Post #1220

Sun Feb 26, 2017 14:25 in Ex-Yugoslavia

Hajde jedno pitanje za društvo u kafani, koliko se čeka za skidanje admin flaga, ucrvljah se više :x
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Nov 29, 2023 01:15:13 PST