Hi Дејан,
Thanks for writing in.An admin replied on both flag tickets after reviewing your work for that job and told you that the flag will not be removed from your account. This means that the flag is permanent and will not be removed.
Tako da ovom prilikom, prvo želim da se oprostim od svih Vas da Vam zahvalim na druženju i na dobroj volji i strpljenju koju ste imali, koja je svim početnicima ipak potrebna, drugo da svima skrenem pažnju da su za neke stvari CF postali neumoljivi, vodite računa kod sumnjivih taskova bolja manja zarada nego nemati ništa i na kraju posebna zahvalnost za admina i savet za ostale nju i starije članove čuvajte njihovi saveti su uvek dobrodošli to pričam iz iskustva, SREĆNO u daljem radu ...srećom ima drugih sajtova gde nema CF-a i nema banovanja, a zarada je pristojna
incomehomejob wrote:sry income post je bio u kafani ( mesto za sve i svakoga, zar ne?) iskreno ne vidim grešku, no nije ni bitno, a kako misliš pljuvanje? I da odlično znam ko banuje, mada mi moj slučaj i dalje nije jasan ...Molim te da ne 'pljujes' po CS-u samo zato sto ne razumes da CS nema veze sa flag-ovima, vec su to odluke CF-a.
Takodje, postuj u odgovarajucim temama.
incomehomejob wrote:"Da li si dobio neki odgovor, ili samo pise 'resolved'. Koliko sam ja u toku (izvini nisam imala takav slucaj licno, pa ne mogu da budem sigurna), trebalo bi da imas i odgovor.
Duki944 wrote:pa osim što ti poskidaju sve levele za taskove, čekaš oko mesec dana da ti skinu flag, ja čekam od 23. februara i još čekamNisam cak ni slican zadatak ovo mi je prvi put da radim zadatk ove vrste. Pisao sam Ticket nadam se da ce mi izaci u susret inace sta ce da mi otkinu za Admin flag?
NedTwice wrote:E nisi me baš utešio sa tvojim odsustvom flagovanjem , ja čekam od 22.02. da mi skinu, a sad kad videh od kad čekaš tiJedan veliki pozdrav za raju, tu sam, nisam vas napustio
![]()
Zaglavio sam sa ovim flagom pravo (od 12.02.), naleti pokoji survey, ali sve je to sitno...
Cheers!
incomehomejob wrote:Ja za sve tikete CF-u dobijam obavestenje i na mejl. Izvini, ne znam da li je to do nekog inicijalnog podesavanja i/ili ima neko podesavanje da se to ukine.