Please wait...
HomeForumPosts by simasrbija

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by simasrbija

Kafana » Post #1721

Sat Apr 01, 2017 16:14 in Ex-Yugoslavia

Gde ste narode, dosao sam samo da vas pitam nesto, treba mi vasa pomoc. Imam neke pare na CS-u pa glupo je da propadnu i mislio sam da ih podignem. Koji je najbezbolniji nacin da to uradim odnosno koja kartica najmanje uzima.
Hvala vam i veliki pozdrav za sve :)

Kafana » Post #755

Wed Feb 08, 2017 09:09 in Ex-Yugoslavia

Drugari idem, ovde upoznao divne ljude i nadam se da cemo se opet negde sresti i da cemo raditi zajedno bar ovako online :D Income hvala na velikom trudu i strpljenju i opet verovatno ne bih nista zaradio da mi ti i svi ostali niste pomogli.
Idem jer danima ne radim nista, valjda zato sto taskova u zadnje vreme retko ima vise od 20 po danu ali za to ne krivim CS jer to je vise delatnost CF-a.Da radim za sebe ne bi bio problem ali ovako moram da radim i za odrzavanje i za vadjenje kartice plus vadjenje para sa platnog procesora na karticu sto mi ne odgovara.Sad je ovo jos jedan tezak udarac za ceo PTC svet jer ako Clixsense nema Paypal koji je najstabilniji onda mozemo da se pozdravimo sa celom PTC industrijom, ovo ce neminovno docekati i njih.Voleo bih da se nesto promeni, da je greska, da se Paypal prevario mada ne vidim neku sansu za to, takve kompanije retko grese.
Veliki pozdrav za sve i nadam se da cete vi sto ostanete ispasti pametniji od mene sto idem, bilo bi dobro da vas iznenadi neka dobra kolicina taskova u narednom periodu, sve nabolje vam zelim.

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #154

Wed Feb 08, 2017 08:43 in Ex-Yugoslavia

Ja sam zavrsio ovde, ako nema paypala ne isplati se iskreno.
Ovo je uzas zaista, meni iskreno paypal nema alternativu i gotovo je uvek pokazatelj sigurnosti odredjenog sajta

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #482

Mon Jan 30, 2017 09:13 in Ex-Yugoslavia

985736 Help Us Understand Reviews
$0.03 126

Lagan samo procitajte lepo :)

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #363

Wed Jan 18, 2017 06:56 in Ex-Yugoslavia

983205 Simple Video Games Categorization - Good/Bad Image V3

Ista prica samo sa 60%

Kafana » Post #329

Fri Jan 06, 2017 10:33 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Ej, gde si ti? :D

Nema na cemu. ;)

Da nisi opet otisao na more? :D
Pa da dobijemo neku sliku bar.

Haha, nisam samo sam slabije na forumu.
Radim kad stignem mada sad su praznici i manje ima posla
Srecan Badnji dan zelim vam sve najbolje :)

Kafana » Post #327

Fri Jan 06, 2017 07:09 in Ex-Yugoslavia

Income, hvala za odgovore za one taskove :)

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #268

Thu Jan 05, 2017 15:39 in Ex-Yugoslavia

980790 0.Valence.e

Da li je neko radio? Kakav je?

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #238

Sun Jan 01, 2017 07:25 in Ex-Yugoslavia

971718 Community Question Answering (Qatar Living-Test2017-Test-Q-Q)

Da li je neko radio ovaj i da li moze da mi kaze da li ide u GA i kako se radi, nesto sam skeptican

Kafana » Post #214

Wed Dec 21, 2016 14:36 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: simasrbija, znas ko je uvek kriv - Garagos. :D
Nista novo. :D

Nego ti nemo' da kukas, nego se aktiviraj malo. ;)
Gde si, bre, ti simasrbija, nema te.

Evo me Income, iskreno slabo posecujem forum od kad su taskovi razdvojeni onako mi je bilo lakse.
Jurim referale, radim, borim se mada bzv sam prosirio pricu o CS-u kod drugara i primili se za blago cudo.
Vidim zavodis red, citam, neki clanovi slabo slusaju :D
Edit: a vidim da sam slabo aktivan, cim napisem nesto lakujes samo ti, haha

Kafana » Post #206

Wed Dec 21, 2016 12:19 in Ex-Yugoslavia

Znaci Garagos je kriv, tacno sam znao ko ce da nas zavadi :D
Kao ima neki predlog za teme, u stvari hteo je da napravi pometnju na forumu.

Kafana » Post #198

Wed Dec 21, 2016 07:45 in Ex-Yugoslavia

Od kad podeliste taskove na one koje ulaze u GA i one koje ne ulaze u GA na forum ulazim samo zbog dnevnog bonusa :P

Kafana » Post #113

Fri Dec 09, 2016 06:53 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Ti imas tu privilegiju, ja sam hendikepirana za to kao mod. :(

Secas se kada si me pitao za 'sijalice' i 'katance' na forumu, sta koje od toga znaci. :lol:

Nisam mogla da ostavim samo onaj prvi odgovor, jer sam mod, morala sam da dopisem dole i onaj "ozbiljan" pravi odgovor. :D

Da ne ruzim onu temu za pitanja
Hahaha, tuzno ali dobro morao sam i to da prodjem :D

Pitanja i saveti » Post #3487

Fri Dec 09, 2016 06:24 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Ne verujem. :) Nisam na to mislila, mislila sam na to koliko ces da cekas. A i moram malo da se nasalim sa tobom. :D Ne mogu da odolim. :D
Odgovorice ti pozitivno, ubedjena sam u to, imas ss da si dosao do kraja i dobio kod.
Oni su svi, i CS i CF i RF izuzetno posteni za placanje.

Haha, dobro bar znam koga da krivim kad budem dobio srcane probleme :D
I ja volim da se salim samo nekad zaboravim smajli da ubacim (namerno)

Pitanja i saveti » Post #3483

Fri Dec 09, 2016 05:24 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Ne znaci da sam u pravu, ja uvek odaberem taj. :)

Nece protumaciti kao te Surveys, oni sa njima nemaju veze, one su vezane za CS.
Nije da ti ide u prilog :D , ali bar cemo da vidimo za sigurno sta da biramo za sledeci put - kada odaberem to, odgovaraju mi ekspresno i plate. Videcemo sta ce sa tvojim da se desi, pa cemo znati. :D

Pa ako mi odgovore lose napravicu novi tiket i stavicu ga u pravu kategoriju :)

Pitanja i saveti » Post #3481

Fri Dec 09, 2016 04:49 in Ex-Yugoslavia

A nisam, zato sto sam mislio da ce pogresno protumaciti da se radi o onim survejima koje nemamo :P

Pitanja i saveti » Post #3478

Fri Dec 09, 2016 04:34 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: simasrbija, izgleda da sam se ja urotila protiv tebe :), omasila sam post, poslednji je na prosloj strani, izvini. :(

A i nisam ni tebi ni VioletsHill, od ikakve pomoci, jer ga nisam ni probala.

Zezam se kao i uvek, nisi ti nista omanula :D

Nego uradio sam survej neki sinoc je bio, tj. task survey za dolar i slikao sam kod, posto mi je izasao error kad sam ga ubacio.
Poslao sam tiket ali su mi odgovorili mehanicki sta da uradim?

Edit: Nisu mi odgovorili, zaleteo sam se posto sam usao u mejl pa sam mislio da su odgovorili :P

Pitanja i saveti » Post #3473

Fri Dec 09, 2016 02:00 in Ex-Yugoslavia

VioletsHill wrote: Ne znam jesam na pravom mjestu za ovakva pitanja, ako sam pogriješila molim incomehomejob da premjesi :)

Uglavnom, je li netko radio task 973869 Npd-Search Relevance - 5 Item-Nsearch-3000-Dec02? Čini mi se jednostavan, pa mi je malo sumnjiv.. ulazi li u GA?

Pitao sam i ja isto Violets ali niko mi nije odgovorio
Izgleda da su se urotili protiv mene :D

Pitanja i saveti » Post #3460

Thu Dec 08, 2016 11:31 in Ex-Yugoslavia

Kako se radi ovo cudo?
973871 Npd-Search Relevance - 5 Item-Coresearch-3000-Dec02

Kafana » Post #62

Tue Dec 06, 2016 06:11 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote:
P.S.
To je siva zona, cisto da znas, obzirom na temu na glavnom forumu, koju muziku slusate.
Ne moze bas sve strikno. Ja nama pustam sve te linkove ovde, kada im je namena da se svi ismejemo. :D

Treba ukinuti smejanje pod hitno
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 8, 2023 14:07:49 PST