Please wait...
HomeForumPosts by salatica

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by salatica

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #925

Wed Dec 12, 2018 14:23 in Ex-Yugoslavia

Pozdrav svima.Poslao sam poruku(Create a Ticket ) za minor flag koji i dalje postoji kod mene .Nema jos odgovora.Da li treba ponovo da saljem poruku (Create a Ticket ) ili da cekam da odgovore.Nece valjda da me spuste na level 1,posto su mi ukinuli level 3....????Hvala svima na pomoci......

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #920

Thu Dec 06, 2018 12:24 in Ex-Yugoslavia

Pozdrav svima ! Nisam se oglasavao neko vreme ali sada moram. Dobio sam minor flag na jednom poslu Creating Sentences [250% Bonus Opportunity] 20 22 24 91% Click here to Dispute. Kada kliknem na dispute otvori se ovo
Logo: Zendesk
Oops, this help center no longer exists
The company you're looking for is no longer using our help center. We suggest reaching out to them directly via their official website.

Looking to provide self-service to your customers? Check out our guide, 6 tips for building a thriving help center.

Read the guide

Kako da sklonim flag.Hvala svima na pomoci.Izgubio sam level 3 zbog flaga jer ne umem da ga sklonim.

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #769

Fri Jul 27, 2018 07:41 in Ex-Yugoslavia

kada odem na job history opet u desnom uglu pored taska soji mogucnost clik here to dispute.Jel treba opet da kliknem i saljem ticket posto sam vec slao ili ne?

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #768

Fri Jul 27, 2018 07:34 in Ex-Yugoslavia

Pozdrav svim clanovima!!!!Nisam se dugo javljao,nije bilo problema do danas....Dobio sam major flag ,1274751
Your work on Job 1274751 has been flagged by the Task Author. Please check your Job History for more details,Kliknuo sam na opciju dispute i poslao sam im ticket,poruku valjda sa brojem taska i mojim contributer brojem.Koje posledice mogu da ocekujem od ovog flaga i jel postoji mogucnost da ga uklone???Zaboravio sam totalno kako to ide a jednom sam imao flag do sada i isto slam slao poruku samo se ne secam za koliko dana su ga sklonili. Unapred hvala svima na odgovorima i savetima.....

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #680

Sun Jun 03, 2018 12:30 in Ex-Yugoslavia

Veliki pozdrav svima zelim!!!!!!! Imam mali problem pa je svaki savet i iskustvo dobrodoslo.Od kada su mi deaktivirali nalog na figureeightu i pustili me da ponovo radim taskove jedno vece sam samo video i taskove za lvl 3. Bio sam 86.5 posto i lvl. 3 .Sutradan su mi skinuli lvl.3 a procenat mi je i dalje 86.5 evo i sada a vidim samo taskove za lvl. 1 i lvl2. Nisam se javljao na forumu do sada i nisam im slao tiket ,nadao sam se da ce mi vratiti lvl. 3 .Jel treba da im saljem pitanje,da pitam o cemu se radi ili da cekam jos? Sve ovo traje jos malo pa mesec dana....

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1460

Thu May 10, 2018 13:11 in Ex-Yugoslavia

Pozdrav svima!!!Ako moze neko da mi objasni kako ide isplata sa payoneera na devizni racun u banci.Gledao sam na payoneeru povezivanje payoneera sa deviznim racunom i nigde ne stoji mogucnost da unesem br. racuna.Stoji samo ime banke u kojoj sam otvorio racun i mesto gde upisujem koliko novca prebacujem.Da li treba samo da upisem koliko novca prebacujem i zatrazim isplatu ili moram negde da upisem i br. svog racuna?Ako prebacujem na racun u banci koliko skidaju iz banke prilikom dizanja novca ,koliko ostaje za mene?Hvala unapred na objasnjenjima.Da li je povoljnije dizanje preko racuna u banci ili da se narucuje kartica?

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #619

Thu May 10, 2018 13:02 in Ex-Yugoslavia

Pozdrav svima!!!!!! Vratili mi nalog,vratili taskove.Sve je kao sto je bilo.Hvala svima na pomoci i savetima a posebno sefici!!!!!! :D :) :lol: :clap:

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #614

Tue May 08, 2018 13:38 in Ex-Yugoslavia

Jednom sam im slao poruku za ponovno aktiviranje naloga i 3 puta sam pokusavao da promenim sifru i i isao na forgot pasword.Valjda nece trajno da me izbace,valjda nisam uprskao stvar.....Sada sam izgubio i levele ,hehehe :D :D :D

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #587

Mon May 07, 2018 13:19 in Ex-Yugoslavia

Pozdrav svima! Kod mene i dalje ista situacija.Ocistio sam cookie iz hroma,restartovao komp,pokusao da se ulogujem u taskove i opet crvenim slovima obavestenje da je account deactivated.Probao sam i forgot pasword,promenio sifru i opet isto sve.

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1457

Fri May 04, 2018 14:19 in Ex-Yugoslavia

Pozdrav svima!Izvinjavam se sto sam dosadan sa pitanjima,potrebno mi je objasnjenje oko payoneera.Registrovao sam se na payoneer,stigla mi je poruka na mejl od njih da rade proveru mog naloga i da ce verifikovati nalog za 3 biznis dana. Interesuje me da li sam registracijom na payoneer automatski prijavljen za dobijanje njihove payoneer kartice ili tek posle njihove verifikacije moram da sam trazim i narucujem karticu?Sta sledi posle te njihove verifikacije,koji su sledeci koraci,kako da je povezem sa clixsensom?

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #579

Thu May 03, 2018 12:02 in Ex-Yugoslavia

Pozdrav svima!!!!!! Jel vratili nekome deaktivirani nalog na figure eightu,jel aktivirali nekome od nas deaktiviranih.Kod mene i dalje ista situacija,kad probam da se ulogujem ,kucam mejl i sifru i izadje crvenim slovima obavestenje da sam deaktiviran.Ako nekom aktiviraju nalog ponovo molim vas javite.Puno pozdrava!!!!!!

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #563

Fri Apr 27, 2018 14:37 in Ex-Yugoslavia

Evo sta sam napisao,valjda moze da prodje.....Dear and respectable.My Figure eight account is deactivated and i can not work on tasks three or four days.Please activate me my Figure eight account so that I could continue working on Figure eight tasks .On the Figure eight account I logged through facebook, Now there is an option to log in via my e-mail but my Figure eight account is deactivated.I really want and I am interested to continue working on tasks and I ask you to solve my problem and allow me to continue working on tasks.I wish you many greetings and I thank you in advance. Jos jednom hvala tebi i svima ostalima za savete i podrsku!!!!!! :D

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #561

Fri Apr 27, 2018 14:04 in Ex-Yugoslavia

Mogu i ja da im napisem na engleskom.Mislio sam na pomoc oko poruke da li da poruka bude kratka,dugacka,sve u hvalospevu,da bude sve detaljno objasnjeno ili u kratkim crtama?

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #559

Fri Apr 27, 2018 10:55 in Ex-Yugoslavia

Razumem da nema taskova bez naloga.Potrebna je pomoc...Kako da im srocim poruku? Kada saljem poruku ulogujem se na svoj mejl pa onda odatle pisem i saljem poruku?Hvala ti puno za savete!!!!!

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #555

Fri Apr 27, 2018 07:25 in Ex-Yugoslavia

Meni i posle 3-4 dana ne rade taskovi.
Your Figure Eight account is deactivated. Please contact accountreview@figure-eight.com if you are interested in reactivating your account.Deaktiviran nalog,svasta sam pokusavao,kontaktirao sam ih,isao na forgot pasword ,probao da menjam pasword,obavestenje i dalje stoji i neznam vise sta da radim.Ako neko ima ideju ,neka javi....Unapred hvala!!!!

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #548

Wed Apr 25, 2018 06:21 in Ex-Yugoslavia

Kako da obrisem kolacice,nikada to nisam radio?

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #547

Wed Apr 25, 2018 06:17 in Ex-Yugoslavia

Nisam bio izlogovan sa fb-a ,ulogovan sam stalno zbog taskova .Valjda ce sve biti uredu..... :(

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #546

Wed Apr 25, 2018 06:15 in Ex-Yugoslavia

Proverio,nemam nigde obavestenja na fejsu da je nalog deaktiviran.Poslao sam im valjda poruku da odblokiraju url jer mi je fb potreban za logovanje u taskovima,proveravao sam i podesavanja na fb i figure eight ga ima tamo i stoji da je aktivan.Jel da im kasnije opet posaljem poruku,ovima na fb?

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #540

Wed Apr 25, 2018 05:43 in Ex-Yugoslavia

MOLIM ZA POMOC! Nikako mi ne uspeva od jutros da se ulogujem u bilo koji task da pocnem rad.Trazi mi uobicajeno logovanje preko fejsbuka i kada probam da se ulogujem onda izdje sledece obavestenje This URL Is Blocked: The URL "https://tasks.figure-eight.work/f3cdf24855bec3" has been blocked from Facebook.Probao sam da saljem poruku fejsbuku da odblokiraju ali je i dalje ista situacija.Valjda sam im poslao poruku kako treba.Unapred hvala za pomoc.

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #984

Fri Apr 13, 2018 23:50 in Ex-Yugoslavia

Skinuli mi flag sa 1256236 Help Us Moderate Images.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Feb 29, 2024 10:48:14 PST