Please wait...
HomeForumPosts by CicoSreckovic

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by CicoSreckovic

Tasks za level 0 » Post #2190

Mon Jun 18, 2018 11:19 in Ex-Yugoslavia

1277373 Are These 2 Company Logos Similar? Batch 5

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #3313

Thu May 17, 2018 02:08 in Ex-Yugoslavia

Oprez na tom tasku, Admin flag bio: ClixSense Forum

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1065

Fri May 11, 2018 13:19 in Ex-Yugoslavia

Prijavljen flag na Moderate gifovima.

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #621

Thu May 10, 2018 23:09 in Ex-Yugoslavia

Stigao mail za deaktivaciju:

"Hi XXX, Your Figure Eight account has been suspended for violating one or more of the rules from our Terms of Service. These types of offenses are taken extremely seriously and to protect the integrity of our clients’ data, we believe the ban on your account to be justified. Unfortunately, there is nothing Figure Eight Support can do to lift the suspension on your account.

Figure Eight"

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1041

Fri May 04, 2018 15:10 in Ex-Yugoslavia

@dijana1983 Je l' to odgovor na deaktivaciju ili je nesto drugo u pitanju?

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1037

Wed May 02, 2018 13:02 in Ex-Yugoslavia

Sa glavnog dela foruma:

Major Flag

1258939 Query Deduping

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #549

Wed Apr 25, 2018 06:30 in Ex-Yugoslavia

Skini CCleaner, i cekiraj da se obrisu samo kolacici sa Chrome ili koji vec pretrazivac koristi. Ako ocisti sve, moze da se dogodi da nemas nista sacuvano na pretrazivacu.

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #545

Wed Apr 25, 2018 06:08 in Ex-Yugoslavia

@salatica Obrisi sve kolacice sa pretrazivaca. Onda klikni kao na ovom linku Screenshot by Lightshot i probaj da se logujes preko mail-a i lozinke. Nije ti deaktiviran nalog, imaju samo problem sa facebook login pristupom. Ima tema na glavnom forumu. Ako nemas lozinku, samo idi forgot password i dobices novu na mail.

ID-ovi taskova koji ne ulaze u GA » Post #794

Thu Apr 19, 2018 10:47 in Ex-Yugoslavia

@koki1983 Pazi na takvim taskovima, delili su deaktivacije i flagove skoro na svim Audio transcrib zadacima.

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1014

Wed Apr 18, 2018 10:45 in Ex-Yugoslavia

@incomehomejob Hvala na ponudi. Poslao sam Ticket za flag na vreme, a upravo i mail za proveru naloga. Javljam dalji razvoj situacije.

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1012

Wed Apr 18, 2018 10:19 in Ex-Yugoslavia

Samo da prijavim da sam odmah posle flaga dobio Deaktivaciju naloga. Ni sam ne znam sta se zbiva, ali nije dobro.

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1008

Wed Apr 18, 2018 09:50 in Ex-Yugoslavia

Major na istom..

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #535

Sun Apr 15, 2018 12:45 in Ex-Yugoslavia

@Mirakrs Nije nikakav problem, i meni se isto dogodilo iako sam kliknuo na Dispute. Cim je Dispute automatski se kategorise kao Ticket za Flag. Dobio sam uredan odgovor, sve proslo ok. Poslusaj Incom, uvek reopen Ticketa nikako pisanje duplih za isti problem. Nadam se da ce ti brzo skinuti, bas su azurni u poslednje vreme sa skidanjem flagova.

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #530

Sun Apr 15, 2018 09:56 in Ex-Yugoslavia

Isklikci na sve ovo kao na linku, i trebalo bi da vidis ticket: Screenshot by Lightshot

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #528

Sun Apr 15, 2018 09:26 in Ex-Yugoslavia

Kad sam dobio flag na odeci poslao sam Dispute, nakon 5 dana flag nije bio skinut a Disput je ponovo poplaveo i mogao sam opet da posaljem. S' tim sto se ticket video u istoriji ticketa. Mozda rucno da napravis ticket pa posaljes, ali definitivno nisu jos sve sredili oko sajta. Dashboard nije Update-van jedno 10 dana. Verovatno ce se srediti to uskoro.

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #977

Fri Apr 13, 2018 12:17 in Ex-Yugoslavia

@AlbertTop I ja sam dobio tu opciju, da ponovo pisem flag. Cekam taj update servera pa da vidim sta ce se dogoditi. Do ponedeljka cekam, a onda idem reopen ticketa.

Edit: Sad stigao mail i narandzasta kovertica, vise nema flaga u Job History. Cekamo jos da se pojavi LVL 3.

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #965

Tue Apr 10, 2018 03:17 in Ex-Yugoslavia

Opet dobih poruku za skidanje flaga, javljam za 48h sta se zbiva.

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #933

Wed Apr 04, 2018 23:03 in Ex-Yugoslavia

Odgovoreno mi na ticket da ce flag biti skinut u 48h, ali nikakvu notifikaciju nisam dobio, samo pise da je Ticket na statusu: Resloved, i unutar ticketa da ce biti skinut. Cekamo pa cemo vidimo o cemu je rec.

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #928

Wed Apr 04, 2018 09:18 in Ex-Yugoslavia

I dalje je tu lvl, a i status ticketa je Open. Tako da cemo vidimo sta ce se zbiva.

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #926

Wed Apr 04, 2018 09:05 in Ex-Yugoslavia

@AlbertTop Pravo ti kazem jedva i sebe u ogledalu stignem da vidim. :D Na 100 strana razasut. :D
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: May 31, 2023 22:14:00 PST