Please wait...
HomeForumPosts by hodza95

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by hodza95

Rainforest Task » Post #720

Sat Jun 11, 2016 00:34 in Ex-Yugoslavia

Ja sam uspio odraditi i polozio sam neke njihove testove i dobio sam poruku da sam spreman da radim prave poslove :D

Mala pomoc za paypal » Post #11

Fri Apr 22, 2016 10:38 in Ex-Yugoslavia

Eh ovako, mislim da sam rijesio problem. Pokusacu objasniti najbolje sto znam ako bi se opet neko susreo sa istim. Ulogujte se na paypal account ako ste zavrsili verifikaciju tj. ako ste povezali karticu i na vrhu stranice imate opciju send and request payment otvorite tu opciju i onda imate opciju create and manage invoices otvorite i tu opciju i pokazace vam se metoda isplate tj. vasa kartica i za kraj je samo potrebno da ispod kartice i vase adrese kliknete na continue i to je to. Meni je odmah stigao mail od paypala da od sada mogu i primati uplate na moj account. Ponovo sam isao cashout i nadam se da ce sad biti bez problema :D

Mala pomoc za paypal » Post #9

Tue Apr 19, 2016 11:37 in Ex-Yugoslavia

Ne nisam se javljao njima jer sam tek danas dobio ovu poruku da je isplata onemogucena

Mala pomoc za paypal » Post #7

Tue Apr 19, 2016 10:01 in Ex-Yugoslavia

Veliki pozdrav svima.
Imam problema sa isplaotom na pay-pal racun, racun je 100% verifikovan ali mi opet izbaci: Receiver's address is in a non-receivable country or a PayPal zero country, u poruci na clixsensu. Hvala unaprijed.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 1, 2023 09:11:19 PST