Please wait...
HomeForumPosts by renatazg

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by renatazg

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #257

Tue Apr 04, 2017 07:39 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: :lol:

Da li je sve u redu sada? :)
Sta e desilo sa chrome?

Nemam pojma, samo nisam mogla nikud ,ništa nije radilo; ali kad sam čula da snaha dolazi nisam se ni trudila :lol: :lol:

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #252

Sat Apr 01, 2017 14:00 in Ex-Yugoslavia

Income ,dobro sam ja rekla da mi nešto šteka, crko mi Chrom do daske. Dva dana nisam mogla na internet (ovaj put nisam išla sama čačkat mečku :D , došla snaha i sve sredila)
a već sam bila krenula da te opet vučem za rukav :lol: :lol:

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #250

Wed Mar 29, 2017 12:40 in Ex-Yugoslavia

Income, čim si zaprijetila, ovo čudo od mog mejla proradilo, prihvatilo lozinku od prve :D

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #248

Wed Mar 29, 2017 06:43 in Ex-Yugoslavia

usput, ne znam da li je vezano, ali internet mi je puno sporiji u odnosu na prije - nije mi logično ali..

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #247

Wed Mar 29, 2017 06:41 in Ex-Yugoslavia

income - to ti je sa freemaila ( prezime@net.hr). Stvar je u tome što ja imam lozinku ali je glupavi net ne prepoznaje. Nakon 3 pokušaja tražila sam "zaboravljena lozinka" ali...U vrijeme kad sam radila mail, valjda nije bilo tog sigurnosnog pitanja za oporavak računa i sad friška figa.

-spee88- ja imam lozinku ali ju freemail nije prepoznao nakon generalke browsera

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #244

Tue Mar 28, 2017 16:16 in Ex-Yugoslavia

sve lozinke bile spremljene na pretraživaču. Sve spasila (neke morala mijenjati) osim ove za @net.hr koja je nestala odnosno nisam se mogla ulogirati sa postojećom

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #240

Tue Mar 28, 2017 15:50 in Ex-Yugoslavia

Pozdrav društvo!
trebam malu pomoć, a možda se nekom od vas desilo
Kod brisanja browser-a nisam se izlogirala sa meil-a tipa ..@net.hr.
Izbrisala se lozinka i nikako se više nisam mogla ulogirati. Opcija "zaboravljena lozinka" nije uspjela jer nisam imala spremljeno sigurnosno pitanje (takvu sam poruku dobila).
Da li netko možda zna kako se ulogirati?

Problemi sa logovanjem na CS i/ili CF » Post #189

Tue Mar 28, 2017 15:33 in Ex-Yugoslavia

može

Problemi sa logovanjem na CS i/ili CF » Post #186

Tue Mar 28, 2017 14:25 in Ex-Yugoslavia

A šta da ti kažem, nisam se izlogirala kad sam sređivala Google i poništena mi je lozinka. Kako? Ne znam jer se ne mogu više ulogirati, ne pomaže opcija zaboravljena lozinka jer nema sigurnosno pitanje (nije ga bilo nekad) :oops:

Problemi sa logovanjem na CS i/ili CF » Post #184

Tue Mar 28, 2017 14:06 in Ex-Yugoslavia

to upravo radim ali izgleda ništa od toga. To ti je još freemail od franje josipa kad nije imao ni sigurnosno pitanje i tu sam zapela. Sad sve obavještavam o promjeni email-a.
A da samo znaš u šta sam se uvalila 80% toga je ostalo otvoreno i sve ispočetka.
Ubio me u pojam Google jer sam morala po tri četri puta ukucavati lozinku i on kaže nije, ... da ne raspredam sad

Problemi sa logovanjem na CS i/ili CF » Post #182

Tue Mar 28, 2017 13:39 in Ex-Yugoslavia

da ti pravo kažem, ne znam, mislim da je bio eror ali... samo se nisam mogla ulogirati. Pratila korake koje mi dala Income i vratila se, bar ovdje

Problemi sa logovanjem na CS i/ili CF » Post #180

Tue Mar 28, 2017 13:24 in Ex-Yugoslavia

income uspjela sam, bar ovdje :roll: ali zato sam zeznula 80% stranica lozinki i da ne nabrajam više jer nisam ni pregledala sve. Glavni e mail sam izgleda upropastila do kraja :mrgreen:

Problemi sa logovanjem na CS i/ili CF » Post #168

Tue Mar 28, 2017 08:02 in Ex-Yugoslavia

aleluja, našla. e sad čekaj da se izlogiram slikam itd :D

Problemi sa logovanjem na CS i/ili CF » Post #166

Tue Mar 28, 2017 07:52 in Ex-Yugoslavia

hahaha
ajde već sam naišla na zid
točka 4.???

Problemi sa logovanjem na CS i/ili CF » Post #163

Tue Mar 28, 2017 07:33 in Ex-Yugoslavia

Bok! :) Ti si vječni optimist.
Neda mi se natezati više. Briši, piši, instaliraj, deinstaliraj, a znaš mene i i moje znanje. Treba mi tri dana da napravim pola od svih ovih stvari koje si navela da bi trebalo napraviti se ulogiram. A to malo sirotinje što sam zaradila, donirat ću im :D

Problemi sa logovanjem na CS i/ili CF » Post #161

Tue Mar 28, 2017 07:25 in Ex-Yugoslavia

Mislim da ja odustajem od CF i CS bar do daljnjeg

Dal ste zadovoljni radom naseg moderatora? » Post #41

Sun Mar 26, 2017 16:12 in Ex-Yugoslavia

:clap: Sretan povratak
Ovo mjesto nije isto bez tebe
Nedaj se :thumbup:

Dal ste zadovoljni radom naseg moderatora? » Post #30

Tue Mar 21, 2017 14:39 in Ex-Yugoslavia

Puna podrška za inome. Na forumu sam više pasivni čitač, ali kad god je zatrebala kakva pomoć, income ju je nesebično pružila svima. Mislim da takvog moderatora nema nigdje i zato income VRATI SE :thumbup:

Kafana » Post #289

Sat Dec 31, 2016 18:46 in Ex-Yugoslavia

Želim vam uspješnu Novu!!!!

Tasks za level 0 » Post #1440

Fri Dec 30, 2016 13:19 in Ex-Yugoslavia

Očito imam nisku toleranciju na droge ;) ali da sam toliko fulala?????(40%) Kakva su vaša iskustva sa Koreancima
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Mar 20, 2023 06:07:31 PST