Da li je sve u redu sada?
Sta e desilo sa chrome?
Nemam pojma, samo nisam mogla nikud ,ništa nije radilo; ali kad sam čula da snaha dolazi nisam se ni trudila
Income ,dobro sam ja rekla da mi nešto šteka, crko mi Chrom do daske. Dva dana nisam mogla na internet (ovaj put nisam išla sama čačkat mečku , došla snaha i sve sredila)
a već sam bila krenula da te opet vučem za rukav
income - to ti je sa freemaila ( prezime@net.hr). Stvar je u tome što ja imam lozinku ali je glupavi net ne prepoznaje. Nakon 3 pokušaja tražila sam "zaboravljena lozinka" ali...U vrijeme kad sam radila mail, valjda nije bilo tog sigurnosnog pitanja za oporavak računa i sad friška figa.
-spee88- ja imam lozinku ali ju freemail nije prepoznao nakon generalke browsera
sve lozinke bile spremljene na pretraživaču. Sve spasila (neke morala mijenjati) osim ove za @net.hr koja je nestala odnosno nisam se mogla ulogirati sa postojećom
Pozdrav društvo!
trebam malu pomoć, a možda se nekom od vas desilo
Kod brisanja browser-a nisam se izlogirala sa meil-a tipa ..@net.hr.
Izbrisala se lozinka i nikako se više nisam mogla ulogirati. Opcija "zaboravljena lozinka" nije uspjela jer nisam imala spremljeno sigurnosno pitanje (takvu sam poruku dobila).
Da li netko možda zna kako se ulogirati?
A šta da ti kažem, nisam se izlogirala kad sam sređivala Google i poništena mi je lozinka. Kako? Ne znam jer se ne mogu više ulogirati, ne pomaže opcija zaboravljena lozinka jer nema sigurnosno pitanje (nije ga bilo nekad)
to upravo radim ali izgleda ništa od toga. To ti je još freemail od franje josipa kad nije imao ni sigurnosno pitanje i tu sam zapela. Sad sve obavještavam o promjeni email-a.
A da samo znaš u šta sam se uvalila 80% toga je ostalo otvoreno i sve ispočetka.
Ubio me u pojam Google jer sam morala po tri četri puta ukucavati lozinku i on kaže nije, ... da ne raspredam sad
income uspjela sam, bar ovdje ali zato sam zeznula 80% stranica lozinki i da ne nabrajam više jer nisam ni pregledala sve. Glavni e mail sam izgleda upropastila do kraja
Bok! Ti si vječni optimist.
Neda mi se natezati više. Briši, piši, instaliraj, deinstaliraj, a znaš mene i i moje znanje. Treba mi tri dana da napravim pola od svih ovih stvari koje si navela da bi trebalo napraviti se ulogiram. A to malo sirotinje što sam zaradila, donirat ću im
Puna podrška za inome. Na forumu sam više pasivni čitač, ali kad god je zatrebala kakva pomoć, income ju je nesebično pružila svima. Mislim da takvog moderatora nema nigdje i zato income VRATI SE