renotive13 wrote:günde 10 kere payonere bakıyorum. manyak ettiler iyice beni
Boş yere beklemeyin. Parayı göndermeyecekler hiçbir işlem yapmıyorlar.
moneymakingways wrote:
Konu dışı olacak ama;
RF'de ödeme istediğiniz hesap sizin adınıza olmalı diye bir kural var. Biz yurtdışı veya ödeme alabilen başka birinin hesabını tanıtsak ve oraya ödeme istesek sıkıntı olur mu?
moneymakingways wrote:trkmz wrote:moneymakingways wrote:Arkadaşlar;
Son 1-2 günde Skrill hesabına para isteyen ve Skrill hesabına ödeme alabilen oldu mu?
Bir Ptc sitesinden istediğim ödeme sitede ödenmiş gözüküyor ama Skrill hesabımda göremedim. Normalde anında yansıması lazım..
Skrill bakiye aktarımlarında sıkıntı var onu biliyorum ama Skrill'den Skrill'e veya Skrill hesabımıza da mı ödeme alamıyoruz aceba?
Skrill hesabıma ben de hesabım olan bir PTC sitesinden ödeme istedim. Hemen PTC sitesindeki hesap, Skrill hesabına geçti... Başka da bir çarem yoktu. Biriken hesabı Skrill'den başka bir Ödeme yöntemi kabul etmediği için, mecburen Skrill'e yaptım...
Asıl sorun, zaten vazgeçilmez olan... Skrill'e aktarmak istediğimi Ödeme geliyor da... Skrill'den bize gelmiyor...
Skrill'den, Payoneer hesabıma biriken ödemeler için talepte bulundum. 20 gün oldu. Hiçbir kıpırtı yok.
Skrill'den Payoneer'e Ödeme transferi yapıp, Ödeme Alan arkadaşlar var mı? Bildirimde bulunursanız, bize de faydası olur. Zira Skrill'den ödemelere ilişkin sağlıklı bir cevap da alamıyoruz.
Sanırım Skrill>Payoneer konusunda sıkıntı var. Ödeme alan arkadaşlar paylaşırsa iyi olur.
Smyrnaa35 wrote:Az kaldı aralığa şu skrill düzgünce işini yapacağı ile ilgili güven verse ocağın ilk haftasına kadar devam edicem sonrada işte yurtdışında tanıdık vasıtasıyla açılmış bir paypal veya skrill ile devam edicem ama işte daha şimdiden ödemelerde aksaklık var arada kaldım tabi yani aralığa kadar skrill'den para gelmezse diğer plana erken geçiş yapmaya çalışıcam bu arada rainforest'ta biliyorsun Skrill seçiliyken kazanılan para Paypal'a geçtiğinde transfer olmuyor birde onun için Rainforest'a ricacı olucaz.
Smyrnaa35 wrote:Sağol mustafa valla yorulduk kardeşim bu Skrill haberinden sonra canım sıkkın epey tam da Rf'de işler düzelmeye başlamıştı iki haftadır sende ne var ne yok? 5 iş günü geçsin öyle mail atayım diyordum Skrill'e, bu arada Fx işini iyi bulmuşsun, haberdar edersen sevinirim gelişmeleri burdan. Biraz önce gördüm Rainforest'a mail atmışsın sende sana nasıl bir cevap geldi? Açıkçası bu Payza sonrası yeni ödeme yöntemi eklenene kadar Paypal kullanamayanlara iş yollamama durumu olmuştu ki o zaman mağdur olacak tester sayısı epey fazlaydı ve dönmüşlerdi o karardan şimdi kahretsin ki sadece biz varız ve ciddiye alınmaz görmezden gelir hatta direk türk çalışanları engellerler diye korkuyordum açıkçası ama moneymakingways'e olumlu bir cevap vermişler umarım bir mucize olur da yeni bir yol eklerler yoksa tek yol yurtdışından tanıdık bulup halletme nelerle uğraşıyoruz.
Smyrnaa35 wrote:Geçtiğimiz perşembe kapanma haberini alır almaz para çekme talebini verdim ben, henüz gelen birşey yok bu arada twitter'da da rastladım birkaç kişide, 30 ekimden bu yana bekleyenler var cevap olarak teknik bir sorun var özür dileriz para yollanıcaktır cevabı gelmiş.
renotive13 wrote:5 dk önce rainforesttan deneme çekimi yaptım geldi skrille. rainforestta parayı biriktirip ödeme yöntemi gelmesini bekleyeceğiz.
anxiety54 wrote:arkadaşlar merhaba, bu rf uzun zamandır açmıodum eklentiyi açtım görev gelmemeye başlamış. maile baktım bi dünya form göndermişler onayladım. ama bi süredir hala yok. bende mi sıkıntı yoksa rf mi değişti de artık görev gelmiyor.