incomehomejob wrote:
Evo ovako - do kakve god greske da je doslo u administraciji, dok se ovaj psihopata bakeer1337 ne skloni sa foruma, mene nema.
Ja ovakvu bolestinu necu da gledam!
Birajte novog moda.
Zamolio bih moderatora da mi samo ovaj post ne edituje, sve ostale mozes, da i ja mogu iznijeti svoju stranu priče.
Naime, prvobitni okrsaj koji je nastao izmedju mene i naseg moderatora je kada mi je prvobitno editovao post zbog krsenja pravila te sam ja nakon toga ukazao da u istoj temi postoji jos mnogo istih ili sličnih postova koji krše pravila i nisu editovani ni upozoreni te sam htio reci da nije fer i nije korektno da pravila ne vaze za sve clanove podjednako. Nakon sto sam se pokusao "oprati", dosao sam do toga da je svaki post koji sam napisao editovan i poništen od strane moderatora bez ikakvog razloga i opravdanja, cak i postovi koje sam pisao da pomognem svima vama kao sto ste i vi meni pomogli - svi moji postovi poslije ovog gore navedenog su bili editovani bez da su krsili ikakva pravila. Nakon toga logično, i ja sam izgubio zivac te sam rekao par ruznih stvari nasem moderatoru S RAZLOGOM jer sam tretiran drugacije i zato sto me uzela na zub bez ikakvog posebnog razloga. Kao sto ste svi mogli vidjeti, svaki moj post je zavrsio pod mod edit nakon toga te mi je inbox bio pun otvorenih tiketa protiv mene kao da sam ja najgori na svijetu. Naravno nakon svih tih silnih tiketa dobio sam i zabranu pristupa forumu te sam se shodno s tim objavio vlasniku ovog weba te zatrazio da provjeri sve moje prethodne postove te da pronadje barem jedan post koji krsi pravila i koji vrijedja naseg moderatora te je bio jako ljubazan i cak sebi preveo sve moje editovane postove i NARAVNO s obzirom da nije bilo nikakvih ni uvreda nit ista slicno - ban mi je skinut i vracen mi je pristup forumu.
Sada ja vas sve pitam, da li postoji neko od vas kome smetaju moji postovi ili da je ikad zasmetao ijedan moj post ili uvrijedio nekog od vas? Ako jesam, ja se necu vise pojaviti na ovom forumu jer ne zelim da budem omalozavan i prozivan da sam umno bolestan od strane osobe koja nije uopste adekvatna i koja uopste nema pravo da me proziva na ovaj način.
Lijep pozdrav svima, i sretan 8 mart svim pripadnicama ljepseg spola