bublikkilbub wrote:
Cao drustvo.Posle nervozne neprospavane noci provedene u pokusajima da se vratim na crowdflower nakon milion neuspesnih pokusaja logovanja nocas i danas,evo repostujem moje objave od nocas spojene u jednu sve u cilju da se bolje obavestimo o problemima s kojima se srecemo i da ga sto vise ljudi procitaju buduci da je sada kod nas na Balkanu 7 uvece i skoro svi smo budni i aktivni u ovo doba.Naime sinoc mi se desilo da mi usred rada na taskovima (nakon submit-a na jednom)CF zatrazio da se logujem..Hmm,rekoh sebi..cudno ulogovan sam,al ajde da se ulogujem jer vise nisam mogao da nastavim rad bez logovanja.Unesem email adresu,odjavim se pa prijavim na fejsbuk,ista procedura,mejlovi i pasvordi kao i uvek misleci da je posredi onaj bag koji imaju u poslednje vreme i - nista!Nisam logovan!Pojavilo se nesto u donjem desnom uglu koje nisam stigao ni da primetim dok je nestalo..Vec mi je bilo sumnjivo,al ajde ponovo,mozda je bag,mozda neko pogresno slovo s moje strane,Caps Lock ili slicno ali kad sam sve ponovio,video sam da dole desno pise:"A Facebook account required to perform tasks here"a vec sam bio prijavljen uredno na FB(nisam se vise ni odjavljivao uostalom)..Sto mi je najcudnije taskove vidim sve,do treceg levela jer ga posedujem i to sa 90% tacnosti ali kad kliknem na task,radi mi gore navedeno,sa varijantama da treba FB akaunt ili:"You must change your facebook`s email to sign in to Cloudflower in order to perform tasks"..OK rekoh,smenim email adresu na FB,stavim cak istu kao za CF opet nista sve dok danas nisam pokusao da se logujem direktno na sajtu i dobio u donjem desnom uglu ekrana"cestitku"da mi je akaunt deaktiviran i da se obratim ovom,onom,blalblabla..I to sam isposhtovao,napisao tiket na navedene adrese i normalno nikakav odgovor sve do trenutka kad ovo pisem..I da zavrsim,i napomenem,nikada nikakvu opomenu,nijedan flag s njihove strane i odjednom ovo..Ne zamerite na duzini posta,neka niko ne trci da me prijavljuje,moderator(koji je uzgred budi receno zaista licnost za sve pohvale) je konsultovan o ovome i uskoro ce se oglasiti ovde..Pozivam sve koji imaju slican ili isti problem,pisite ljudi,dajte svoja iskustva,kako se sve zavrsilo,da pokusamo jedni drugima da pomognemo i ispunimo misiju foruma a to je da se pomogne koliko se moze svakome ko ima probelm.
Pozdrav iz Makedonije
Ja sam imao identican problem i slijed dogadaja kao kod tebe, znaci isto sve potpuno.Kad idem na TASK preko CS sve vidim job-ove na listi ali kad probam da se ulogujem sve isto, i na zalost dobio sam prvi odgovor od njih koji mozes procitat 2 stranice prije.Razmisljo sam cak i da im posaljem mail u fazonu da deaktiviraju mi nalog i flaguju ga ako vec ne mogu radit taskove nisam grijeso na RF-u barem ne za za ban, da bi mogo radit na Rainforestu(ako to moze da funkcionise na taj nacin uopste)
i mislim da je ovaj
Which Product Is The Best Match? job bio problem kod mene.Jer kad sam ga poceo radit ubrzo sam dobio i ban.
p.s Dobro dosla
incomehomejob nazad, drago mi je da si se vratila da izvedes jos novih taskera na pravi put

i pomognes koliko si i meni svaki put