Please wait...
HomeForumPosts by cikalibi

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by cikalibi

RF tema - Pomoc za RF pocetnike » Post #100

Wed Jun 15, 2016 09:03 in Ex-Yugoslavia

Nole76 wrote: Sto se tice broja koraka nema pravila. Mozda za vas novajlije pustaju samo krace TW-e. Sto se mene tice najbolji su od 10-15 koraka. Kosta vas mnogo zivaca kada vam otkaze screenshot na 30-40 koraku. Pogotovo ako je prvi korak bio sign up.
Terminal zapamti podatke od prvog puta i vise niste u mogucnosti da ponovo napravite nalog.

hvala

RF tema - Pomoc za RF pocetnike » Post #97

Wed Jun 15, 2016 08:37 in Ex-Yugoslavia

pitanje:
ja za ovih par dana dobijam uglavnom zadatke od 5-10 koraka, imao sam samo jedan od 30 i par od 20 koraka.
jel tako i kod vas koji duze radite ili to oni jos uvek testiraju nas nove pa nam ne daju ove sa vise stepova?

RF tema - Pomoc za RF pocetnike » Post #45

Sun Jun 12, 2016 07:43 in Ex-Yugoslavia

zemomak wrote: recite mi ovo, jel moguce da ako ja ne prihvatim slucajno poslic u roku nekih 10sekundi jer citam stalno ona pravila i onda kliknem prihvatim, izadje mi poruka neko drugi je privatio posao, a vi cekajte na sljedeci ili ovaj refresujte :D

ta pravila su ti uvek ista, prihvati odmah zadatak da ga ne izgubis
a evo ti link za pravila pa citaj u slobodno vreme :)

https://github.com/rainforestapp/tester-chrome-extension/wiki/Guide-Rules:-Confusing-Scenarios

Pitanja i saveti » Post #2601

Sat Jun 11, 2016 11:27 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: - 20 tih na profilu. (Ima i Admin rejection, interni kada pregledaju naloge, ti su ozbiljniji, ali i da se nakupi puno ovih, ne valja.)
- brisu se u roku od 30 dana (ne ukupno kada se nakupi 20, pa brisanje svih zajedno, vec svaki sam za sebe stoji tu po 30 dana).
- kada se ulogujes na profil ima Help. Ne secam se da li ima i Help ili Dispute bas pored samog hit-a koji je rejected, nemam ni jedan trenutno, a ne secam se tacno, izvini. :(
U Rejections udjes gore na vrhu na to dugme. Ako ima odmah pored tog hita, tu idi na Help/Dispute. Ako ne onda na redovan Help dole desno.
Tu, pod Rejections ces tacno da vidis screenshotove i znaces za sta si dobio rejection, gde oni smatraju da si napravio gresku.
Upisi obavezno svoj ID. To je CF ID sa platforme preko koje raids hitove.

Pitaj nas sve, sad vam krece ludilo. Ima gomila stvari da se 'pohvata' kod hitova. ;)

tenks!

Pitanja i saveti » Post #2599

Sat Jun 11, 2016 10:13 in Ex-Yugoslavia

pitanja za RF, pa kad imate vremena i ako vas ne mrzi ako mozete da odgovorite :)
-koliko je dozvoljeno rejection-a? procitao sam negde da je dozvoljeno 20 ?
-jel istina da se brisu posle nekog vremena?
-kako poslati ticket na RF?
pitam zato sto imam rejection, jedan mojom krivicom a za jedan nemam pojma gde je greska pa bi da se zalim.
hvala unapred!

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #2364

Sat Jun 11, 2016 08:18 in Ex-Yugoslavia

Garagos wrote: @cikaalibi hvala puno, uspeo sam :D

moj savet je da probas. ukucas neku rec iz imena nekog taska da vidis dal ce da zapisti.
mozda nesto nije kako treba, da ne cekas bezveze kao sto sam ja jedno vreme ;)
srecno!

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #2363

Sat Jun 11, 2016 08:14 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: cikalibi, kome se to zeleni listic u cosku. :D :thumbup:

listic je instaliran pre tri meseca ali sad umesto OFF moze da pise I ON ;)

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #2359

Sat Jun 11, 2016 08:05 in Ex-Yugoslavia

cikalibi wrote:
Garagos wrote: Pih kako ja nikako ne mogu da upadnem :D Refresam 2 razlicita ID-a: 919467 i 918756. :D Ima li jos neki ? :D

nemoj da refresujes ID nego ukucaj ,, rainforest'' u auto refres ili sta vec koristis za refresiranje. mozda promene ID sledeci put a rainforest ce sigurno biti u imenu taska koji god ID da bude

Garagos wrote:
cikalibi wrote:
Garagos wrote: Pih kako ja nikako ne mogu da upadnem :D Refresam 2 razlicita ID-a: 919467 i 918756. :D Ima li jos neki ? :D

nemoj da refresujes ID nego ukucaj ,, rainforest'' u auto refres ili sta vec koristis za refresiranje. mozda promene ID sledeci put a rainforest ce sigurno biti u imenu taska koji god ID da bude

Kako ukucati to ? :D Ako nije problem da objasnis :D Citam nesto po forumu, ali ne mogu da skontam. :D

http://prntscr.com/bf3ox6
evo na slicici

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #2355

Sat Jun 11, 2016 07:50 in Ex-Yugoslavia

Kafana » Post #1568

Sat Jun 11, 2016 05:51 in Ex-Yugoslavia

e sad i zvanicno. tura sa sve od novog clana rainforest platforme!!!
Ziveli drugari i hvala sto pomazete :)

Rainforest Task » Post #734

Sat Jun 11, 2016 05:20 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Jesi ti ufatio koji, cikalibi? :D

nisam :D mnogo sam glup. isao na submit bez da odradim zadatak.
mislio sam da samo treba da procitaju instrukcije :oops:

edit:------------------------------------------

ipak nisam bas tolko glup :)
stigla porukica od rainforesta:
,,Welcome to Rainforest! Hello! Thank you for your interest in being a Rainforest QA tester.''

Rainforest Task » Post #731

Sat Jun 11, 2016 05:02 in Ex-Yugoslavia

ide test ljudi fatajte :)

Tasks za level 0 » Post #592

Tue Jun 07, 2016 14:39 in Ex-Yugoslavia

stojkovicd wrote: Ok, link oživeo, devedeset posto tačnosti, žalio se na licu mesta. E sad, verujem da bi trebalo da im pošaljem snip stranice posebno, da ne verujem samo onom upvote čudu nakon samog zadatka?

obavezno napravi screenshot strane gde su te ispravili i napisi ticket ako mislis da si u pravu, i onda strpljenja.
a ono na dnu strane retko uvaze, uglavnom mora tiket

Tasks za level 0 » Post #585

Tue Jun 07, 2016 13:27 in Ex-Yugoslavia

stojkovicd wrote: Krenuo da radim ovaj task i sve se zaglupelo, i stranice i CF. Ako uradim refresh, šta će se desiti sa zadatkom?

izgubice se sve sto si obelezio ali vreme nastavlja da tece gde je stalo pre nego sto si refresovao.
kao da si opet ispocetka krenuo

Tasks za level 0 » Post #573

Mon Jun 06, 2016 16:22 in Ex-Yugoslavia

ha ha reci cu joj da se javi :)

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #2292

Mon Jun 06, 2016 16:08 in Ex-Yugoslavia

ljudi ja ubi sa zasladjivacima 910443
i to sve skracene varijante sa po 2-3 tvita. ubacite na refres

Tasks za level 0 » Post #570

Mon Jun 06, 2016 16:02 in Ex-Yugoslavia

Demonijak wrote: ma jok, imam oko 10ak expelled zadataka, ali ovaj zadnji mi je presudio... :D nema veze sto ona ima taj jedan, nece to predstavljati veliki problem...

dobro je... mislim za nju :)
a ti se ne daj i kad legne level ne pipaj nista dok ti lepo ne tacni ne serviramo zadatke koji dizu acc.
steta kad si vec zagrejan da bezveze gubis pare :)

Tasks za level 0 » Post #568

Mon Jun 06, 2016 15:50 in Ex-Yugoslavia

Demonijak wrote: ma razumijem, ali ne znam oce li mi pikati ove sto ne ulaze u GA ? sad sam zavrsio oko 15ak taskova, samo sto ne ulaze u GA :D pa ne znam pikaju li se

ja samo da pitam posto imam refa koji ima slicnu situaciju kao ti:
10 zadataka i jedan expeld valjda, fali joj jos 20-tak pitanja za level.
samo na jednom zadatku si expeld i skinuli su ti level ako sam dobro razumeo?

Pitanja i saveti » Post #2566

Sun Jun 05, 2016 14:50 in Ex-Yugoslavia

nije bilo problema nikad. imao sam srece valjda :)

Pitanja i saveti » Post #2561

Sun Jun 05, 2016 11:42 in Ex-Yugoslavia

bice valjda neki glic i kod sledece isplate :D
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Nov 30, 2023 05:48:05 PST