Terminal zapamti podatke od prvog puta i vise niste u mogucnosti da ponovo napravite nalog.
hvala
zemomak wrote:recite mi ovo, jel moguce da ako ja ne prihvatim slucajno poslic u roku nekih 10sekundi jer citam stalno ona pravila i onda kliknem prihvatim, izadje mi poruka neko drugi je privatio posao, a vi cekajte na sljedeci ili ovaj refresujte
incomehomejob wrote:- 20 tih na profilu. (Ima i Admin rejection, interni kada pregledaju naloge, ti su ozbiljniji, ali i da se nakupi puno ovih, ne valja.)
- brisu se u roku od 30 dana (ne ukupno kada se nakupi 20, pa brisanje svih zajedno, vec svaki sam za sebe stoji tu po 30 dana).
- kada se ulogujes na profil ima Help. Ne secam se da li ima i Help ili Dispute bas pored samog hit-a koji je rejected, nemam ni jedan trenutno, a ne secam se tacno, izvini.
U Rejections udjes gore na vrhu na to dugme. Ako ima odmah pored tog hita, tu idi na Help/Dispute. Ako ne onda na redovan Help dole desno.
Tu, pod Rejections ces tacno da vidis screenshotove i znaces za sta si dobio rejection, gde oni smatraju da si napravio gresku.
Upisi obavezno svoj ID. To je CF ID sa platforme preko koje raids hitove.
Pitaj nas sve, sad vam krece ludilo. Ima gomila stvari da se 'pohvata' kod hitova.
cikalibi wrote:Garagos wrote:Pih kako ja nikako ne mogu da upadnem
Refresam 2 razlicita ID-a: 919467 i 918756.
Ima li jos neki ?
nemoj da refresujes ID nego ukucaj ,, rainforest'' u auto refres ili sta vec koristis za refresiranje. mozda promene ID sledeci put a rainforest ce sigurno biti u imenu taska koji god ID da bude
Garagos wrote:cikalibi wrote:Garagos wrote:Pih kako ja nikako ne mogu da upadnem
Ima li jos neki ?
nemoj da refresujes ID nego ukucaj ,, rainforest'' u auto refres ili sta vec koristis za refresiranje. mozda promene ID sledeci put a rainforest ce sigurno biti u imenu taska koji god ID da bude
Kako ukucati to ?Ako nije problem da objasnis
Citam nesto po forumu, ali ne mogu da skontam.
Garagos wrote:Pih kako ja nikako ne mogu da upadnem
Ima li jos neki ?
incomehomejob wrote:Jesi ti ufatio koji, cikalibi?
stojkovicd wrote:Ok, link oživeo, devedeset posto tačnosti, žalio se na licu mesta. E sad, verujem da bi trebalo da im pošaljem snip stranice posebno, da ne verujem samo onom upvote čudu nakon samog zadatka?
Demonijak wrote:ma jok, imam oko 10ak expelled zadataka, ali ovaj zadnji mi je presudio...
nema veze sto ona ima taj jedan, nece to predstavljati veliki problem...
Demonijak wrote:ma razumijem, ali ne znam oce li mi pikati ove sto ne ulaze u GA ? sad sam zavrsio oko 15ak taskova, samo sto ne ulaze u GA
pa ne znam pikaju li se