Please wait...
HomeForumPosts by cikalibi

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by cikalibi

RF tema - Pomoc za RF pocetnike » Post #273

Wed Jul 20, 2016 14:58 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Ne znamo koliko tacno se reflektuje Abandoned Job na nalog. Taj deo i, za sada, one Total Bugs Found drze u okviru neke svoje matematike. Sto mi ima smisla. :)

Davno sam im slala mejl u vezi slicnih stvari, dok su postavke bile malo drugacije i tada su za to odgovorili da te algoritme, po kojima rade matematiku za nalog, ne objavljuju.

Ovaj mejl ti znaci za nalog da imas 'opravdanje' ako se gomilaju Abandoned Jobs, zato mi saljemo mejlove u vezi ovakvih stvari. Pre ove guzve u koju su upali sa tiketima, radili su rucno pregledanje naloga i ciscenje tih stvari koje se prijave, ali sada nisam sigurna koliko trenutno imaju vremena. :)

imao ja neki abandoned job i rekoh da napisem tiket , da negde stoji za svaki slucaj, i ovo su mi odgovorili:

,,Thanks for letting us know, but in general we don't penalize for abandoned jobs, only for failing to follow instructions during tests, or not reporting bugs, etc.''

mislim da mozemo da se opustimo sto se toga tice, samo da se ne preteruje

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #2684

Wed Jul 20, 2016 00:43 in Ex-Yugoslavia

DroWRanGeR17 wrote:
Nole76 wrote: 932005 [Pay Increased] Tell Us What These Articles Say About The Company...
Ne ulazi u GA. Riknuo sam sa 40% i pitaj Boga gde sam gresio :roll:

Ja prosao juce sa 80% btw limit mu je 15 zeznut task

ja sam imao tri korekcije u kvizu i sve tri su bile kada su se pominjali neki konkurenti cesara, a nisu oni ponudjeni u samom tasku vec neki skoz levi, pa sam je obelezavao ,,NO'' i to je bila greska.
znaci bilo koji kazino da se pominje uvek ide ,,YES'' .

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #2677

Tue Jul 19, 2016 12:38 in Ex-Yugoslavia

KAleksandra wrote:
incomehomejob wrote:
DroWRanGeR17 wrote: 859605 [Pay Increased And Added Test Questions] What Can You Learn About...

Pusta ko je stao na 4...

Hvala, mezimce, sto si napisao da si na 4. Ja sam bila ubedjena da sam jedina, jer sam na nekoliko fifa na toj cifri. Cak sam htela da kukam CF-u.

Drugari, da li je neko 'zaglavljen' i kod ovog ID na 4?

903576 [Great Pay.] Do You Love Football? Tell Us What Do People On Soci...

4 i kod mene :(

903577 i na ovom sam na 4

Pitanja i saveti » Post #2703

Tue Jul 19, 2016 07:38 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote:
Garagos wrote: Imam pitanje (stvarno nisam dugo vec) :D

Ovako, kako da uplatim pare na PP, nisam jos to radi posto mi ne treba, nego sam uvek preko CS slao na PP, pa na racun u banci... E sada me zanima kako da ulatim neke pare na PP... :D Kako to sve ide, ako moze neko da objasni. :D

Hvala unapred :D

:lol: :lol: :lol:

Nemam komentar, notme1206 ti je sve vec objasnila, samo nisam mogla da odolim. :D

notme1206, hvala puno. :D

cikalibi, omasila sam tvoj post pre par dana, izvini. Ima jos jedan problem koji moze da se javi sa tabletima, ako nisu Windows OS. ClixSense inicijalno nije konfigurisan za Android, pa zna da brlja i za gledanje oglasa.

ma opusteno, ekipa je tu.
a i imala si pune ruke posla. btw, samo nastavi super si kao moderator i kao covek :)

Pitanja i saveti » Post #2691

Mon Jul 18, 2016 14:05 in Ex-Yugoslavia

pupijevi wrote: Ja pokusao i odustao jer vecina taskova nema podrsku za tablet.

hvala druze

Pitanja i saveti » Post #2689

Mon Jul 18, 2016 13:05 in Ex-Yugoslavia

jel neko taskuje sa tableta?
jel ne baguje ili slicno?

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #2649

Thu Jul 14, 2016 01:56 in Ex-Yugoslavia

904131 [Great Pay.] Do You Love Football? Tell Us What These Articles Sa...
isao do 10, sada max 13

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #2628

Tue Jul 12, 2016 00:57 in Ex-Yugoslavia

903518 [Great Pay.] Do You Love Football? Tell Us What Do People On Soci...
ko je prosli put stao na 25, sad daje dalje

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #2579

Mon Jul 04, 2016 09:52 in Ex-Yugoslavia

cikalibi wrote:
zemomak wrote:
trboye wrote:
SentinelOnyx wrote: 927701 Clothing Categorisation Task

I po njima sam promasio 3 komada u kvizu i caos!
Niti znam sta, niti gde...

A uradio sam preko 300 takvih u proteklom mesecu.. :thumbdown:

juče radim neki 80 task po redu i samo hop you completed all work :o nemam pojma zbog cega i ja sam prethodni uradio oko 360...mozda su me izbacili zbog toga sto sam u ovom zadnjem dosta artikala oznacio kao invalidne jer skoro svaki task je imao neke tanjire, stikere, privjeske, jastuke i ostale nebuloze...pisao sam tiket, al nema odgovora i mislim da mi je na 80 preciznost bila oko 95% acc

isto i kod mene . kad zaredja vise tih invalid itema morace izgeda i namerno da se pogresi samo da ne bude you have completed all work

dobijem tanjir kao item i obelezim da je zenski sesir i ladno prodje 8-)

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #2569

Sun Jul 03, 2016 05:10 in Ex-Yugoslavia

zemomak wrote:
trboye wrote:
SentinelOnyx wrote: 927701 Clothing Categorisation Task

I po njima sam promasio 3 komada u kvizu i caos!
Niti znam sta, niti gde...

A uradio sam preko 300 takvih u proteklom mesecu.. :thumbdown:

juče radim neki 80 task po redu i samo hop you completed all work :o nemam pojma zbog cega i ja sam prethodni uradio oko 360...mozda su me izbacili zbog toga sto sam u ovom zadnjem dosta artikala oznacio kao invalidne jer skoro svaki task je imao neke tanjire, stikere, privjeske, jastuke i ostale nebuloze...pisao sam tiket, al nema odgovora i mislim da mi je na 80 preciznost bila oko 95% acc

isto i kod mene . kad zaredja vise tih invalid itema morace izgeda i namerno da se pogresi samo da ne bude you have completed all work

Rainforest Task » Post #1028

Fri Jul 01, 2016 09:04 in Ex-Yugoslavia

imal' gore kombinacije od safari browsera i ubagovanog screenshota.
dodje mi da se samoubijem...

RF tema - Pomoc za RF pocetnike » Post #232

Thu Jun 23, 2016 01:17 in Ex-Yugoslavia

Garagos wrote: Cuj strogi, drugar, neko ih nakupio vec koliko hoces i jos je ,,ziv" na RF, tako da nista ne brini oko te jedne greske. ;)

znaci i ako ginemo ,ginucemo zajedno :D

Pitanja i saveti » Post #2642

Wed Jun 22, 2016 14:09 in Ex-Yugoslavia

kazu da sve placamo, i porez i penzijsko i zdravstveno a nismo osigurani, to navodno ide u drzavne fondove.

Pitanja i saveti » Post #2639

Wed Jun 22, 2016 12:56 in Ex-Yugoslavia

nego ljudi sad kad se pocelo pomalo zaradjivati, pitao bih nesto.
procitao sam negde da bi mi trebali da placamo neki porez na ove novce koje nama lezu iz inostranstva (nasa je sreca da se drzava ne trudi mnogo da juri bas svaku tranzakciju, ali ko zna).
cak stavise taj porez bi navodno bio skoro 50% od onoga sto zaradimo, pa me zanima jel neko nasao neku platformu preko koje bi novci mogli da legnu a da poreska ne zna za to?
tj da ne leze na racun sa nasim imenom i prezimenom vec nekako drugacije.

RF tema - Pomoc za RF pocetnike » Post #228

Wed Jun 22, 2016 11:13 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Ako su trazili da proveris da li je nesto na strani, ili u odredjenom delu strane, a toga ili nema ili je negde drugde, onda je to cisto 'no'.

Nije ovo isto kao taskovi, zato stalno gnjavimo mi matori da se cita pazljivo.
RF je dosta precizan u svojim isntrukcijama, ali nisu im svi klijenti precizni, to je ono sto nama pravi problem. RF koristi tu recenicu sto sam ti dala za primer, da li vidis "nesto" na strani 'among other things'. Onda te zanima samo taj deo pod navodnicima (ili ono sto je izlistano da se pogleda), jer njih ne zanima ostalo.

Mi svi matori ovde smo dosli do zajednickog zakljucka da svi radimo na vrlo slican nacin, kada su 'problematicne' situacije u pitanju, svi idemo istom logikom - donesemo odluku koju smatramo da mozemo da opravdamo/dispute ukoliko taj nas odgovor bude rejected.

ostaje mi da se nadam da i ako nadju gresku da nece bas da budu strogi posto mislim da je prva

RF tema - Pomoc za RF pocetnike » Post #226

Wed Jun 22, 2016 10:01 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Ako nije pod navodnicima, onda ne moras da obracas paznju na 'space', znake interpunkcije i ostale slicne stvari.
- Kada je pod navodnicima, sve mora da bude identicno osim velika/mala slova.
- Kada nije pod navodnicima, onda varira izmedju 'Test notes' i 'No'.

Za ovaj tvoj slucaj, zavisi sta su te pitali. Da li su izlistali sve sta treba da bude na strani ili su ispisali nesto tipa 'da li vidis i ovo, izmedju ostalog na strani'. Ako je ovo drugo, zanima ih da li su te 3 tu ili ne. Onda je cista situacija, ili jesu ili nisu.
Pogledaj u pitanju tacno sta traze. Da li hoce da se otvori strana samo sa odredjenim specificnim, izlistanim ikonama ili hoce da proveris da li su te 3 tu izmedju ostalih stvari.

edit:
Opet sam spora. :D

naveli su poimenice ikone a jedne nije bilo tamo gde je trebalo da je bude.
jbg, razmisljao sam par minuta i na kraju pogresno smislio ...

RF tema - Pomoc za RF pocetnike » Post #223

Wed Jun 22, 2016 09:54 in Ex-Yugoslavia

Nole76 wrote: Ja bi to prijavio regularno na NO. Ocigledno je da nesto fali. Da pise recimo "Press log in" a umesto "log in" imas "submit" i da nije pod navodnicima ondak samo prijavis u NOTES. Ovde je ocigledno da nesto fali.

veselo, nadam se da nece mnogo da kopaju :)
hvala!

RF tema - Pomoc za RF pocetnike » Post #221

Wed Jun 22, 2016 09:40 in Ex-Yugoslavia

pitanje: gde prijavljujete situaciju kada kazu da ispod nekog teksta treba da bude cetiri nekih ikona a ima ih samo tri (u instrukcijama nisu pod navodnicima nazivi tih ikona )?
jel prijavljujete u notes-gore desno ili idete NO pa tamo pisete sta i kako se desava?
ako sam dobro razumeo ako nije pod navodnicima nije da striktno mora sve da se poklapa, valjda!!!???

RF tema - Pomoc za RF pocetnike » Post #138

Sat Jun 18, 2016 02:59 in Ex-Yugoslavia

Garagos wrote: Ja vec dva dana ne mogu da udjem u RF taskove, ne znam sta se desava i kada udje, bas koci... Bas sam se razocarao u te RF taskove.. :x

There are no virtual machines currently available. Please retry in a few minutes.

i mene je to mucilo par dana dok nisam ovde procitao sta da radim. kad god ti izbaci neku od tih poruka (sve sem you have timeout) ubaci rec terminal u autorefres i pusti ga da okrece, u 80% slucajeva nahvata nesto. probaj, veruj mi vredi

RF tema - Pomoc za RF pocetnike » Post #120

Thu Jun 16, 2016 14:28 in Ex-Yugoslavia

midhat1986 wrote: mene interesuje sta znaci tacno TOTAL FOUND BUGS ? jel misle konkretno koliko sam pronasao pogreski u RF, nemam nikakav problem ako ih skupim vise kao npr sa Rejections ;)

NEMAS PROBLEM, TO TI ONI VODE EVIDENCIJU KOLIKO SI NASAO BAGOVA U ZADACIMA KOJE SI RADIO
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Nov 28, 2023 08:35:15 PST