Ulazi u GA. Odlicno placen. Samo tri pitanja ali trazi 100%. Puk'o sam sa 67%
Prosao kviz i na 6 upecao se u zamku 6 minuta ja sam submitirao na 5 a do tada me je zanimavao
RF da se ne upecam. Steta bas lep task.
i ja sam na 6 stao. mislim da je to max
jelenamiodragov wrote:Resili su problem tako sto su promenili da sam sa Kosova. Ne znam zasto im tako pokazuje,ali odgovorili su mi da je cesta pojava da se adresa iz Srbije prikazuje da dolazi sa Kosova. Ukoliko se nekom desi nesto slicno,potrebno je obratiti im se da promene drzavu. Inace radim iz Kraljeva.
Hvala svima na savetima
Nole76 wrote:cikalibi wrote:
izvini ali moram da pitam.
juce sam bio slobodan i skoro ceo dan bio za kompom, pa opet ,,samo'' 7.5 dolara od RF-a, sa nekih 25 odradjenih hitova. ne zalim se ,to je ekstra, ali kad procitam o tvojih 20$, znaci da postoji sansa da i mi pocetnici nekad doguramo do te zarade, jel tako?
pretpostavljam da vi koji ste dugo na RF imate vise posla?
Ima sigurno neke veze sa stazom. I kod mene je islo lagano sve bolje i bolje![]()
Evo bonus od ponedeljka.
Nole76 wrote:Od ponedeljka sam poceo da isprobavam jutarnju smanu i mogu vam reci da je sasvim ok, bar za sada. Krenem oko 9:30 i do nekih 20:30-21:00h moze da se uzme $20 i vise. Treba da napomenem da ja ne radim dosta toga.
Posle je pauza za pivo pa onda jos 1-2 sata rada pa u krevet.![]()
Pocela je da mi smeta nocna smena. Svaki dan do 05h je mnogo. Sve vise licim na zombija. Probacu da se nekako prebacim u dnevni termin pa cu videti kako ce ici.
incomehomejob wrote:Bacila sam odgovor u Kafanu, mnogo je dugacak.
Dodatak:
Anketa, samo za kolege koji su na 'dopingu'.I to mislim da mora da bude mesan, nije dovoljno jedan.
919000 Ijs Whim Survey, lvl 3.
'What if ...' je tip pitanja, samo sto nisu bas 'standardnog' tipa.
Berikai wrote:trboye wrote:Proazi i jedno i drugo...
Meni je najveci problem u zadnje vreme da odredim naocare, odnosno sunglasses.. iako ja kao musko, takve nikada ne bih nosio, i oznacim ih kao female, on mi da ispravku da su muske.. a na sajtu nije precizirano.
Naravno, dosta toga je lagano, ali najcesce ispravke dobijam bas na ovim tipovima pitanja
Odradio kviz i par komada jučer te nastavio danas i completed na 19. Stvarno ne znam u čemu je fora, možda doista u "other". Još mi je jedino to preostalo za isprobati.
Berikai wrote:928840 Guess Who Posted This Tweet Online. Was It A Crowd Worker Or A Re... $0.07 21
Task je ekstra lagan, minuta možda treba da se odradi ali valjda jedan od onih što se mora čekati sto godina prije submita. Completed nakon kviza, submit je bio na 2 i pol minute. Šteta.
incomehomejob wrote:Tanana7 wrote:Meni i dalje piše da sam završila taj stari ID za oduću, ali zato mi pušta ID od juče 936650 za koji su neki rekli da je stao na 14.
Diskutovalo se o ovome puno puta.
Individualno je od naloga do naloga, koliko komada ce da pusti pre 'completed' poruke. Nismo jos uspeli da 'ukacimo' obrazac zasto pusta odredjeni broj komada po ID za odredjeni nalog.
Ima mnogo postova o ovome i ideja sta moze da bude u pitanju, prelistaj unazad, mozda se neka reflektuje na tvoj nalog.
pupijevi wrote:Berikai wrote:Mnogima je "completed" na 14, imaš na eng. forumu.
Kod mene stade na 20 majke im ga pandrknem![]()
Izasao novi Angry Birds
931050 Sentiment Analysis 0.06c