Please wait...
HomeForumPosts by cikalibi

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by cikalibi

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #2986

Wed Aug 17, 2016 02:22 in Ex-Yugoslavia

DroWRanGeR17 wrote:
Nole76 wrote: 938650 How Are These Audio Clips Similar Or Different?
Ulazi u GA. Odlicno placen. Samo tri pitanja ali trazi 100%. Puk'o sam sa 67% :roll:

Prosao kviz i na 6 upecao se u zamku 6 minuta ja sam submitirao na 5 a do tada me je zanimavao
RF da se ne upecam. Steta bas lep task.

i ja sam na 6 stao. mislim da je to max

Rainforest Task » Post #1767

Wed Aug 17, 2016 00:41 in Ex-Yugoslavia

ja sam prijavljivao taj welcome popup kod cvecare i bas sam pratio, u pocetku su racunali bag u stat, sad vise ne racunaju a prijavljujem ga najmanje 2 puta dnevno.
sto znaci da su ljudi prestali da ga prijavljuju ...

Pitanja i saveti » Post #2791

Tue Aug 16, 2016 10:51 in Ex-Yugoslavia

jelenamiodragov wrote: Resili su problem tako sto su promenili da sam sa Kosova. Ne znam zasto im tako pokazuje,ali odgovorili su mi da je cesta pojava da se adresa iz Srbije prikazuje da dolazi sa Kosova. Ukoliko se nekom desi nesto slicno,potrebno je obratiti im se da promene drzavu. Inace radim iz Kraljeva.
Hvala svima na savetima :)

poz is kraljeva :)

Rainforest Task » Post #1733

Mon Aug 15, 2016 01:26 in Ex-Yugoslavia

onda ce biti vise posla za nas.
samo nek nastave;)

Rainforest Task » Post #1731

Mon Aug 15, 2016 01:10 in Ex-Yugoslavia

Nole76 wrote: Ne prijavljuju ljudi. Kod mene jedna cvecara i prijava na logovanju. Jutros tri TW-a i na sva tri prijava :roll:
U poslednjih 100 TW-a sam bez preterivanja imao sigurno 40 prijava.

kako im prolazi, to mene zanima

Rainforest Task » Post #1729

Mon Aug 15, 2016 00:27 in Ex-Yugoslavia

juce sam imao tri cvecare sa identicnim bagom, cak na istom koraku, i samo jedan bag se racuna. danas isto.cvecara, tri hita, tri baga ,samo jedan usao u statistiku.

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #2952

Fri Aug 12, 2016 05:57 in Ex-Yugoslavia

sto se tice odece siguran sam da su tu prste umesala braca sa onog amsterdamskog univerziteta, odsek psihologija ( susumige koje nam daju da pratimo one loptice :roll: ).
ocekujte mejl u kome vam zahvaljuju na ucestvovanju u eksperimentu :D

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #2946

Fri Aug 12, 2016 01:31 in Ex-Yugoslavia

941185 Clothing Categorisation Task
novi id

edit:
i opet nema vise od 14. ko ovde koga *be , ja ne znam...

Rainforest Task » Post #1668

Wed Aug 10, 2016 01:33 in Ex-Yugoslavia

Nole76 wrote:
cikalibi wrote:
izvini ali moram da pitam.
juce sam bio slobodan i skoro ceo dan bio za kompom, pa opet ,,samo'' 7.5 dolara od RF-a, sa nekih 25 odradjenih hitova. ne zalim se ,to je ekstra, ali kad procitam o tvojih 20$, znaci da postoji sansa da i mi pocetnici nekad doguramo do te zarade :) , jel tako?
pretpostavljam da vi koji ste dugo na RF imate vise posla?

Ima sigurno neke veze sa stazom. I kod mene je islo lagano sve bolje i bolje :D
Evo bonus od ponedeljka.

ekstra :)

Rainforest Task » Post #1664

Tue Aug 09, 2016 23:51 in Ex-Yugoslavia

Nole76 wrote: Od ponedeljka sam poceo da isprobavam jutarnju smanu i mogu vam reci da je sasvim ok, bar za sada. Krenem oko 9:30 i do nekih 20:30-21:00h moze da se uzme $20 i vise. Treba da napomenem da ja ne radim dosta toga.
Posle je pauza za pivo pa onda jos 1-2 sata rada pa u krevet. :D
Pocela je da mi smeta nocna smena. Svaki dan do 05h je mnogo. Sve vise licim na zombija. Probacu da se nekako prebacim u dnevni termin pa cu videti kako ce ici.

izvini ali moram da pitam.
juce sam bio slobodan i skoro ceo dan bio za kompom, pa opet ,,samo'' 7.5 dolara od RF-a, sa nekih 25 odradjenih hitova. ne zalim se ,to je ekstra, ali kad procitam o tvojih 20$, znaci da postoji sansa da i mi pocetnici nekad doguramo do te zarade :) , jel tako?
pretpostavljam da vi koji ste dugo na RF imate vise posla?

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #2910

Tue Aug 09, 2016 07:14 in Ex-Yugoslavia

koliko vam je max na ovome. stalo na 13, pa me zanima dal da vrtim jos. hvala
929604 [Pay Increased] Tell Us What People On Social Media Say About Dow...

i na ovom takodje
904131 [Great Pay.] Do You Love Football? Tell Us What These Articles Sa...

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #2893

Fri Aug 05, 2016 10:04 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Bacila sam odgovor u Kafanu, mnogo je dugacak. :(

Dodatak:

Anketa, samo za kolege koji su na 'dopingu'. :D I to mislim da mora da bude mesan, nije dovoljno jedan.

919000 Ijs Whim Survey, lvl 3.

'What if ...' je tip pitanja, samo sto nisu bas 'standardnog' tipa. :roll:

ovo se radi u subotu u 3 izjutra kad se vratis iz kafane

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #2888

Thu Aug 04, 2016 15:03 in Ex-Yugoslavia

937968 Judge Customer Satisfaction In Conversations
slicno je bilo i pre

Tasks za level 0 » Post #754

Thu Aug 04, 2016 03:03 in Ex-Yugoslavia

cujem da je u EE gomila sentiment taskova, oko 30-40% cak. bas su mangupi...

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #2875

Thu Aug 04, 2016 00:35 in Ex-Yugoslavia

Berikai wrote:
trboye wrote: Proazi i jedno i drugo...

Meni je najveci problem u zadnje vreme da odredim naocare, odnosno sunglasses.. iako ja kao musko, takve nikada ne bih nosio, i oznacim ih kao female, on mi da ispravku da su muske.. a na sajtu nije precizirano.

Naravno, dosta toga je lagano, ali najcesce ispravke dobijam bas na ovim tipovima pitanja

Odradio kviz i par komada jučer te nastavio danas i completed na 19. Stvarno ne znam u čemu je fora, možda doista u "other". Još mi je jedino to preostalo za isprobati.

za mene vise kategorija other ne postoji u ovom tasku. tanjr je zenski sesir, prekrivac za sto je scarf, i tako redom. i evo najzad posle nekoliko Id-eva pregurah preko 20

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #2819

Sun Jul 31, 2016 06:08 in Ex-Yugoslavia

Berikai wrote: 928840 Guess Who Posted This Tweet Online. Was It A Crowd Worker Or A Re... $0.07 21

Task je ekstra lagan, minuta možda treba da se odradi ali valjda jedan od onih što se mora čekati sto godina prije submita. Completed nakon kviza, submit je bio na 2 i pol minute. Šteta. :(

JA SAM POSLE PET MIN PA OPET NEMA VISE OD KVIZA

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #2808

Fri Jul 29, 2016 12:21 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote:
Tanana7 wrote: Meni i dalje piše da sam završila taj stari ID za oduću, ali zato mi pušta ID od juče 936650 za koji su neki rekli da je stao na 14.

Diskutovalo se o ovome puno puta.
Individualno je od naloga do naloga, koliko komada ce da pusti pre 'completed' poruke. Nismo jos uspeli da 'ukacimo' obrazac zasto pusta odredjeni broj komada po ID za odredjeni nalog.
Ima mnogo postova o ovome i ideja sta moze da bude u pitanju, prelistaj unazad, mozda se neka reflektuje na tvoj nalog.

ja sve probao. i da radim sporije, cak sam ulazio na svaki link, ali mislim da oni jednostavno hoce da sto veci broj razlicitih ljudi radi zadatak, jedino to ima logike.

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #2726

Sat Jul 23, 2016 08:36 in Ex-Yugoslavia

pupijevi wrote:
Berikai wrote: Mnogima je "completed" na 14, imaš na eng. forumu.

Kod mene stade na 20 majke im ga pandrknem :evil:

Izasao novi Angry Birds

931050 Sentiment Analysis 0.06c

ja stao na 18. koja je fora, jel neko provalio gde gresimo?
idem submit na minut, jel mozda to sankcionisu?
pre je bilo zbog previse onih invalid itema.
'bem li ga propadaju nam pare bezveze...

RF tema - Pomoc za RF pocetnike » Post #291

Thu Jul 21, 2016 13:33 in Ex-Yugoslavia

Garagos wrote: Da li vam se znacajno povecala zarada od RF ? :D

Posto vidim da vi dosta radite, nadam se i ja da cu poceti toliko hitova da dobijam i da radim redovno... :)

meni se povecala dosta . cak sam poceo da lencarim na CF, biram samo ono sto mi lezi u datom trenutku :D

RF tema - Pomoc za RF pocetnike » Post #288

Thu Jul 21, 2016 13:02 in Ex-Yugoslavia

evo i moje statistike:

TOTAL COMPLETED JOBS:
554

TOTAL FOUND BUGS:
79

Hit sa najvise stepova: 48

Inace ova sedmica najgora od kad sljakam RF
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Nov 30, 2023 06:52:50 PST