Please wait...
HomeForumPosts by cikalibi

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by cikalibi

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #36

Fri Dec 02, 2016 08:45 in Ex-Yugoslavia

cikalibi wrote: pokusam da povucem novce sa paypala na karticu i kazu mi da sam dostigao limit od 1200 eura i da sad treba da verifikujem karticu da bih podigao limit.
ali meni je kartica vec verifikovana, preko nje sve vreme podizem pare, a i kad pokusam opet da je verifikujem ne dozvoljava mi (sto i ima logike zato sto je vec verifikovana)?!
jer se desavalo ovo jos nekome, posto nigde nisam procitao nista slicno?

edit: sad su mi odgovorili iz paypala, navodno postoji neki problem sa Intezom pa zato ne mogu da verifikujem karticu...

ovde je problem sa intezom bio u tome sto se namestilo da na racunu nisam imao onaj 1.5 eur, pa zato nisam mogao da ponovo verifikujem karticu.
posle prebacenih 1500 $, mora ponovo da se verifikuje kartica i onda si miran.

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #4092

Fri Dec 02, 2016 04:33 in Ex-Yugoslavia

Lutak wrote: Prosli ID-ovi su imali flag...vodi racuna!

to nisam znao :oops:
hvala!

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #4090

Fri Dec 02, 2016 03:54 in Ex-Yugoslavia

jel radi neko ove gif taskove?
koliko treba vama da preskoci sa jednog na drugi task?
mene ubi komp, ladno mu treba 10-15 sekundi da predje na sledeci.
cisto da znam dal da dodajem jos memorije, ovo nema smisla...

Rainforest Task » Post #3669

Tue Nov 22, 2016 02:49 in Ex-Yugoslavia

kod mene jutros do 10 vise nego juce ceo dan- ceo jedan dolar :oops:

Kafana » Post #2795

Tue Nov 15, 2016 07:37 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote:
cikalibi wrote:
uboderep wrote: Dobrodosli nazad :D :D :D

Svaka vam cast kako mozete da radite tu fifu, ja kad vidim koliko ima ne bi ga radio ni da ga duplo plate :)

u 95% je NO, ali bukvalno. probaj!

Znas da ja stalno kukam da moj nalog uvek 'kace' neke sasave stari koje se dese. Ko god sta prijavi, uglavnom je i kod mene. :D

I za ovo - samo ovaj jedan talas mi je bila vecina No, ostalo moram da 'odrintam' sve. :D

Kanadjani, sta bi sa turama pica? :D

JOJ, DAJEM I PICE I KRKU, SAMO KAD SE SVE VRATILO U NORMALU :D :D :D
ZIVELI DRUGARI!!!

Kafana » Post #2790

Tue Nov 15, 2016 04:36 in Ex-Yugoslavia

uboderep wrote: Dobrodosli nazad :D :D :D

Svaka vam cast kako mozete da radite tu fifu, ja kad vidim koliko ima ne bi ga radio ni da ga duplo plate :)

u 95% je NO, ali bukvalno. probaj!

Kafana » Post #2788

Tue Nov 15, 2016 02:19 in Ex-Yugoslavia

e pa braco kanadjani doslo vreme da se razbratimimo :D
shvatili da gube novce pa smo opet na staro.
srecno ljudi!!!!

Rainforest Task » Post #3540

Fri Nov 11, 2016 06:11 in Ex-Yugoslavia

Nole76 wrote: Suncanje ume da naidje nesto posle 18h. A dobio sam i plavu koru oko 19h.
E da, na linku koji dobijete kad vam stigne job disagreement mozete da proverite bilo koji hit. Samo je potrebno obrisati ID i staviti novi. To je neko napisao negde jos pre 10-15 dana al' tek sad sam probao. Nije lose da se vidi kako drugi testeri rade.
Ne znam da li je ovo dozvoljeno mada ne vidim sta bi tu bilo protiv pravila. Odlicno dodje ako vam nesto nije jasno pa mozete da uporedite sa drugim testerima.

fora kod RF koliko sad kapiram je da se ne izdvajas iz gomile. u ponedeljak imao dve prijave na suncanju i posle se tri dana ne pojavljuje, a prijave su bile na mestu, ali ostali nisu isto prijavili. znaci njihov algoritam te obelezi da odskaces is gomile i odma' te kazni (iako su mi prijave bile na mestu) tako sto ne dobijas nove zadatke.
da ne rece ti ovo za proveru ja bi se i dalje pitao zasto meni nema suncanja a vi ga dobijate svaki dan

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #6

Thu Nov 10, 2016 06:12 in Ex-Yugoslavia

pokusam da povucem novce sa paypala na karticu i kazu mi da sam dostigao limit od 1200 eura i da sad treba da verifikujem karticu da bih podigao limit.
ali meni je kartica vec verifikovana, preko nje sve vreme podizem pare, a i kad pokusam opet da je verifikujem ne dozvoljava mi (sto i ima logike zato sto je vec verifikovana)?!
jer se desavalo ovo jos nekome, posto nigde nisam procitao nista slicno?

edit: sad su mi odgovorili iz paypala, navodno postoji neki problem sa Intezom pa zato ne mogu da verifikujem karticu...

Kafana » Post #2744

Wed Nov 09, 2016 08:23 in Ex-Yugoslavia

Jel moguce da i paypal baguje zbog izbora?!
ne mogu da povucem novce...

Kafana » Post #2723

Mon Nov 07, 2016 06:15 in Ex-Yugoslavia

ljudi cuvajte CF ki oci u glavi, ja sam spao sa 10 dolara dnevno iz proslog meseca na 1-2 dnevno od RF.
tuga...

Pitanja i saveti » Post #3231

Mon Oct 31, 2016 16:03 in Ex-Yugoslavia

simasrbija wrote: Rekao sam da se taj task ne radi, ali ne vredi niste citali ni upustva ni ono sto sam napisao.
Prvo u uputstvu pise da taj task mogu da rade oni koji zive u Kanadi ali nisu Kanadjani ili nesto slicno ali je na tu foru, svako ko zivi van Kanade ne treba da radi taj zadatak ja sam poceo i odustao cim sam to procitao, napisao sam da tu nije sve cisto i da nije za nas iako je bonus bio lep za oci.

Sto se tice admin flag-a bio sam jako iznerviran nisam mogao nista da radim medjutim imao sam srece da je task bio broken a to se videlo i po broju ljudi koji su dobili flag a bilo je bas dosta ljudi.U sustini sto je vise ljudi i sto se vise tiketa posalje to je veca verovatnoca da ce flag biti skinut, ne postoji pravilo za flag ali admin je najgori.
Pogledajte engleski deo foruma i ako ima tema za vas task na kome ste flagovani obavezno procitajte temu i posaljite tiket.

Edit: Ne znam kako da vam pomognem iskreno pogresli ste sto niste procitali ali sad vam je najpametnije da malo sacekate pa ako ne skinu da im saljite tikete i da pisete da necete ponoviti gresku

hvala direktore

Pitanja i saveti » Post #3226

Mon Oct 31, 2016 15:39 in Ex-Yugoslavia

Lutak wrote: Pa na kom tasku bre ljudi??

ha ha glumili kanadjane

956627 Survey On Social Networks And Cultural Integration Among Canadian Immigrants

Pitanja i saveti » Post #3223

Mon Oct 31, 2016 15:28 in Ex-Yugoslavia

mislim da samo necemo moci da radimo taskove lvl 3. a mnogo se tesko skida. ako samo neko moze da potvrdi.
btw i ja sam dobio flag...

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #3768

Mon Oct 31, 2016 06:00 in Ex-Yugoslavia

964704 Sentiment Analysis
DA ZIVIM JOS TRI ZIVOTA NECU UKAPIRATI KAKO OVO NJESRA FUNKCIONISE.
jedan ID ok, sledeci expled sa 40%, pa 'bem ti zivot!

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #3745

Fri Oct 28, 2016 04:29 in Ex-Yugoslavia

963834 Tell Us What These Articles Say About The Company Caesars
clanci, inace sve isto kao prosli ID, samo treba vise citati

16 max

Kafana » Post #2606

Thu Oct 27, 2016 09:22 in Ex-Yugoslavia

cayaaa wrote: Mozda malo i poglupo pitanje la moram da pitam :D :D

jel moguce da vam neko postane referal(direktni) naknadno, znaci registrovan je vec na CS preko njihove stranice . .

moze ti postati ref ako nema sponzora. samo neka on posalje ticket CS u kome trazi da mu ti budes sponzor

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #3706

Wed Oct 26, 2016 07:31 in Ex-Yugoslavia

961820 Give An Opinion About A Book

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #3696

Tue Oct 25, 2016 14:45 in Ex-Yugoslavia

cayaaa wrote: 956627 Survey On Social Networks And Cultural Integration Among Canadian...
$0.14 1

PRedug je , istece mi vrijeme :D

uradi opet, navodno ima bonus od 1,8$.
tako bar oni kazu, videcemo...

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #3689

Tue Oct 25, 2016 02:42 in Ex-Yugoslavia

903518 [Great Pay] Do You Love Football? Tell Us What Do People On Socia...
ide preko 60...

edit: max 75
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Nov 28, 2023 08:13:22 PST