Please wait...
HomeForumPosts by cikalibi

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by cikalibi

Tasks za level 0 » Post #260

Wed Feb 24, 2016 09:56 in Ex-Yugoslavia

JOs dva zadacica pa da i ja avanzujem. Ali zadnja cetiri dana nema onih koji se racunaju...

Tasks za level 0 » Post #256

Tue Feb 23, 2016 02:42 in Ex-Yugoslavia

auu diskriminacije nas grdnika ;)
hvala!

Tasks za level 0 » Post #253

Mon Feb 22, 2016 12:04 in Ex-Yugoslavia

poz ljudi,
odradio sam 50 taskova za twitter demog. po 0.01 cent ,a meni u statistici stoji kao da sam uradio dulpo manje, samim tim duplo manje mi je placeno. pa me zanima jel to treba da prodje neko vreme dok se to proknjizi ili je neka greska. kakva su vasa iskustva?

Tasks za level 0 » Post #244

Wed Feb 17, 2016 09:03 in Ex-Yugoslavia

hvala!

Tasks za level 0 » Post #242

Wed Feb 17, 2016 07:55 in Ex-Yugoslavia

pozdarv svima!
ako moze mala pomoc od iskusnijih koleginica i kolega. za par dana koliko sam ovde, nasao sam manje vise na forumu sve sto me je mucilo, ali samo mi treba potvrda da li sam dobro skontao. oko taskova za LVL 0, istaliram autorefres ,ubacim ID taskova i manje vise cekam da se neki pojavi ? posto mi se pojavljuje za sad samo neki za prevod sa madjarskog na engleski, i to ide mnogo kilavo ,iako imam 100 posto tacnosti. pa me zanima da li je i kod drugih koji su na lvl 0 isti slucaj . hvala unapred.

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #72

Wed Feb 17, 2016 07:32 in Ex-Yugoslavia

pozdarv svima!
ako moze mala pomoc od iskusnijih koleginica i kolega. za par dana koliko sam ovde, nasao sam manje vise na forumu sve sto me je mucilo, ali samo mi treba potvrda da li sam dobro skontao. oko taskova za LVL 0, istaliram autorefres ,ubacim ID taskova i manje vise cekam da se neki pojavi ? posto mi se pojavljuje za sad samo neki za prevod sa madjarskog na engleski, i to ide mnogo kilavo ,iako imam 100 posto tacnosti. pa me zanima da li je i kod drugih koji su na lvl 0 isti slucaj . hvala unapred.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Nov 28, 2023 08:45:19 PST