pupijevi wrote:Ou yes!
Svakog prvog legnu parice oko popodneva a vec psolepodne u rukama
zemomak wrote:Darkolas wrote:880727 Help Us Find Companies lv1 - Fer task ima ga masu picite!
u jbt, razvalio sam ovaj sinoc, oko 200 komada, radio jutros do pola pet hehehe, pored njega bilo jos par nekih zadacica laganih a dobro placenih race and ethnicity, klepim circa nekih 9-10 $...i zaradim lvl.2 da se pohvalim
kakvi su ovi zadaci sa lvl.2
Find The Quantity And Price For Items. (kroger)
Find The Quantity And Price For Items. (target)
Transcribe Information From A Receipt (dollar General)
Find The Quantity And Price For Items. (winn-dixie)
Nole76 wrote:cikalibi wrote:sizika66 wrote:zemomak wrote:evo sad sam malo citao temu na engleskom dijelu forurma, i neko je napisao: napokon sam skonto kako se to radi...ja mislim da je fazon upravo u toj prvoj recenici,negdje je ima negdje nema, a gdje ista ima tipa reported....., onda tu i idu odgovori tipa, autonesreca, uznemiravnje, loše ponašanje itd...a gdje nema te prve recenice (vecinom je tako), tu ide ono na stikliranje noa...eto ako ima jos neko iskustva sa ovim da potvrdi ili da demantuje ovo sto sam napisao?
Najveci % je tako, prva recenica ili opis ali isto ne uvek. Kada nema prve recenice ili opisa ja procitam i dalje da budem sigurna (), ali sam u ispravkama primetila da u tim slucajevima bude nekoliko opcija u korekcijama, tako da ja mozda preterujem.
Budi pazljiviji dok ne nakupis neki broj uradjenih zadataka, 20-30 posle se lakse dise.
a sta kad bude saobracajna nesreca i lik iz ubera pita da li je putnik povredjen, a ne bude odgovor putnika?
onda kad se obelezi da je bila saobracajka ima i dodatno pitanje dal je taza ,laksa povreda... a ne znamo odgovor. sta obeleziti?
Kad nije navedeno ja sam uvek stavljao ono sto pise u listi. Ima ona lista sa 6-7 stavki tipa da li je auto ostecen, da li je neko povredjen itd. Ako se pominje nesreca obavezno stavi car accident iliti kako vec stoji a ako nema nikakvog pominjanja povreda stavi da niko nije povredjen.
sizika66 wrote:zemomak wrote:evo sad sam malo citao temu na engleskom dijelu forurma, i neko je napisao: napokon sam skonto kako se to radi...ja mislim da je fazon upravo u toj prvoj recenici,negdje je ima negdje nema, a gdje ista ima tipa reported....., onda tu i idu odgovori tipa, autonesreca, uznemiravnje, loše ponašanje itd...a gdje nema te prve recenice (vecinom je tako), tu ide ono na stikliranje noa...eto ako ima jos neko iskustva sa ovim da potvrdi ili da demantuje ovo sto sam napisao?
Najveci % je tako, prva recenica ili opis ali isto ne uvek. Kada nema prve recenice ili opisa ja procitam i dalje da budem sigurna (), ali sam u ispravkama primetila da u tim slucajevima bude nekoliko opcija u korekcijama, tako da ja mozda preterujem.
Budi pazljiviji dok ne nakupis neki broj uradjenih zadataka, 20-30 posle se lakse dise.
BoMoni82 wrote:cikalibi wrote:Ajoj, pazi dobro druže... I ja sam tako pazila da ne upadne često u expeld, svaki čas provjeravala ACC... Kao, odlično, super se čvrsto držim na 81, 82% Kad odjednom, nesta svih bedževe i od novembra mi nisu vraćeni.Hvala na odgovorima ... i cestitci
Sad mi je laknulo, posto sam i ja tu negde oko jedan expl dnevno.
Srecan lov svima
Kao, ušla sam previše u expeld, bla, bla... Džaba tiketi i sve....
Mislim jedan u 3 dana plafon...