Screenshot by Lightshot
70% triacetate, 30% polyester with 80% cotton, 20% polyester; 58% polyester, 42% acetate; and 100% nylon contrast.
i sta normalan covek da napise od cega je napravljena. znaci da se covek ubije odma!
Lutak wrote:cayaaa wrote:Berikai wrote:Čim vi to znate, pretpostavljam da nije baš tako jednostavan.
jos da ti kazem da sam omasio jedno i sa 3 odgovora![]()
E,deco,deco...
pupijevi wrote:cikalibi wrote:853080 Image Type Classification
ovo cudo vrti celo popodne, jeste sica al za bonus ce da posluzi. ja stigao do 30 kom
ispuco,ne kukam ja bez razloga.Kada ste jedan od vecih taskera ispucate sve taskove i samo vam preostaje da cekate da nesto izadje novo ili da se vrte dnevni taskovi a toga nazalost vise nema jer su ovi ukinuli.
evo pokusavam ovaj market search da uhvatim valjda uspem jos 6 komada do veceras.
areiZor wrote:cikalibi wrote:areiZor wrote:pls moze neko napisati spisak (po mogucnosti) svih taskova koje se mogu vritit 0/24...
takovi tipa Read A Number Out Of An Image i sl.
hvala lijepo
637609 Evaluate Content For Local Merchants
meni je ovaj isao po ceo dan dok nisam stigao do 120 kom, laganica
23 i gotov ? Sub poslje 30+ sec ..
Dobar task ...
mzlicic wrote:cikalibi wrote:883022
Help Us Categorise Twitter Accounts
level_2_contributors $0.01 63
dobar za dizanje GA, samo polako sa kvizom ,posle ide lagano
Uradila sam 54, mislim da je to maksimum, ali je, sto se mene tice, bilo dosta nefer korekcija i zavrsila sam sa bednih 71 % accuracy.
majapile2000 wrote:Darkolas wrote:Sretan Vam 8. Mart
![]()
p.s. pazite kakvih debila ima na glavnom forumu, u vezi ubera liku je prelagan pa bi on njih kontaktirao i predlozio next:
I feel guilty answering too much none of the above. Is there a way to contact them and suggest to add more answers to chose from?
Facepalm
Taj mora da je mnogo inteligentan..![]()
Ne moz se covek od idiota odbraniti...
Lutak wrote:cikalibi wrote:Lutak wrote:Kako bre??Ovde je nabitnije proci kviz...sve posle ide lagano??
Sreca pa ne ulazi u GA
ih kako .stavio covek lepo na vrhu da tri stavke MORAJU da se poklope da bi bio isti proizvod. uradim po tome i kljoknem . pa znaci ... dobro kaze pupijevi :ko da ih je neki nas nepismeni pravio
Polako..nacices,sad znas za drugi put
On deluje malo zbunjujuce u pocetku..posle udjes u stos...pa kao i sa vecinom taskova..