Berikai wrote:Stalo na 22.
ja sam na 25, samo udri refres
Garagos wrote:cayaaa wrote:i aj imam problem iako mi je linkovan akartica , kad povucem pare ne dodju nikako na PayPal.U jednom od mailova koji su mi poslali je da moram cekat mjesec dana kao novi clan,mozda je tako nesto i kod tebe
Ja sam paypal napravio u osmom mesecu prosle godine, a karticu proslog meseca... Ne znam sta sada treba cekati ... Jos sam danas uplayio i 5 eura, jer su mi tako rekli da zbog toga nece...
pupijevi wrote:Jel zna neko kako se dobija zarada od gledanja klipova sa ovog novog plavog cuda?
Odgledam klip ali nista mi ne izbacuje da sam dobio ili da trebam kliknuti.Jel potrebno sherovati i na tweet i FB da bi dobio ili sta?
incomehomejob wrote:cikalibi wrote:pazi ovo, zadatak materijal tags. u opisu nekog aljinceta pise da je napravljena od:
70% triacetate, 30% polyester with 80% cotton, 20% polyester; 58% polyester, 42% acetate; and 100% nylon contrast.
i sta normalan covek da napise od cega je napravljena. znaci da se covek ubije odma!
cikalibi, nasmeja me naglas sa ovim.
Meni deluje tacno 4 komada/dela garderobe opisano; 70%+30%=100%, 80+20=100, 58+42=100 i poslednji je stotka, pa onda tako 'nabadas'.
pupijevi wrote:cikalibi wrote:pazi ovo, zadatak materijal tags. u opisu nekog aljinceta pise da je napravljena od:
70% triacetate, 30% polyester with 80% cotton, 20% polyester; 58% polyester, 42% acetate; and 100% nylon contrast.
i sta normalan covek da napise od cega je napravljena. znaci da se covek ubije odma!
Uvek gledaj od cega je napravljen VECI deo garderobe,cipela,torbi itd.
Ja sam pao na ovom tasku ali zbog svoje gluposti nisam detaljno citao.Birao sam recimo Polyester koji je bio lupam 70% ali to se odnosilo na neku traku kao dodatak majici,suknji itd...
E sad to sto si ti postavio ne vidim da detaljise o kom delu se tacnije radi,nemoguce da je samo haljina od svega toga lol.
Mora da ima jos neke dodatke