Uspio sam rjesiti, javio se supportu i oni mi ponistili transakciju tako da sam sad upisao pravi broj deviznog racuna i povukao pare. Sad cekam da legne na devizni. Ja sam se zezao oko Visa kartica da je povezem i na kraju kad sam povezao samo mogu sa nje pare prebacivati na skrill.
Pokusavam da povezem Visa karticu na skrill. Ukucao sam podatke i povuklo mi je sa kartice 1.24$ i kada sam ukucao tacan iznos koji je povucen sada je taj iznos prebacen na skrill. Sada kad zelim isplatu opet trazi verifikaciju karticu i trazi Security code, to je CVV sa kartice. Kada to ukucam refresuje stranicu i pise 404 page not found. Da li je neko imao ovaj problem ili mi iz Bosne ne mozemo da povezemo karticu ?
Pare prebacene na Skrill, prebacivanje sa CS na skrill je 1% od ukupnog iznosa koji se prebacuje. Povezao sam visa karticu Intesa banke i skinuto mi nesto sitno sa kartice zbog verifikacije. Sad cekam dok banka obradi tu transakciju i dobijem kod za verifikaciju. Pa cu probati odmah pare povuci na karticu pa javljam kako je proslo.
Ostalo mi je finish verification. Sada ovo pise "Check your statement for the exact USD transaction amount that will show on your card statement along with a unique 4-digit code (please note it may take a few days for your Issuer to update online statements)" .Trebam provjeriti na svojoj kartici cifru u $ uplacenu i napisati je ovamo na skrill kako bih verifikovao karticu. Povukao sam danas pare na skrill pa kad legnu vidjet cemo dalje.
Otvorio sam skrill account pa cu probati preko njega prvu isplatu. Kada sam stavio drzavu BiH mogao sam birati koju hocu valutu i ostavio sam USD. Kada idem na cards and bank accounts javlja mi ovu poruku "Please be aware that we no longer accept bank-wire deposits or facilitate bank-wire withdrawals in US dollars." Da li neko zna na sta se ovo tacno odnosi ? Povezao sam Visa karticu Intesa banke pa cu probati prebaciti na nju.
Nakon rucnog povlacenja javio sam se podrsci sa paypala i vratili su mi 5 $ i napisao mi je da ce obavjestiti sluzbu da provjere u cemu je problem i da se nada da sljedeci mjesec necu imati problema sa automatskim transferom.
Evo i ja sam odradio rucno,prvi put u godinu dana otkako koristim paypal i radim na CS da moram rucno. Pisao sam im pa mi mozda vrate 5$ Pupijevi jesi ti ista rjesio ?
Da li nekome jos stoje pare na paypalu i nije uradjen automatski transfer 1.og u mjesecu.Prosli mjesec mi je povuklo pare sa racuna 1.og kao i uvjek i bilo na pendingh dva dana i leglo na karticu. Sad uopste nije povuklo.
Prijatelj je napravio account i imao je los prosjek, da li postoji mogucnost da obrise account i ponovo napravi novi ? Jer je bas zeznuo prosjek i trebalo bih mu dugo vremena da izganja prosjek.