Please wait...
HomeForumPosts by zemomak

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by zemomak

Kafana » Post #1632

Mon Mar 20, 2017 09:08 in Ex-Yugoslavia

Ja necu nikome da se izvinjavam ni za sta, napisao sam sta sam napisao i stojim iza toga, to je moje vidjenje situacije sto ne mora da bude istina. Ja sam tako i napisao, kao mogucnost da i to moze da bude razlog. Onaj ko treba da se izvini je doticna jer sam ja iskljucivo na osnovu nekih insinuacija otjeran bez ikakvog valjanog razloga sa porukom YOU ARE NOT WELCOMED HERE i to poslije 200 mojih postova koji nikome nisu smetali...Svakako vec odavno ne pisem po forumu, niti mi treba pomoc, a ono sto me zanima procitam...hvala za sve kada sam pocinjao, nasao sam ovdje dosta korisnih informacija...ovime zavrsavam svaku dalju prepisku...

LP

Kafana » Post #1626

Mon Mar 20, 2017 04:11 in Ex-Yugoslavia

Pa samo mi to na pamet pada jer zbilja ne vidim nikakav opravdan razlog da me se otjera sa foruma. Mozda joj se ne svidja profilna slika.

Dal ste zadovoljni radom naseg moderatora? » Post #10

Sun Mar 19, 2017 16:45 in Ex-Yugoslavia

upravo sam dobio upozorenje od strane doticne gdje me je prozvala lazovom na fasisticki nacin (Posting lies in a fascistic-like manner is not allowed!), ma sta to znacilo...odakle ti samo to pravo da me tako okarakterises?jesi li procitala pravilnik, sta kaze clan 1?

Kafana » Post #1624

Sun Mar 19, 2017 16:21 in Ex-Yugoslavia

true_hiker wrote:
zemomak wrote:

mislim da je vrijeme da se nadje novi moderator i da to bude neko ako je moguce iz Bosne jer ja ovo izivljavanje spram mene gledam i kroz politicko-vjersko-nacionalno-rasnu prizmu...

šta konkretno upućuje na to? Nešto ti napisala ili?

pa u tome jer je na jednoj temi prozvala direktno jednog clana, a zatim i mene, a obojica smo iz bosne...uostalom, ne mogu da shvatim jednu stvar, napisao sam bio preko 200 postova na ovom forumu bez ikakavih problema da bi iznenada postao problematican...ne znam do koga je, do mene nije...

Kafana » Post #1621

Sun Mar 19, 2017 14:16 in Ex-Yugoslavia

Jaro, krsis prvo forumsko pravilo (Members should post in a way that is respectful of others. Flaming or abusing members in any way will not be tolerated.), jel si dobio opomenu? Nisi, jer tvoje govno ljepse mirise od mog...

Kafana » Post #1619

Sun Mar 19, 2017 14:03 in Ex-Yugoslavia

cikalibi wrote: ja sam jedno vreme dok sam radio imao ,,privilegiju'' da budem u svakodnevnom kontaktu sa ljudima, i dosao sam do zakljucka da sto si prema njima bolji, oni su prema tebi sve gori i gori.
batina je iz raja izasla, mozda ce te mrzeti ali mi balkanci samo tako umemo da funkcionisemo :D

edit:
sto bi Beli rekao: SAMO JAKO! :D

nema tu JAKO, bez obzira da li je neko moderator ima da postuje pravila, a ne da se sprovode selektivno...eh ti mi danas nesto ne pases, pa hajde da te malo nagazim i lazno optuzim...ovo mi je danas poslala doticna Warning: Threatening a moderator! Rude, problematical member insulting other in forum, and the entire forum, a vezano za taj moj prethodni post... Molim te, evo lijepo te molim dokazi mi gdje ja to prijetim moderatoru i gdje ja to vrijedjam druge clanove i cjeli forum?

mislim da je vrijeme da se nadje novi moderator i da to bude neko ako je moguce iz Bosne jer ja ovo izivljavanje spram mene gledam i kroz politicko-vjersko-nacionalno-rasnu prizmu...

Kafana » Post #1615

Sat Mar 18, 2017 17:13 in Ex-Yugoslavia

Bolje je bilo toj "dobroj zenici" da cita forumska pravila umjesto sto pravi liste za odstrel.

Rainforest Task » Post #2357

Sat Sep 10, 2016 09:34 in Ex-Yugoslavia

Mod edit:

Insulting.

Rainforest Task » Post #2347

Sat Sep 10, 2016 03:43 in Ex-Yugoslavia

Mod edit.

Pitanja i saveti » Post #2897

Thu Sep 08, 2016 08:21 in Ex-Yugoslavia

Mod edit:

Insulting all members in Forum.

Rainforest Task » Post #2282

Thu Sep 08, 2016 02:48 in Ex-Yugoslavia

i meni je ispocetka bilo malo poslova, zarada nekih 3-4 dolara dnevno, sad sam vec nagurao po 10 $ dnevno i uvjek imam do 15 h ispunjenu kvotu za bonusa na cs...a rekordna zarada za jedan dan mi je bila cca 35 $...17,5 $ rf, bonus za zarađenih 50$ - 5$, dnevni bonus 2,7 $ i taskova odradio za 10 $...

Rainforest Task » Post #2275

Wed Sep 07, 2016 12:32 in Ex-Yugoslavia

meni su skinuli rej za cuke...

PayPal problem BiH » Post #137

Wed Sep 07, 2016 04:56 in Ex-Yugoslavia

Mod edit.

PayPal problem BiH » Post #135

Wed Sep 07, 2016 03:18 in Ex-Yugoslavia

evo i mene na ovoj temi ali ovaj put sa problemom, sinoc sam povukao nemali iznos sa jedne druge stranice na kojoj zarađujem i jutros pogledam, piše transaction completed, međutim ja na paypal balansu nemam kinte, a nisam dobio ni onaj mail gdje piše taj i taj vam je poslao ...? kome adresirati, stranici ili paypalu? jel iko imao sličan problem?

Kafana » Post #2227

Wed Sep 07, 2016 03:13 in Ex-Yugoslavia

pare realno ne znam kako bi mogle nestati, posto triger za isplate mislim da nije vezan direktno za clixsense...a mozda i jest, jedino bi mogle nestat sa necijeg racuna, a na necijem drugom se znatno uvecat bez da se vidi kako je zarađen... :D

Rainforest Task » Post #2259

Mon Sep 05, 2016 05:37 in Ex-Yugoslavia

danas sve sica neka 3-4 stepa, i da kazem da mi nisu skinuti rejectioni... :roll:

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #132

Mon Sep 05, 2016 04:45 in Ex-Yugoslavia

pokusaj ovako, uđi ovdje

chrome://extensions/

pa ga deselektuj (enabled) clixaddon, pa opet selektuj, i onda ponovo pokreni chrome...

Kafana » Post #2176

Mon Sep 05, 2016 03:45 in Ex-Yugoslavia

Bogumi Jim ga je juče dobro primio :lol: a ni mi ostali nismo ništa bolje prošli :D

ClixGrid » Post #2302

Mon Sep 05, 2016 03:18 in Ex-Yugoslavia

Danas Bingo :D

5 chances

upload pictures online

clixsense-hacked-4-september-2016 » Post #43

Mon Sep 05, 2016 02:39 in General Talk

try to reset all setings in chrome and try to log in...its work for me....
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 2, 2023 09:39:21 PST