Please wait...
HomeForumPosts by optimist2016

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by optimist2016

Taskuri - Probleme si sfaturi » Post #2185

Thu May 09, 2019 21:06 in Romanian

Din pacate eu nu ma pricep decat sa fac sondaje si sa vad publicitati. De ceva vreme sondaje nu mai sunt pentru Romania sau nu ma incadrez eu. A fost ceva de lucru la "More TV" dar mi s-a parut ceva fraudulos pe-acolo pentru ca multe vizionari nu mi-au fost platite. La tasks nu ma pricep , nu stiu engleza iar traducerile nu sunt excelente incat sa inteleg tot ce se cere.
De ce nu sunt si aici jocuri platite ?. De ce nu mai sunt sondaje ?

Multumiri pentru cel ce-mi va raspunde.

Intrebari/Probleme » Post #2351

Sun Dec 24, 2017 10:44 in Romanian

Si eu l-am facut azi dar prin oferta de la TrialPay cu recompensa de 0,50$ si da, a fost f.lung si chiaar plictisitor dar nu le-am zis asta in spatiile acelea in care solicitau asta.

Intrebari/Probleme » Post #2349

Sat Dec 23, 2017 04:10 in Romanian

Si eu am patit la fel si nu doar la acela.Cred ca atunci cand la "Surveys" apare numarul de sondaje in paranteza , ex.(1), dar pe fundal rosu nu trebuie sa-l accesam. Dar si pe acolo poate ca cineva incearca sa-si faca treaba cu mana noastra dar sa-si plateasca siesi. Eu am trimis bilet de sprijin dar nu m-au lamurit.
Poate asa este spre sfarsit de an.

Intrebari/Probleme » Post #2347

Thu Dec 21, 2017 08:48 in Romanian

Multumesc mult, macar stiu si n-o sa mai pierd timpul .Da, despre sectiunea aceea era vorba.In "TrialPay' acolo unde apar niste centi am incercat de mai multe ori dar n-am reusit sa fac 200 puncte .Nestiind engleza (ma descurc doar cu Chrome) nu reusesc sa inteleg cum trebuie problema si nu pot faace acele Tasks. Doar sondajele mi-au ramas (rare si acestea) si intrebarile acelea din Quiz .

Intrebari/Probleme » Post #2345

Thu Dec 21, 2017 04:53 in Romanian

Buna,
Spune-mi, te rog, cum si ce se castiga pe jocuri ? Eu am intrat abia ieri pe un joc si am vazut ca a aparut apoi ceva peste un cent in cont . Am mai jucat apoi tot acel joc dar n-am mai primit nimic. Azi am intrat din nou pe alt joc si nimic, nimic desi am stat o vreme .Nu stiu pe unde sa citesc ce reguli au.Astept cu speranta indicatii si multumesc anticipat.

Sondaje CINT » Post #6

Thu Sep 07, 2017 22:42 in Romanian

Eu n-am patit ceva de genul luat banii dar sunt atat de putine sondaje pentru Romania incat vreau sa ma retrag. Totusi, daca stii sa faci alte oferte se pot castiga bani frumusei.Nu mai sunt clikuri pe publicitati si asta nu e de bine pentru cei care nu prea se pricep (ca mine de ex.)
Nu te califici la sondaje pentru ca datele despre tine nu se incadreaza in sondajele pe care le face CINT.

Intrebari/Probleme » Post #1937

Sun Dec 18, 2016 02:09 in Romanian

Multumesc foarte mult pentru lamuriri ! Mai pot castiga intr-adevar si din grid dar si din sondaje numai ca sunt putine sondaje la standard.
Ce ma bucura este faptul ca pana la clixsense n-am avut norocul sa gasesc un site serios, corect . Doar am pierdut (bani si timp) .

Intrebari/Probleme » Post #1932

Tue Dec 13, 2016 09:58 in Romanian

Eu as vrea sa stiu cati bani se aduna din vizualizarea publicitatilor in cazul in care as trece la premium .

Intrebari/Probleme » Post #1718

Thu Mar 24, 2016 09:32 in Romanian

As vrea sa stiu daca la "premium" sunt publicitati mai valoroase si cate sunt.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Mar 25, 2023 23:16:47 PST