incomehomejob wrote:Tek sad sam videla i tvoj prvi post, ovo gore sam ispisala na osnovu sledeceg.
Dakle u pitanju je ovaj post:
xakep99 wrote:incomehomejob wrote:savmi wrote:incomehomejob wrote:Onda zaboravi sve sta sam ispisala, sledeci put necu trositi vreme, ne brini.
Drugarice,znam da uvek hoces da pomognes,ali nisi duzna da svakome ovde budes majka,svi ovde su dovoljno
veliki,tako da mogu uciti i sami ,a kada neko ne ceni tvoj trud onda uvek dolazi do razocarenja.Zato, cuvaj se !
Gde si ti, drugarice moja, nema te.![]()
Htela sam da ti ostavim poruku u Kafani, samo da se javis da ne brinem.
Hvala puno sto brines.![]()
Jedna je majka.
incomehomejob wrote:Ima ljudi kojima sta god da se napise kao objasnjenje, uvek ce naci nesto oko cega ce da budu nezadovoljni i da im ne valja.
Kljucna recenica. Napisati bilo sta god kao objasnjenje nije isto sto i objasniti.
I da, od silnog bespotrebnog objasnjavanja ja zaboravih kako je sve pocelo: nisam ni trazio nikakvo objanjenje nego sam izneo problem da ljudi znaju sta moze da se desi i da gledaju kako da se snadju ako im se desi. Onda dodje jedini forumski moderator na svetu koji troluje sopstveni forum i krene da pise sta god kao "objasnjenje". Na kraju jos ispadoh veliki koji ne voli majku. Za sve to vreme dobijam po desetak hitova na sat i pride one kreditne kartice. Kakav dan jbt.
Evo redom.
Zao mi je sto posedujes, ono za sta na engleskom postiji bolji izraz nego kod nas, 'issues'.
Nesto tebi ocigledno ne stima na ovom nasem forumu. Sto je tvoj problem, a ne nas.
1. Prvom recenicom si eksplicitno pokazao da ti ocigledno 'svara fizicki bol' kada ljudi brinu jedni o drugima. Ljudi koji se uopste ne poznaju. Po meni bi to trebalo da ti izaziva pozitivnu reakciju, a ne negativnu, jer taj i takav tuzan komentar je komentar nekoga koga paznja ljudi jednih prema drugima iritira.
2. Nikom nije dozvoljeno da vredja nikoga na forumu, ni po Pravilima foruma niti ja to dozvoljavam. Vredjanje tipa da su mi komentari i odgovori na tvoje pitanje besmisleni necu da tolerisem.
3. Takodje, uz tacku 2., po pitanju vredjanja, ocigledno je da nemas predstavu cime se sve ljudi bave u zivotu i da ne mozes ni da dobacis do toga cime moze da se bavi neko iako je iz jedne od nasih banana republika. Preciznije, nemas predstavu cime se ja bavim. To sto si napisao 'jedini forumski moderator' praceno sa uvredom bi jako tesko opravdao na sudu, da budem jos preciznija - nikako. Drzi se cinjenica.
4. Od prvog dana imas 'stav' prema ovom forumu i niko te nije 'cackao' zbog toga. Ne razumem kako to ne mozes da vidis. I kako ne razumes koliko tolerancije si dobio ovde da cekamo da uklopis.
5. Takodje, ispravila sam ti post u adekvatno 'quote'-ovan jer si nisi snasao sa tim, iako imas zamerke na sve ovde.
I ja kasno videh ovo socinjenije i ne mogu da definisem sta mi zalosnije izgleda i zvuci - kolicina patetike ili udaljenost od stvarnosti.
Evo udaljavam se s foruma da ne smetam vise (a mozda uspem da zatrem trag i izbegnem sud i robiju).
Uzivajte, volite se, pazite se i pomazite jedni drugima.