Please wait...
HomeForumPosts by Darkolas

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Darkolas

Ako moze odgovor za pocetnika » Post #57

Fri Jan 22, 2016 07:57 in Ex-Yugoslavia

Ja sam isao na give up na prvoj strani od 2 strane taska i uracunali su mi ga u GA i naravno zeznuli karijeru prakticki na samom startu, pisao sam tikete svasta probao ali nista! Toliko oko tog "give up" Ne fer igra ubija motivaciju!

Pitanja i saveti » Post #1518

Fri Jan 22, 2016 03:14 in Ex-Yugoslavia

Pozdrav ekipa, da li znate gdje i kako mogu prevest Farsi To English na tasku? Usao sam u task i sad sam zapeo!

Ako moze odgovor za pocetnika » Post #48

Wed Jan 20, 2016 08:54 in Ex-Yugoslavia

Pisao sam na helpdesk od clixsensa ali oznacili su mi crveno nesto pa sam opet poslao, pa sam skuzio da sam sam sebi napravio reply. Pa sam opet pisao i odg su mi da se obratim crowfloweru, poslao sam i njima odg su mi na mail da ce mi odg sto prije. Sad cekam pa cu vidjeti sta ce bit od svega. Nadam se da ce mi odg sto prije a ne da cekam danima, ubili mi motivaciju odmah u startu sa ovakvom igrom, hope you understand! :)

Ako moze odgovor za pocetnika » Post #46

Wed Jan 20, 2016 08:14 in Ex-Yugoslavia

Izvinjavam se na puno pitanja ali ne snalazim se bas najbolje sve mi je novo i sad me jos zeznu ovako.

Ako moze odgovor za pocetnika » Post #45

Wed Jan 20, 2016 08:13 in Ex-Yugoslavia

Task je bio na 2 strane, ja sam odustao na prvoj strani jer mi nije bio jasan kad sam poceo radit. Kliknuo na give up medutim danas gledam statistiku i na dashboardu mi je prikazan. Hvala puno na info, imam jos par pitanja: gdje da udem u taj task na my task history (gdje mi nije prikazan) ili na crowdflower gdje ga imam na history jobs ali nemam nista za klinkut. Pisao sam im na helpdesk ali mislim da nisam dobro poslao.

Ako moze odgovor za pocetnika » Post #43

Wed Jan 20, 2016 07:56 in Ex-Yugoslavia

Pozdrav ljudi, krenuo sam pred par dana ovdje tako da ne znam sve cake bas kako i sta, moj problem je sljedeci, iako sam give up na tasku tak isti mi je pokazan na dashboard i srozao mi moj lavel statistic, posto nisam vise siguran a cini mi se da sam negdje vec na forumu procitao da se ne uracunava ako je give up on task, pa bi molio za objasnjenje. Ako su me zeznuli gdje da im pisem ako nisu nista idemo dalje, tnx!
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Jan 23, 2022 03:34:47 PST