F_Freeloader wrote:Ben başladığımda 0.85'ti, ilk anketimi onda yapmıştım. SpeakUp'lar, Cint falan vardı. Burasının tadı iyice kaçtı hakikaten.
aynen, 2,5 usd kaldı tamamlayıp clixsense ( ysense) elvada !!
sems-i wrote:salsasosu wrote:sems-i wrote:salsasosu wrote:Ben skrill den çektiğim 24 euro bakim ile ysense üstünden çektiğim 50 usd bakiye mi birleştirdim. virman için 0,86 usd komisyon kesti. ama en azından hepsi banka hesabına çekilebilir oldu.
nasıl birleştirdin payoneer de anlatsaydın keşke
faaliyet kısmında para birimlerini yönet diye bir sekme var. burda hangi hesapdan hangisine aktarmak istediğini soruyor. ordan yaptım. hepsini skrill bakiyemi euro ya aktardığım için dolar bakiyesini euro bakiyesi ile birleştirdim. 0,25 usd kesti galiba 0,86 tl gibi bir şeydi. sonra da euro hesabından para çekme talebi oluşturdum.
minimum 50 dolar yada 50 euro istiyor , senin 50 dolar oldugu için çevirim yapmişsin. düşük miktar çeviri yapmıyor
sems-i wrote:salsasosu wrote:Ben skrill den çektiğim 24 euro bakim ile ysense üstünden çektiğim 50 usd bakiye mi birleştirdim. virman için 0,86 usd komisyon kesti. ama en azından hepsi banka hesabına çekilebilir oldu.
nasıl birleştirdin payoneer de anlatsaydın keşke
BEYTO96 wrote:Swerdlov wrote:BEYTO96 wrote:Swerdlov wrote:Kesinlikle katılıyorum511,085,026
19 Apr 2019 11:51
Completed CINT
419091
$0.35
Dakikalarca süren bıkkınlık verici berbat bir beyaz eşya anketi. Sana 1-2 cümlelik bir özellik söyleyip beğendiğin yeri yeşil çerçeveye al diyor, sonra da beğenmediğini kırmızıya. Android telefonda tam bir rezalet. Sonra yaz diyor nesini beğendin. Sonra yaz diyor bu özellikte bir ev aletini satın almazsan neden almazsın. Ve bunu belki 20 kere falan istiyor. 3-5 kereden sonra ağzına gelen küfürleri yazmamak için kendini zor tutuyosun. Her sayfaya "yeter" türevi şeyler yazmaya başladımSonra da aralara alakasız sorular serpiştiriyor. Ne kadar sıklıkla yumurta yersin, ütü yapıyo musun? Lan ev sinema sisteminin yumurtayla ne alakası var? Ve bütün bu işkence altı üstü 35 cent için. 3.50 dolar olsa çekilmez yeminle.
Sabah da 60'lık routerda kuzu eti keçi eti anketi vardı. Anketi tamamlayıp we're sorry dedi. Onun üstüne bu tuz biber oldu gerçekten
Ona denk gelemedim ben
ankettasksever wrote:deepcrypto wrote:Atıştırmalık anketi tam 40 dakikamı aldı anketi başarıyla bitirdiniz gönder tuşuna basın dedi, sonra screen out, bunlar neyin kafasını yaşıyor, emeğim zıkkım olsun.
aynı anket 1.10$ la geldi bende bitirdim ama tamamlamadı attı. yapacak bir şey yok önümüzdeki maçlara bakacaz.
ankettasksever wrote:ekspeliyarmus wrote:Click ID 505,407,689
Start Time 29 Mar 2019 10:44:21 EDT
LOI 2m 39s
Project CINT - 358397
Reward $2.50
Status Screened Out
ilk ingilizce anketimdi ellerimin arasından kayıp gitti.. :/
aynen. atması için gelmiş sanki. sağlam birşey değildi.