e poštovana i draga kolegice
varaš se da sam reagirao zbog nekoga ili u nečije ime, nego povremeno pročitam šta se piše i, gle čuda, svako malo vidim tvoj "prst visoko uzdignut" prema nekome.
ti se baviš analitikom, kažeš..
eto slučajno se i ja njom bavim, ali u tvom slučaju ne treba bit baš prepametan za zbrojit 2 i 2 i zaključit da si svojim "moderiranjem" rastjerala gomilu, šta starih, šta novih korisnika.
to nisi proanalizirala ha??
usput, ja nisam otišao sa foruma zbog tvoje "palice", nego iz sasvim drugih razloga, zbog kojih praktički i ne radim ništa na CS, osim šta povremeno pročitam forum i gađam mačke...
dakle, mogao sam i ovo propustit, kao šta sam ti propustio odgovoriti kad si "genicu" onako, po svoju "išamarala, ali eto nisam, a sad vidim da sam trebao.
i ne, nije provokacija, nego samo analitičko zapažanje

...i namjera da progovorim u ime onih koji isto ovo vide (milijun posto sam siguran da ih ima), ali se iz ovih ili onih razloga ne žele petljat.
to šta ti svaki odgovor smatraš kao "atentat" na tebe, i to nešto govori o tebi...ni to nisi proanalizirala??
i ne nije me sram, zašto bi bi me bilo?
zato šta sam te pitao jesi nervozna?...to te nitko nikad u životu nije pitao?
ne piše mi se više, nemam ja volje kao ti, ali eto odgovorio sam ukratko na ovaj tvoj again and again agresivan post (čitaj malo i sebe, kako bi se upoznala...izanalizirala)
srdačan pozdrav šefice