sems-i wrote:dün oldu bu anket şimdi buldum ama ekran görüntüsü yok,ticket da anketin konusu neydi yazmış hatırlayamadım ben.soylu wrote:sems-i wrote:Sec passthrough hatası alanlar resim ve açıklama ticket atarak anket parası alabiliyor haberiniz olsun dostlar
bu hatayı geçen günlerde bir ankette ben de almıştım, sanırım sec yazan yere 1 yazdım attı anketten, ama hangi uygulamaydı hatırlayamadım, ekran görüntüsü falan almamıştım.
yapabileceğim bir şey var mı? nereye ticket atıyoruz?
edit: toluna anketi idi ama ekran görüntüsünü history den mi alıp ysense ye ticket atıyruz nasıl yapıcaz.
Sec passthrough yazan resmi yoksa ve dün akşam olmamişsa alman çok zor , yinede dene
sems-i wrote:Sec passthrough hatası alanlar resim ve açıklama ticket atarak anket parası alabiliyor haberiniz olsun dostlar
yatahaze wrote:soylu wrote:arkadaşlar bazı anketler 2. defa geliyor başka bir yönlendiriciden vs. tekrar yapsak sıkıntı olur mu?? bilen cevap versin lütfen.. problem olursa yapmayalım.
yapabilirsin sıkıntı yok.Zaten bazı anketlerde otomatik olarak daha önce bu ankete katıldınız yazıyor.Eğer bu uyarı çıkmıyorsa sorun yok.
mrvtz wrote:knocckback123 wrote:ne zamandır anket gelmiyor
Biraz sabredin, belirli dönemler anketler azalır artar. Herkese aynı yoğunlukta gelmiyor, bu hafta iyiyse sonraki hafta durgun olabiliyor. Bana 10 gün tek anket gelmediği de oldu, 1 hafta her gün anket geldiği de oldu.
10 December 2020 15:51:25 PST 33m OpinionWorld 36624545 $0.79 (Korona ve alışveriş)
Futbol kulüpleri anketi, 40 dakikamı çalıp paramı ödemedi. Yazıklar olsun.