EceTimberlake wrote:Merhaba.Şuan için en uygun para çekme yöntemi nedir ?
Türkiye için sadece payoneer.
Geri ödeme ekibi sorunun zaten farkında ve para çekme seçeneğinin neden şu anda mevcut olmadığını araştırıyor.
zaferyy wrote:Yıl sonu ve ocak ayı için biraz yavaşlama bekliyordum ancak bu kadarını açıkçası beklemiyordum. Koskoca ocak ayında şimdiye kadar anketlerden sadece 13,50 usd kazandım.Şubat ayı da böyle giderse ve bu tempoda geçerse benim açımdan yapılması gereken tek şey 52 usd yi toparlayıp ayrılmak.
Allahtan appen ana siteden Cresent projesine seçildim , uhrs üzerinden çalışılan bu projede yeni olmama ve ilk ayım olmasına rağmen 20 günde 75 dolarlık bir kazanç elde ettim.şubat ayı uhrs de iyi başladı dün 4 saatlik bir iş ile 20 usd'lik kazanç oldu tahminim aylık ortalama 150 ila 200 dolarlık bir iş yapabilirim .
Açıkçası birazda bu yüzden artık ysenseden soğudum, ysensenin illaki bellki çalışma şekli belli kuralları ve tabi olduğu sözleşmeler vardır ancak ysense ile benzer alt yapıya sahip diğer birçok site gibi burasıda UHRS platformuna başlasa en azından kullanıcılar için iyi olurdu.
nrtn05 wrote:nufus cuzdanı fotografım ınceleme altında yazıyor
sorucevaplar wrote:Bomboş sayfaya bakmaktan yoruldum günlerdir. Girer girmez atan anketleri bile özledim onlar dahi gelmiyor.
mrvtz wrote:soylu wrote:diğer yabancı forumlarda herkes bunu konuşuyor ve az önce 2 bölümlük bir yoursurveys anketi bitirdim.
anketin sonlarına doğru son bölüm diye belirttiler ve devamında ki sorular 1. bölümdeki soruların bazılarının tekrar sorulması ile bitti.
YourSurveys ile papaz oldum, aynı günde 2 anket yolladılar ve tamamladım, teşekkür edip 1 kuruş ödemediler. Ben de bir güzel yazdım bunlarabana daha da anket göndermezler.
Anket gelsin de ister 3 bölüm olsun razıyım ama ücretin sorunsuz ödenmesi şartıyla. Bir dünya zaman çalıp ücretin üstüne yatmaktan vazgeçsinler, değil 3 bölüm 5 bölüm de olsa, kabul.
Bu ay Revenue'dan 0, 19 dolarlık bir anket geldi. Bir daha da anket yüzü göremedimNeredeyse 2 yıllık üyeyim, hiç böyle bir kıtlık yaşamamıştım. Ban da yemedim ama yesem bu kadar olmazdı.
ankettasksever wrote:07 Jan 2021 11:36 PST Survey Surveys - SSI Router202101074 - Complete $0.58
otomobil tercihleri hakkında
07 Jan 2021 13:45 PST Survey Surveys - SSI Router202101074 - Complete $0.58
çocukların geleceği hakkında.
0.14 de bonus . buraya yazalım çünkü en önemli kazanç konularından oldu artık.![]()