Please wait...
HomeForumPosts by soylu

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by soylu

Payoner kaldırıldı mı? » Post #4

Thu Mar 04, 2021 08:36 in Turkish

bana gelen mesaj aynen şöyle;
Geri ödeme ekibi sorunun zaten farkında ve para çekme seçeneğinin neden şu anda mevcut olmadığını araştırıyor.

ÖDEME ZAMAN VE YÖNTEMLERİ-YSENSE » Post #134

Mon Mar 01, 2021 01:21 in Turkish

EceTimberlake wrote: Merhaba.Şuan için en uygun para çekme yöntemi nedir ?

Türkiye için sadece payoneer.

Anket paylaşımları » Post #567

Sun Feb 14, 2021 04:55 in Turkish

sonunda şubat ayında başlayan 2021 anketleri son 4 gündür adeta patlama göstermiştir herkese hayırlı olsun :)

Anket paylaşımları » Post #547

Tue Feb 09, 2021 04:41 in Turkish

şubat ayının 9 u ve hala ölü anketler gelmeye devam ediyor 2021 anketi hiç yok.

Anket paylaşımları » Post #535

Tue Feb 02, 2021 05:06 in Turkish

zaferyy wrote: Yıl sonu ve ocak ayı için biraz yavaşlama bekliyordum ancak bu kadarını açıkçası beklemiyordum. Koskoca ocak ayında şimdiye kadar anketlerden sadece 13,50 usd kazandım.Şubat ayı da böyle giderse ve bu tempoda geçerse benim açımdan yapılması gereken tek şey 52 usd yi toparlayıp ayrılmak.

Allahtan appen ana siteden Cresent projesine seçildim , uhrs üzerinden çalışılan bu projede yeni olmama ve ilk ayım olmasına rağmen 20 günde 75 dolarlık bir kazanç elde ettim.şubat ayı uhrs de iyi başladı dün 4 saatlik bir iş ile 20 usd'lik kazanç oldu tahminim aylık ortalama 150 ila 200 dolarlık bir iş yapabilirim .

Açıkçası birazda bu yüzden artık ysenseden soğudum, ysensenin illaki bellki çalışma şekli belli kuralları ve tabi olduğu sözleşmeler vardır ancak ysense ile benzer alt yapıya sahip diğer birçok site gibi burasıda UHRS platformuna başlasa en azından kullanıcılar için iyi olurdu.

sanırım artık dağılabiliriz :lol:

Anket paylaşımları » Post #528

Mon Feb 01, 2021 03:21 in Turkish

prodege biz üyelere toluna vs. gibi anketlerin direct yönlendiricisini vermesi gerekiyor. bize gülünç derecede düşük anketler sunan çöp teklif duvarları vermek yerine toluna, samplicio, polfish gibi yüksek oraanlı cent veren şirketlerin ana yönlendiricisi anket duvarımızda olması lazım. yoksa bu şekilde kazanç biraz zor olacak.
umarım şubat ayı iyi bir başlangıç olsun.

Payoneer Kimlik doğrulama Yardım. » Post #10

Mon Feb 01, 2021 01:51 in Turkish

mağaza veya web sitesi kısmını ben doldurmadım ama payoneerden hesabıma sorunsuzca para aktardım. o kısmın doldurulması gerekli değil.

param payoneere aktarılmadı » Post #58

Sun Jan 31, 2021 00:56 in Turkish

nrtn05 wrote: nufus cuzdanı fotografım ınceleme altında yazıyor

'inceleme altında' yazıyorsa o hiç bir zaman onaylanmaz, beklemeyin, mutlaka sorun vardır.
canlı bağlantı var oradan sorun neden onaylanmadığını, 15 dakika içinde sorunu çözüyorlar.

nüfus cüzdanı değil de ehliyetin önlü arkalı resmi daha çabuk onaylanıyor.

Anket paylaşımları » Post #523

Fri Jan 29, 2021 04:10 in Turkish

dün 3 tane anket geldi toplamında 2.5 $ kazandım. 2-3 tane de tekliflerde gördüm yapmadım.
anketlerin toplamı 5 di 3 ünü yapabildim sadece. yalnız dikkatimi bir şey çekti bugün, vpn açık kalmış olabilir gibi geldi.
vpn ile giriş önceden yapılamıyormus şimdi girilebiliyor mu? ben yanlışlıkla vpn ile girmiş olmayayım:)
bu konu hakkında güncel bir bilgi bulamadım.
bilgi sahibi olanlar varsa aydınlatabilir mi.
bana amariga anketleri gelmiş olmasın :lol:

YSENSE YARDIM » Post #191

Sat Jan 23, 2021 02:53 in Turkish

......

Anket paylaşımları » Post #505

Fri Jan 22, 2021 09:34 in Turkish

wannads, revenue universe, ayet studios vs. yönlendiricilerden 3-10 cente anket çözen üyeler bu şekilde daha ucuz olanları tıklamaya başlarsa, anket panonuzda yoursurveys, samplicio vs gibi 70-130 sent lik anket tekliflerini çok az görecek veya hiç göremeyeceksiniz.

Anket paylaşımları » Post #501

Fri Jan 22, 2021 01:23 in Turkish

ZardamuS wrote: wannadsta 30 centlik ankete 4 cent vermişler utanma olur biraz insanda sonra dürüst olun falan diyorlar :oops:

wannadsa ne girerim ne tıklarım. bu güne kadar uğramadım uğramamda.

Anket paylaşımları » Post #462

Thu Jan 14, 2021 12:41 in Turkish

sorucevaplar wrote: Bomboş sayfaya bakmaktan yoruldum günlerdir. Girer girmez atan anketleri bile özledim onlar dahi gelmiyor.

Avustralya'da ki üyeler de çok şikayet ediyorlar, adamların aylık kazançları 100-150$ a kadar düşmüş :)
sudi arabistan da bir üye bile 21 Aralık - 14 Ocak arası 66,02 ABD dolarında kaldım diye isyan ediyor.

ÖDEME GÖRÜNTÜLERİ YSENSE » Post #29

Thu Jan 14, 2021 06:07 in Turkish

Rhoxid wrote:
soylu wrote: ilk ödemem :D

Kaç günde geçti hesabınıza para acaba?

para çekme talimatı verdiğiniz gün içinde hesaba geçiyor.

Anket paylaşımları » Post #438

Tue Jan 12, 2021 12:44 in Turkish

mrvtz wrote:
soylu wrote: diğer yabancı forumlarda herkes bunu konuşuyor ve az önce 2 bölümlük bir yoursurveys anketi bitirdim.
anketin sonlarına doğru son bölüm diye belirttiler ve devamında ki sorular 1. bölümdeki soruların bazılarının tekrar sorulması ile bitti.

YourSurveys ile papaz oldum, aynı günde 2 anket yolladılar ve tamamladım, teşekkür edip 1 kuruş ödemediler. Ben de bir güzel yazdım bunlara :? bana daha da anket göndermezler.

Anket gelsin de ister 3 bölüm olsun razıyım ama ücretin sorunsuz ödenmesi şartıyla. Bir dünya zaman çalıp ücretin üstüne yatmaktan vazgeçsinler, değil 3 bölüm 5 bölüm de olsa, kabul.

Bu ay Revenue'dan 0, 19 dolarlık bir anket geldi. Bir daha da anket yüzü göremedim :| Neredeyse 2 yıllık üyeyim, hiç böyle bir kıtlık yaşamamıştım. Ban da yemedim ama yesem bu kadar olmazdı.

evet bu aşamada etrafta çok fazla anket yok, yeni anketlerin sıraya girmeye başlaması 15-20 gün daha alacaktır.

Anket paylaşımları » Post #436

Tue Jan 12, 2021 12:40 in Turkish

evet ama anketler iki kez kontrol ederek ödeme yaparsa birçok üye için çok zor olacak belki de bu, birçok üyenin anketlerine girmesine izin verilmemesinin nedeni olacaktır.

Anket paylaşımları » Post #434

Tue Jan 12, 2021 12:33 in Turkish

kısacası bundan sonra anketler biraz daha uzun olacak ve baya yoracak..
@ZardamuS
wannads ı easysurveys yönlendiricisi hariç pek tıklamıyorum ben.

Anket paylaşımları » Post #431

Tue Jan 12, 2021 11:54 in Turkish

diğer yabancı forumlarda herkes bunu konuşuyor ve az önce 2 bölümlük bir yoursurveys anketi bitirdim.
anketin sonlarına doğru son bölüm diye belirttiler ve devamında ki sorular 1. bölümdeki soruların bazılarının tekrar sorulması ile bitti.

Anket paylaşımları » Post #429

Tue Jan 12, 2021 06:31 in Turkish

anketlerin şubat ayından itibaren hızlanacağı söyleniyor.
bir de şu var, sanırım artık anketler 2 bölüm olacakmış, 1. bölüm anketin kendisi, 2. bölümde ise 1. bölümde ki cevaplarınızın doğruluğu açısından aynı soruların bazılarını tekrar soracaklarmış.

Anket paylaşımları » Post #404

Fri Jan 08, 2021 00:22 in Turkish

ankettasksever wrote: 07 Jan 2021 11:36 PST Survey Surveys - SSI Router202101074 - Complete $0.58

otomobil tercihleri hakkında

07 Jan 2021 13:45 PST Survey Surveys - SSI Router202101074 - Complete $0.58

çocukların geleceği hakkında.

0.14 de bonus . buraya yazalım çünkü en önemli kazanç konularından oldu artık. :thumbup: ;)

Allah bereket versin :)
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 1, 2023 09:26:42 PST