serkang wrote:Bu çekim yöntemine 12 dolar kaptıracağıma bırakır giderim verdiğim zamana yazık.
adamlar 10 cente zamanımızı satın alıyor. hayatımızda ki en değerli şey zaman. burada resmen saadet zinciri dönüyor.
yapmayın anket yazık zamanınıza.
yatahaze wrote:soylu wrote:bu dallamaların anketlerini çözmeye uğraş, sonra bir de paranı çekmeye uğraş. amazon.de tamamen paranın ziyan olduğu bir site.
bir tshirt 20 euro kargo parası da 20 euro etti 40. o tshirt türkiye de 80 tl oysa.
şu hediye kart mı ne zıkkımsa 20 dolarımı bi kurtarayım buradan yeter.
anketleri ve siteyi bırakalı 10 gün oldu zaten.
Aynı durumdayım ama bu seferde hediye kartları gelmiyor.normalde en geç 3 günde gelen kartlar 1 haftadır piyasada yok.
yatahaze wrote:EminErenT wrote:ben amazon hediye kartı istedim 6 gündür gelmiyor oysa en geç 3 gün içinde gelmesi gerekirdi
bu ara gift kart göndermeyi bile beceremiyorlar.10-15 gün aralığına çıktı gift kartlar.bu topice yazarsanız admin ilgileniyor.
ySense Forum
yatahaze wrote:döviz kuru arttıkça ana sayfada çıkan anketler offerslar seviyesine düşmeye başladı.11,14,17 centlik 15-20 dakikalık anketler
![]()
Tdgngns1905 wrote:4 GÜNDÜR ANKET ALAMIYORUM NİYEDİR NİYE DEĞİLDİR DEDİM KALİTE PUANIMA BAKAYIM DEDİM SIFIRLANMIŞ BEN HİÇBİR SEY YAPMADIM VE ANKETLERE ERİŞİMİM KISITLANMIŞ BÖYLE BİR REZİLLİK VARMIDIR YAA ZATEN 30 35 CENTE ANKET YAPTIRIYORSUNUZ ONUDA BÖYLE SAÇMA BAHANEYLE ENGELLETİYOSUNUZ YAZIKLAR OLSUN BU SİTEDE DURULMAZ
enessakk34 wrote:Swerdlov wrote:2,164,568,170 Screened Out 26 May 2021 00:52:54 PST 14m Samplicio.us 27870739 --
1.16 dolarlık otomobil anketi. mevcut arabayla ilgili sülalesine kadar sordu. sonra yerine hangi markayı almak istersiniz deyip 10 soru da bunun hakkında sordu. sonra da toplayacağı datayı toplayıp paramı çaldı ve s. olup gitti adi şrfsz.
aynı anket bana da geldi
ben bir sonraki almak istediğim araba olarak berlingo seçince attı beni de. beğenmiyor da adiler