Please wait...
HomeForumPosts by stevica66

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by stevica66

PITANJA I SAVJETI » Post #228

Fri Dec 22, 2017 01:16 in Ex-Yugoslavia

Dobar dan.

Opet nisam objasnio kako treba. Odgovorili su oni meni, ali mi nisu resili problem. Slazem se sa Vasom porukom (snacicu se valjda sa kanalima - postavljanjem). Mada, kad sa druge strane pogledam, ja sam im i u mojim porukama nesto slicno napisao. Razmisljao sam i imam predlog (nadam se da time necemo mnogo zakomplikovati situaciju)...
Da li ovde ili na nekom drugom mestu ja Vama posaljem tih par poruku mog dopisivanja sa njima, pa da se na osnovu toga mozda preciznije obratimo Supportr centru (da dodamo ili oduzmemo)? ;)

PITANJA I SAVJETI » Post #226

Thu Dec 21, 2017 13:03 in Ex-Yugoslavia

Mogu da udjem na link CF Inbox.
Sada sam nasao tikete i to nase dopisivanje (malo me i stid kako odmah nisam mogao da se snadjem). :oops:
Znaci da sam im ipak poslao tiket (kao sto sam i mislio) i postavljen je pod temu Payments. Ali, na kraju ipak ne vidim opciju Re-open, samo prostor za “Reply To This Ticket”.
Necu nista slati dok ne dobijem dalje instrukcije ;) odnosno, ako odlucite da Vi sastavite tiket, pa da ga prepisem (kopiram).

PITANJA I SAVJETI » Post #224

Thu Dec 21, 2017 11:38 in Ex-Yugoslavia

Mnogo Vam hvala “incomehomejob” na odgovoru i trudu da mi pomognete. Prihvatam svaku Vasu ponudu vezanu za pusanje tiketa i resavanje ovog problema.

A sada...
Izvinjavam se sto pre nego sto sam zatrazio pomoc, nisam lepo proverio sve detalje (od pre par meseci) oko mog dopisivanja sa CF. Ustvari, nisam im poslao tiket preko njihovog Help centra, nego “licni” e-mail, Help centru. Tako da sada ne mogu da nadjem opciju Re-open.
Ocigledno je da cu morati prvo da posaljem klasican tiket preko Help centra, a posle sve ostalo. A kako sada stoje stvari, ocigledno je da ja nisam dobro razumeo njihove programske (automatske) poruke i odgovor, nakon mog prvog e-maila. Ja sam nastavio dopisivanje klasicnim putem, a ne preko tiketa.

Prvo molim za savet sta dalje, odnosno da nastavim resavanje problema, po mogucstu prema Vasim instrukcijama.

Jos jednom se izvinjavam i jos jednom hvala.

PITANJA I SAVJETI » Post #222

Wed Dec 20, 2017 08:41 in Ex-Yugoslavia

Zdravo svima.
Potrebna mi je pomoc, ako iko moze da mi pomogne (ako budem znao lepo da objasnim sta me muci). Nadam se da to mogu ovde, jer mozda, do nekle i nema veze sa ClixSense, ali ima sa taskovima.
Nov sam u ovom poslu iako nalog ima dve godine.
Elem...
Prilikom registracije na Mod edit (u daljem tekstu CF) i popunjavanja podataka, nisam lepo popunio opciju u Settings/PersonalSettings/Payment Method/PayPal, umesto e-mail, napisao sam ime i prezime na PayPal nalogu.
To se desilo pre 2 godine, ali sam aktivan postao septembra ove godine. Tada sam i primetio problem. Primetio sam tako sto sve zahtevane uplate nisu registrovane na PayPal, a na CF pise da su kompletirane (realizovane). Nakon toga (polovinom septembra ove godine) pisao sam im tiket, ali do danas mi niko nista konkretno nije odgovorio, niti se desila neka promena, sem toga da su me shvatili o cemu se radi (bar sam ja tako razumeo njihovu poruku). I dalje imam problem. Na CF pise da su “kompletirane” uplate “zelene su”, ali na PayPal ih nema.
Sta da radim dalje? Preko foruma sam saznao da ne prihvataju da se za isti problem salju dva ista tiketa.
Nije neka suma u pitanju, ali cisto hocu da znam druga iskustva, da li je neko drugi imao isti ili slican problem i da li ima svrhe na dalje odvajati vreme za taskove na CF.
Nadam se da sam imalo bio jasan.
Unapred se svima iskreno zahvaljujem na pomoci, ma kakva ona bila.
Nadam se da je ovo pravo mesto za moje obracanje.

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #395

Thu Sep 28, 2017 00:52 in Ex-Yugoslavia

1193203 Duplicate Fashion Product Identification

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #284

Sun Sep 24, 2017 03:32 in Ex-Yugoslavia

Kalimero_N wrote: Ja kopiram "http://www.advantagetoyotany.com/new/Mod edit.htm" (bez znaka navoda i ceo link) kao odgovor i prolazilo je tako. Na prva dva pitanja odgovorim yes.
Mozda neko ima i bolji nacin.

Hvala.

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #277

Sat Sep 23, 2017 17:57 in Ex-Yugoslavia

Hvala.
Bolje vas nasao.
Izvinjavam se, ali nisam znao kako drugacije da postavim pitanje, a da me clanovi pravilno shvate kako bi mi pomogli.
Kalimero...
Bojim se da nisam razumeo Vas odgovor. To sa znacima navoda mi ne pije vodu.
Mislim da je u pitanju nesto drugo, kao i da mozda Vi mene (pitanje) niste bas najbolje razumeli.

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #273

Sat Sep 23, 2017 11:59 in Ex-Yugoslavia

Zdravo svima, ja sam prvi put ovde.
Kako odgovoriti kada u zadatku “1193260 Find The Url For Car's Detail Page”, nakon klika ne ucita stranicu nego izadje Access Denied
You don't have permission to access "http://www.advantagetoyotany.com/new/Mod edit.htm" on this server.

Reference #Mod edit
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Nov 30, 2023 17:04:58 PST