Quote:Before you are allowed to post you must read and accept the forum rules.
simasrbija wrote:Posto vidim da su svadje in izazivam Garagos na borbu recima do smrti.
Ako uopste sme da se upusti, posto se u zadnje vreme hvali kako je dobio level 3, sad je kao zajeban nesto
Edit: Pupi nemoj da si slucajno stao, izdrzi jos malo druze
BoMoni82 wrote:akulayu wrote:ubuduce kad ulazite na cs,dupe uza zid,kome ispadne sapun nek se kupa sa samponom i cipele iskljucivo na sniranje
![]()
![]()
![]()
Ja nisam imala nikakvih zezancija oko toga. Jedino što juče nije radio cs i danas bio malo bad gateway.
Je li to bilo samo kod gledanja reklama? Nisam ih gledala par dana.
dejan68ks wrote:Pozdrav, koja je razlika izmedju CF i CF ***? Ulogovao sam se na CF *** i sada mi je statistika nula!!?? i dalje imam dostupne level za posao ali opet moram da odradim 10 razlicita posla i da predjem 100 komada test pitanja, ali nemam ni procenat uspesnosti ni bro dosada odradjenih taskova i kompletiranih poslova
Ima li smetnje u daljem radu sa istim nalogom sam se registrovao na oba CF-a. molim odgovor
DroWRanGeR17 wrote:@BoMoni82 @akulayu To ti je na onih testove kad ti kaze klikni na bilo koji test i kad udjes u taj test imas vec 3 stepa kreirana a ja ti pricam kad kliknes new test i prebaci te na unnamed test i dole ti pise Add Initial Test (posto nemas niti jedan step, kreirao si nov test) a ne Add Step kao sto je u instrukcije.
DroWRanGeR17 wrote:savmi wrote:A dali prijavljujete ovo "Dali si na stranici "Shop All " ,a novi naziv je "All Flowers ", ako pogledas u address bar
onda ime stranice je "Shop All".Ja sam to prijavio ,ali napisao sam da nisam siguran.
Mozda i ovde vazi pravilo da sve sto nije u navodnicima ne mora da bude isto.Ja znam da je to ista stranica ,
promenili su ime u interfejsu,a ostala je stara instrukcija.
Kada bi se radilo o: Klikni Save a tamo ima Create (nema navodnike) onda akcija je ista,a u prvom slucaju radi se o
nazivu stranice,pa ne znam?
Ja imam drugo mislenje, onaj bug na cvecara meni nisu smetali 3 puta nakon tog dana su poceli da smetaju,
evo sad ova nedelja na ova "prirodna kutija" 3-4 step traze popup i pise klikni "x' u navodnike a popup nigde
nema ne ide mi u bugove, ono solarno prijavio sam text u instrukcije nije imao nikakve veze sa onaj na sajt
(traze da promenis 2500 tako nesto je bio) ali nije bio u navodnike.
Ovisi kako ljudi prijavljuju sve sto se pojave na stranu a nije u instrukcije ja prijavim i ako su lose napisane prijavim i to.
E sad glupo pitanje ove od github ti idu li u testnih jobs ili?
Ovo kasno vidio zadnji dio ja sam uvjek prijavio to i ovo Add Step a ono pise Add Initial Step.
savmi wrote:akulayu i Garagos! Umesto da se salite i smejete,mogli bi ste da bar ne odmazete vasoj moderatorici,ako vec
necete da pomognete,mislim da je ona i vama pomagala.
Nole76 wrote:Riknuo mi je usisivac. I sad hocu da kupim neki sa ultra-mega-giga filterom koji zadrzava sve zivo i da ima dobru usisnu moc i jos da nije skup.
![]()
Da li neko ima usisivac sa vodenim filterom? Koliko sam citao kazu da se oseti neki miris uvek kad se usisava?