pupijevi wrote:879186
Help Us Identify Patients.
POKVAREN!
Ispravlja vas iako ste dali tacan odgovor,to jest vas i njihov odgovor su isti ali vas ispravlja.
Da makar malo detaljnije citam forum mozda ne bih zaglavio na mamama i tatama...
Darkolas wrote:876758 Identify Malware Names In Text lv.1 Ima posla (treba trazit pojedine viruse, malwere, trojance etc.) ali odlican ako se razumijete u IT.
nikolajovcic92 wrote:Pa jednostavno, drzim gomilu taskova na refresh i uspeo sam da uvhatim dosta za sad, ne znam sta je to toliko cudno O.o
Inace listao sam forum, manje vise ceo, jel moze neko da mi objasni nesto detaljnije oko ovih Rainforest taskova, gde bi mogao da nadjem neki ID za njih ili moram prvo da ih nahvatam na listi?
nikolajovcic92 wrote:Hvala
Inace receno mi je da bi ti mogla da mi objasnis na koji nacin ljudi u top10 odrade ovoliko taskova? Ja sam zapanjen kako im uspeva...
I ako moze objasnjenje sta je sponzor?
sizika66 wrote:Ajd ako te ne mrzi kad dobijes odgovor od njih napisi ovde da znamo za ubuduce, ako bude koristan. Nekad se desi da ne odgovoris na neko njihovo kontrolno pitanje u sklopu survey pa te izbace.
sizika66 wrote:Ajd ako te ne mrzi kad dobijes odgovor od njih napisi ovde da znamo za ubuduce, ako bude koristan. Nekad se desi da ne odgovoris na neko njihovo kontrolno pitanje u sklopu survey pa te izbace.
pupijevi wrote:795540 brzo dok ima Survey 0.35 centi
majapile2000 wrote:AuTsIdEr wrote:majapile tnx na savjetima...ovaj 860379 je baš lijep za popraviti GA
Ne znam dal je ovo bilo ironicno..al zaista nije tezak i instrukcija je odlicno odradjena,mozda malo duze traje dok ne udjes u fazon (posle dva tri odradjena ide super)
![]()
"Ko sme, taj i moze, ko ne zna za strah, taj ide napred" - ne kazem to ja vec --- > Vojvoda Živojin Mišić![]()
(procitala sinoc na generalstabu)