Please wait...
HomeForumPosts by Cloudly

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Cloudly

Offertoro Scam » Post #3

Sun Jan 31, 2021 16:15 in Turkish

hdturkey45 wrote: Offertoro sahte bir şirkettir. Teklif falan yapmayın, ödeme alamazsınız.

Arkadaşım bir yerde yanlış yapıyor olabilirsin, ben başka bir site dahil bir çok görev yaptım Offertoroda henüz sorun yaşamadım.

Popslotsu ödemiyor ama ona eminim. Lord mobile ve ROK oyunları kesin ödüyor.

Payoneer veri paylaşımı. » Post #1

Sun Jan 31, 2021 16:12 in Turkish

Daha öncede yapıyormuydu farkında değilim ama ocak 21 itibari ile payoneer bilgilerinizi 3. taraf kişilerle paylaşacağız tonunda bir güncelleme yapmış, yeni gördüm. Tam olarak ne gibi veriler paylaşılabilir ve ne gibi riskler doğurur ? Merak ettim.

Payoneer Kimlik doğrulama Yardım. » Post #9

Sun Jan 31, 2021 16:10 in Turkish

Ben ysense linkimi yazdım, belki üye olurlar dedim =). Kabul etti, sonuçta para kazandığım alanın sitesi burası.

Anket paylaşımları » Post #480

Mon Jan 18, 2021 08:21 in Turkish

Aralık 20'den beri sanki ban yemişim gibi 1 anket yapabildim. Bu şekilde kişide çok. Anlam veremiyorum. Burası en iyi ve güvenli ödeme, teklif veren site diye kıyaslıyordum hep. Neler oluyor. Hesabı kapatmayı düşünmeye başladım =)

Vpn kullanmadık, ankette yalan bilgi vermedik suçumuz bumu =)

Çok ciddi değişiklikler bekliyorum, burayı tekrar zirveye taşıyacak şeyler. Bu kadar beklemenin bir anlamı olmalı. Umarım olur .

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #933

Thu Jan 14, 2021 05:40 in Turkish

Deneyeceğim birazdan, teşekkür ederim.

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #930

Thu Jan 14, 2021 05:25 in Turkish

BilgiliZat wrote:
Cloudly wrote: Arkadaşlar bende o teklifi yapmak istiyorumda, ysensede bilgilendirmede adres kart bilgileri falanda isteniyor diyor, onu ysensemi istiyor nortonmu, yada vermezsek oluyor mu adresi ? Yardımcı olurmusunuz.

sanal kartla yapmak en iyisi işin bitince kapatırsın kartı ve ilerde süpriz bi ücretle karşılaşma ihtimalin olmaz adrese gelince onuda fatura adresi olarak norton istiyor adres vermende bi sakınca yok norton yılların firması ben yazdım

ben bankamatikle almayı düşünüyordum, ileride sıkıntı cıkartabilir mi oda 1 sene dolunca. Sanal kartım yok. Vazgeçiyorum o zaman bu görevden. Ama karlı idi :)

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #928

Wed Jan 13, 2021 16:13 in Turkish

BilgiliZat wrote:
mrvtz wrote:
BilgiliZat wrote: norton teklifi için tekrar destek bileti açtım ve 12 doları aldım hemde beklemeye değil direkt hesaba geçti ödeme dekonduna kadar gönderdim dünkü bilete bakan kişi geçiştirmişti bekleyin felan diye bugünkü biletime bakan sağolsn yardımcı oldu teşekkür ediyorum

Norton™ 360 01/12/21 Conversion #638943625 (Offer) $12.50

Gözünüzaydın :thumbup: Norton'u ne zaman indirmiştiniz?

Ben de birazdan Norton teklifi için ödeme yapacağım. Beni yine 20 günden aşağı bekletmezler.

teşekkür ederim darısı başınıza:) dün geceyarısına doğru tamamladım beklemede gözükmeyince hemen açtım bilet dünkü bilete bakan geçiştirdi 32 gün vs diye bugünki bilete atanan yardımcı farklıydı ve sorunu çözdü sağolsun, 0.58 de anket yapmıştım bu teklifte ödeyince 1.83 de bonus oldu

Arkadaşlar bende o teklifi yapmak istiyorumda, ysensede bilgilendirmede adres kart bilgileri falanda isteniyor diyor, onu ysensemi istiyor nortonmu, yada vermezsek oluyor mu adresi ? Yardımcı olurmusunuz.

Anket paylaşımları » Post #455

Wed Jan 13, 2021 11:37 in Turkish

gulfem96 wrote: 1,842,136,025 Completed YourSurveys $3.36 alışveriş siteleri

Anasayfanızamı düştü anket acaba? yoursurvey kalktı cünküde bende ?

Anket paylaşımları » Post #442

Tue Jan 12, 2021 16:41 in Turkish

Samplicio.us' un 1,5$-1.7$'lık yüksek ödemeli anketleri ve tıkladığın anda yada 2. soruda elenmek. En sevdiğim. Bugün 7 tane ara ara geldi. Kardeşim uyumlu değilsem yollama, ne uğraştır ne heyecanlandır.

Birde geçilmez koronavirüs ön eleme sorulu anketler, ne yazıkki artık opininon worldde kullanmaya başladı. Yoursurveyde kalktı wannadstan. Ben bilmiyorum nereye varıcak bu işler :)

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #916

Fri Jan 08, 2021 15:39 in Turkish

1 aydan uzun süre önce adgemde yaptığım 2 oyun görevi, reward kısmında gözüküyordu. Şuan gözükmediğini fark ettim. Tekrar yapma imkanı mı sunuyor. Anlayamadımda ? Bilen varsa yazabilir mi ?

Bitcoin çekim yöntemi » Post #18

Wed Jan 06, 2021 11:30 in Turkish

Her gün ortalama 1 anket yaparken 20 gündür 0 anket.
Teklifler 3 ay önceki teklifler. Yapmadığım kalmadı ve yenilenmiyor.
Tasklarda zaten fazla ilerleyememistim.

Böyle giderse site mezarlıga donecek. Bu sitede en sevmedigim 3 şey. 1.si Yöneticilerin haftalik veya günlük genel bir irtibata geçmemesi toplu olarak. Şunlar şunlar üzerine uğraşıyoruz. Yakında bunlar olacak dememesi. 2.si canlı chat olmaması tüm ysense ağı için. Forum harici sohbet ve danışmalar için. 3.sü de bazi ülkelere sayisiz offer varken bizim offerlerin aynı şekilde çakılı kalması. Görecegiz bakalim ne olacak. Yinede 3 ayda aylik ortalamam 40 dolar. Kimse kimseye vermez. Sagolsunlar. :)

Ben bu siteyi seviyorum. Umarim gelişir ve genişler. Herkes uğraşmasinin karsiligini aliyor sonuçta.

Bitcoin çekim yöntemi » Post #16

Wed Jan 06, 2021 07:19 in Turkish

Ne diyimki ya, başlığı açan arkadaş öyle bir güzel anlattı ve gittiki daha sonra uğramadı buraya. Amazondan 5 dolarlık veya üzerine para koyup ne alıcamki 1 aya anca gelicek. Btc işyeşini bi görmek istiyordum aslında ben neyse bakalım, dursun şimdilik süresizmiş :)

Bitcoin çekim yöntemi » Post #14

Wed Jan 06, 2021 02:46 in Turkish

Paxfullda 5 dolarlık alıcı bulan varmı amazon hediye kartı için? Bir deneme yapamadım bir türlü, min 10 dolar gözüküyor bende alıcılar.

Bitcoin çekim yöntemi » Post #11

Sun Jan 03, 2021 09:59 in Turkish

Konuyu açan açıklamadı ki veya siteye girmedi henüz, bilemiyorum. Yaparsan haber et bari, ben yapamadım :)

Bitcoin çekim yöntemi » Post #9

Sun Jan 03, 2021 08:02 in Turkish

sedatdlkrn46 wrote:
Cloudly wrote: Ben şansımı denemek istedim, ama amazon.comda hesap açamadım. Nasıl açılıyor. Tr de açabildim, amerikada güvenlik geçişi harflerini yazıyorum kabul etmiyor :)

Dostum ben de dayanamadım çektim şuan gift cardı vermelerini bekliyorum. Hafiften pişman olmadım desem yalan söylemiş olurum. Elimizde patlamaz umarım :D

Hadi bol şans. Hesabı ne zaman açtın acaba, Ben deniyorum, güvenlik sorusu geliyor ya, karakterleri girin diye, giriyorum içhata-sonra deneyiniz yazıyor. Vpnle falan mı girilmesi lazım :)

Bitcoin çekim yöntemi » Post #7

Sun Jan 03, 2021 07:16 in Turkish

Ben şansımı denemek istedim, ama amazon.comda hesap açamadım. Nasıl açılıyor. Tr de açabildim, amerikada güvenlik geçişi harflerini yazıyorum kabul etmiyor :)

2haftadır kazanç sağlayamıyorum » Post #9

Sat Jan 02, 2021 03:35 in Turkish

nevrozit wrote: Aylardir ulaşabildiğim kazanç 23 dolar.Daha üstüne cikamiyorum. Bir an önce parayi cekmek istiyorum ama anketlerle olucak gibi degil. Rise of kingdomu iki kere bitirdim. 50 dolara tamamlamak için onerebiliceginiz offers var mi?

Kin of avalon oyna hem kısa sürüyor. 4.32 centlik ama 5.60 vericek.

Lords Mobile » Post #8

Sat Jan 02, 2021 02:31 in Turkish

sedatdlkrn46 wrote: Canavar 2 araştırmasına hala geçemedim ve akademi level 11 istiyor önceki araştırmalar için hala yapamadım yarım saatte nasıl bitiyor ? Ben bir şeyleri yanlış yapıyorum sanırım. Akademide Canavar Avı 2 araştırmasını yapıp saldırabiliyoruz değil mi başka çare yok

Yarım saatte noel bonusu olmadan bitirmek mümkün değil, 20.000 mücevher veriyordu öyle bitiyor o kadar kısa sürede, sana vermediler sanırım o bonusu. Evet o arastırmayı yapıp saldırabilirsin.

Lords Mobile » Post #7

Sat Jan 02, 2021 02:29 in Turkish

merveaka1615 wrote: en fazla yarım saat sürüyor canavar2 ye saldırmak kale 7 yapana kadar sadece kalenin istedikleirni yapın sonra akademide canavar araştırmalarını yapıp saldırın

kale 7de canavar 2 arastırmasını yapamıyorsun. Eğer görev kale 11 getir ise o arastırma erken yapılıyor işe yaramıyor o zamanda. Oyunun iki formatı var. Senden istediğine göre tasarlamışlar, ona göre yükseltmeler değişiyor.

Bitcoin çekim yöntemi » Post #5

Fri Jan 01, 2021 11:51 in Turkish

sedatdlkrn46 wrote: Ben de bakındım biraz fakat ciddi bir kayıp oluyor gibi. Yani ben tekliflere baktım 18 dolarlık bitcoini 27 dolara satıyorlar. Küçük miktarlar için kayıp yüzdesi çok fazla gibi.

Çok fazla, hiç gerek yok o zaman gibi duruyor. Şansını deneyen başkaları varsa onlarda bilgilerini paylasırsa güzel olur.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 6, 2023 09:01:15 PST