Please wait...
HomeForumPosts by Hikap

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Hikap

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #234

Mon Mar 13, 2017 16:21 in Ex-Yugoslavia

Zna li neko u cemu je caka imam level 3 a na nekim zadacima dobijam i dalje poruku

You don't meet the qualifications for this task.
Many of our tasks require that you have special qualifications before you can work on them. It seems you don't quite have all of the qualifications this task requires.

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #201

Wed Feb 22, 2017 15:30 in Ex-Yugoslavia

pupijevi wrote: Kakva debilana jbte!

990680 Help Us Moderate Images popijem flag!

Juce zavrsim dva ID-a do kraja i danas zapocnem druga dva i dobijem nagradu :?

Sto je najgore od svega sve sam radio isto kao i na prethodna dva sem sto na ovom flagovanom sa 13 taskova imam 100% ucinak!

Ovo je stvarno nevidjena budalastina!

Pa sto se cudis isti je autor kao na gifovima.
Takodje ovaj sa bejzbol slicicama izbjegavajte ista je kompanija i TA u pitanju.

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #185

Mon Feb 20, 2017 03:17 in Ex-Yugoslavia

@CicoSreckovic

Dobio jaran a imas i na Rainforest portalu na nekoj od tema ne znam sad koja tacno.

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #182

Mon Feb 20, 2017 02:42 in Ex-Yugoslavia

991026 Find The Relevance Of Results For Search Queries

Admin flag

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #179

Sun Feb 19, 2017 07:04 in Ex-Yugoslavia

trboye wrote: Meni nisu skinuli jos uvek... nesto me strah, pise pored flaga "disputed". I jesam sastavio lep tekst, ali u trenutku submitovanja mi rikne flash player i svi tabovi umru. Posle refresha se pojavilo to disputed ali ne znam zasigurno da su ono to dobili...

Idi u CF-u na "Help" pa imas gore desno u vrhu "My Support tickets" udji tu i pogledaj da li ima tiketa i kakvo je stanje.
Meni jos stoji "New" znaci da ga niko jos nije ni otvorio.

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #176

Sat Feb 18, 2017 03:58 in Ex-Yugoslavia

Vidim da su mnogima skinuli flag.
Jeste slali posebno tiket sa zalbom ili ste koristili onu opciju DISPUTE sa automatskom porukom.
Sretni ste pravo ako su vam u roku 24h skinuli flag mene izgleda ta sreca nece zakaciti. :cry:

Tasks za level 0 » Post #1443

Tue Jan 03, 2017 06:40 in Ex-Yugoslavia

980327 Classify Webpages Travel
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 1, 2023 10:01:07 PST