Shadzzo wrote:Market ve sağlıklı gıda anketi geldi. Sonuna kadar yaptım en sonda "Aşağıdakilerden kırmızıyı seçin" tarzı bir soru geldi. Şıklarda kırmızı yok. Attı anketten doğal olarak.
jasmin333 wrote:XekinoX wrote:jasmin333 wrote:XekinoX wrote:Tam anlayamadim. Simdi eskisi gibi minimum 52 dolara ulasinca 2 doları payooner alacak, 50 dolar da banka hesabimiza yollanmayacak mi? Hediye karti denilmis. Yeni sistem nasil?
sadece 50 dolar çekebiliyoruz 50 dolar üstü ve altı çekim yapılmıyor.
2 defa çekim yatım her çekim 48 dolar olarak payooner hesabıma geldi.
O zaman 2 dolar da payooner mi kesecek? Elimize gececek maksimim tutar 46 dolar mi?
payooner tl hesabı ve kesinti olmuyor 48 usd olarak orada bekler 50 usd tamamlayınca çekim yaparsınız.
jasmin333 wrote:XekinoX wrote:Tam anlayamadim. Simdi eskisi gibi minimum 52 dolara ulasinca 2 doları payooner alacak, 50 dolar da banka hesabimiza yollanmayacak mi? Hediye karti denilmis. Yeni sistem nasil?
sadece 50 dolar çekebiliyoruz 50 dolar üstü ve altı çekim yapılmıyor.
2 defa çekim yatım her çekim 48 dolar olarak payooner hesabıma geldi.
Hattusas wrote:XekinoX wrote:Artik anketler bile ispanyolca geliyor. Sitenin eski hali bile bundan daha iyiydi. Su icerdeki tutari nir kurtarsam...
Yapacaginiz isi seveyim!
Yabancı dille de anket gelmesini birçoğumuz istedi. Bunun nesi kötü ki? Bize normalde gelmeyecek olan anketlerin gelmesini ve daha çok kazanmamızı sağlıyor. Anket soruları dehşet bir dil yoğunluğuna sahip değil ve translate ile %90 anlayabiliyorsunuz. Onlar da gelmezse Türkçe anket gelmediği zamanlar beklemek zorunda kalıyoruz.
ankettasksever wrote:Hattusas wrote:XekinoX wrote:Geçmişten denemeyi ilk defa duyuyorum. Nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar?
Anket sizi kabul ettiyse ve daha sonrasında bi problem yaşadıysanız (internet kesintisi, resimlerin görülmemesi, durduk yere anketin hata vermesi vb.) anketi kapatıp 10 dk olur 1 saat olur tarayıcı geçmişinizden o anketin linkini bulup tıklıyorsunuz ve size devam etme şansı tanıyor. Genelde olur bu ama bu sefer olmamış sanırım arkadaş denemiş.
anketin kendisi bozuk olduğundan olmadı. ilerleme yapmıyor.
Hattusas wrote:XekinoX wrote:Geçmişten denemeyi ilk defa duyuyorum. Nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar?
Anket sizi kabul ettiyse ve daha sonrasında bi problem yaşadıysanız (internet kesintisi, resimlerin görülmemesi, durduk yere anketin hata vermesi vb.) anketi kapatıp 10 dk olur 1 saat olur tarayıcı geçmişinizden o anketin linkini bulup tıklıyorsunuz ve size devam etme şansı tanıyor. Genelde olur bu ama bu sefer olmamış sanırım arkadaş denemiş.